Last news in Fakti

8 Септември, 2021 14:34 6 813 15

Джоли разказа за сексуален тормоз от Харви Уайнстийн

  • брад пит-
  • харви уайнстийн-
  • анджелина джоли-
  • сексуален тормоз

Актрисата сподели и каква е била реакцията на Брад Пит към разказа ѝ

Джоли разказа за сексуален тормоз от Харви Уайнстийн - 1
Снимка: Shutterstock

Актрисата Анджелина Джоли разкри подробности за сексуален тормоз от холивудския продуцент Харви Уайнстийн. Думите ѝ са цитирани от The Guardian, предава Страндарт.

Джоли е на 21 години, когато участва в снимките на „Превратностите на любовта“, изпълнителен продуцент е Уайнстийн. Актрисата каза, че самите жени често подценяват опасността от нападение, ако успеят да избягат. „Когато успееш да излезеш от стаята, мислиш, че е опитал, но не го е направил, нали? Но истината е, че всичко това е атака“, каза тя.

Джоли отбеляза, че случилото се с нея „е преминало всякакви граници“. „Трябваше да избягам. Стоях настрана от него и предупреждавах всички. Спомням си, че казах това на Джони (Лий Милър), първия ми съпруг, и той го предаде на другите момчета, за да не оставят момичетата сами с него.“, каза Джоли.

„Предложиха ми да участвам в „Авиатор “, но отказах, защото той работеше по този филм. Никога повече не си сътрудничих с него. Беше много трудно, когато Брад започна да го прави “, призна актрисата.

Тя заяви, че Пит, знаейки за случилото се, многократно е работил по филми, свързани с Уайнстийн. През 2009 г. той изигра една от главните роли във филма на Куентин Тарантино „Гадни копелета“ , продуциран от компанията на Уайнстийн, а през 2012 г. продуцира трилъра Casino Heist, който по-късно се разпространява от същата компания. „Борихме се за това. И, разбира се, беше много болезнено “, каза Джоли.

Харви Уайнстийн беше осъден на 23 години затвор през март 2020 г. Той беше признат за виновен за изнасилване от трета степен и предизвикване на секс от първа степен.

Джоли за първи път говори публично за тормоза на Уайнстийн през октомври 2017 г. Тя не разкрива подробности за инцидента. През пролетта на 2018 г. актрисата Гуинет Полтроу, също жертва на тормоза на продуцента, заяви, че Пит, с когото се срещала по това време, научил за инцидента и заплашил Уайнстийн с убийство.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАЛИСТИРКАТА

    18 1 Отговор
    Нищо не разбрах защото не ме вълнува изобщо.
  • 2 Някой

    38 3 Отговор
    Всеки гледа да изкара дивиденти на гърба на падналия. Защо до сега мълчаха всички, а изведнъж взеха да си спомнят какво им се било случило преди 30, 40, 50 години?
    Моралът в днешно време просто е изченал.
  • 3 ми ту ту ру ту

    31 1 Отговор
    Ааа можеше и след още 30 години да се "сетят"!? Не разказвала подробности, Брат Пит хем го заплашил да го тепе, ама хем се снимал в много филми на Харви !?!? Ритат умрЕло куче, а тая Джоли съвсем изтрещя!

    Коментиран от #6

  • 4 Месар

    30 2 Отговор
    На млади години когато пробиват са съгласни на всичко само и само да успеят.Като напреднат с материала,започват да се изкарват жертви.Кой хетросексуален мъж като види някое агнешко няма да се пробва...

    Коментиран от #7

  • 5 Хю Хефнър

    25 0 Отговор
    Щом Рон Джеръми беше обвинен в изнасилване от порно актриси започвам да вярвам и на другите.
  • 6 Врачка

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "ми ту ту ру ту":

    Абе,то и Уди Алън се ожени по любов за дъщеря си.Да си чул оплаквания?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 покруса

    13 0 Отговор
    " изнасилване от трета степен и предизвикване на секс от първа степен." Венито не ни е обяснила кексът колко степени има. Яааа.
  • 9 Размисли и страсти

    14 3 Отговор
    Интересно, ако не беше срещнала на младини въпросния Уайнстийн, в кой ли бардак щеше да прави додуци за "слава"?
  • 10 Комбина

    9 2 Отговор
    Вече катгорично можем да кажем, че жените на Холивуд са най-големите боклуци на Вселената, за тази психо-Патка не казвам и дума!
  • 11 Айде стига

    14 0 Отговор
    Паулу Коелю го каза в книгата си "Победителят е сам", че почти всички начинаещи актриси са гатави да скочат в леглото на продуценти и разпостранители, само и само да играят в голям филм! А после, когато са изяли кюфтетата реват.
  • 12 Пръснал

    9 0 Отговор
    сливите на всички за да станат днешни звезди. Да бяха мрънкали тогава….. целта оправдава средствата…… шуши като имаш, всички врати се отварят
  • 13 Гост

    12 0 Отговор
    А ти какво си мислеше, ма? Че ще се покажеш на екрана и ще ти платят пет милиона, ей така ли?
    Га са натискахте и са мазнехте на всеки мастит продуцент, не рива. Ся ми ривеш.
  • 14 В е л и к и я

    6 1 Отговор
    Къкви изнасилвания бе кльощави безвъзбуждащи творения ....!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.