Last news in Fakti

10 Септември, 2021 07:00 12 592 2

Вашият хороскоп за днес, 10.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Романтичен ден за Девите

Вашият хороскоп за днес, 10.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Настроението ви ще е функция от финансовото ви състояние. За щастие, поне днес, нещата ще се развиват положително за вас. Може и някакви стари заеми да ви върнат.

Телец

Слънчеви и ведри сте днес, но има някои неотложни задачи, които не бива да пренебрегвате току така. Най-добре ги отхвърлете възможно най-скоро, за да не ви висят като Дамоклиев меч над главата.

Близнаци

Доста преувеличавате значението на някои факти. Днес е важно да бъдете обективни и да не се опитвате да свършите всичко сами. Позволете на колегите си да ви помогнат.

Рак

Радвайте се на живота, но има неща, които трябва да бъдат пипнати с ръчичка. Може да измислите някоя рационализация или да промените нещата така, че след време всички има да се чудят как са работили по такъв “допотопен” начин.

Лъв

Хубаво може да си побъбрите през деня, постоянно ще има желаещи за това. Не се увличайте, нищо че днес нещата са по ваканционному, погледнете сериозно на тях. Малко разсеяно ще действате, а това може да обърка цялата ви работа.

Дева

Романтичен ден, макар че ще подходите доста практично към любовта, особено ако стане въпрос за паричките ви. Но пък ще разберете дали любовта ви е истинска. Дайте простор на въображението си.

Везни

Вие и семейството - една неразривна връзка, която може да се заплете или пък да ви спре в нещата, които искате да направите. Странен ден. Не давайте на стари страхове да изплуват, те са просто едни умствени постройки, можете да се справите с тях.

Скорпион

Днес търпението и трудът ще са вашите козове, но май досега никой не ви ги е раздал. Опитайте да се държите така сякаш ги имате и резултатите няма да закъснеят.

Стрелец

Днес сте направо емоционални екстремисти. Опитайте да сдържате чувствата си. Желанието ви да контролирате всичко, което се случва е меко казано нахално. Вие на Господ ли се правите или що?

Козирог

Днес ще доста по-реалистични и доста по-търпеливи. Стремежът днес ще е да се увеличи и съхрани богатството. Преценете наличните средства и пристъпете към изпълнение на задачите Днес ще ви е по-лесно да го сторите без много емоции.

Водолей

Ще сте пълни с идеи как да се справите с всички си проблеми, но ще сте много зависими от други хора и това до известна степен ще ви бави. В този случай урокът е, че трябва да сте търпими и толерантни към другите и да не ги съдите твърде строго.

Риби

Постарайте се да запазите нещата в рамките на добрия тон. Обидите с нищо няма да подобрят нещата. Търсете конструктивен диалог, не се дръжте като малки деца и не търсете виновни, а изход от положението.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    БЛАГОДАРЯ КРАСАВИЦЕ

    Коментиран от #2

  • 2 Маринова

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    За какво ?