ФАКТИ.БГ
  • петър дънов-
  • предсказание-
  • кръв-
  • бяло братство

Дънов прогнозирал: Навсякъде ще се лее кръв

На друго място той споделил, че ще има сблъсък между бялата и жълтата раса, споменал и държавата Китай

Публикувана: 12 Септември, 2021 17:03
110 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 19651
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.5 от 80 гласа.

Трудно е да си представим, че бъдещето е предначертано, но някои богоизбрани люде го доказват със своите пророчества. Сред тях е и основателят на Всемирното бяло братство Петър Дънов.

Приживе той получава дарби Свише, с които напътства човека как да живее по законите на Бога и вселената. Осенен сякаш от Светия Дух, методисткият пастор прави и доста точни предсказания за следващия век, че и по-напред. Така още през 1930 г. той вижда, че ще има Европейски съюз, след като държавните граници на Стария континент изчезнат. В тези дни обаче ще започнат да идват чуждоземни народи на вълни, което вече се случва.

„Велико преселение на народите ще омеша славянската кръв. В резултат на това старата Европа ще бъде разтърсена из основи“, пророкувал Дънов.

„Ще дойдат гражданските войни. Ще се яви голяма омраза между двете класи - крайните елементи. Ще станат големи кръвопролития. Но който народ е по-близо до Бога, лесно ще мине“, казвал пророкът пред учениците си.

„Навсякъде ще се лее кръв. Ще има революции и ужасни експлозии, които ще отекват в редица райони по света. Там, където е имало земя, ще има вода, там, където е имало вода, ще има земя. Това ще бъде наказанието на природата за престъпленията срещу нея, извършени от човечеството“, описвал екологичен апокалипсис Дънов.

"Питате ме кога ще свърши войната. Тя тази война ще свърши, но след нея иде една още по-голяма. Обаче и след тази война хората няма да поумнеят и тогава ще дойде трета война, толкова опустошителна, че човечеството ще оредее. Едва след нея ще настъпи краен мир."

Дънов споделил, че ще има сблъсък между бялата и жълтата раса, споменал и държавата Китай. Запитан кога ще стане това, той отговорил - век след настоящата 1940 г. – значи през 2040 г.

На друго място пък говори, че преди решителното сражение Бог ще се прояви с такова унищожително земетресение, че човекът ще започне да го почита и всичко ще се промени. „Те всички народи ще се въоръжават и приготвят за война, но ще стане такова земетресение, че не ще помислят за война. И война няма да има повече.“

Петър Дънов на няколко пъти спасява живота на вожда Георги Димитров, който също е бил протестант, пише вестник "Монитор".

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.5 от 80 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
ИМПЕРИАЛИСТ
1 Отговор
Не ни стигат новите оракули, ами извадихте и тази мумия....

Коментиран от #27


Оценка:
-155 +86

Пракашананда
2 Отговор
Беинса Мошегията

Оценка:
-96 +39

ТаУмВзе
3 Отговор
Хайде, Пак изгучили на парад!

Оценка:
-56 +23

4
Този коментар е премахнат от модератор.
????
5 Отговор
Нали сте християни? Как може да вярвате в пророчества и гадателства! Всички гадатели, пророци и т, н собствената си смърт не могат да познаят, та чак разни световни и национални сътресения!

Коментиран от #10, #12, #19, #32, #54, #73


Оценка:
-67 +82

Олее как димитров е бил протестант
6 Отговор
Нали е комунис и сталинис

Коментиран от #18, #53, #80


Оценка:
-33 +43

АНАРХИЯ
7 Отговор
Почваме ги от Фатмака.
Пълна АНИХИЛАЦИЯ

Оценка:
-101 +22

д-р Емилова
8 Отговор
Писна ми от Ванги, Дънов, червени конци, сини мъниста, Вери Кочовски, Слави Севрюкови и цял отбор шарлатани!!!

Коментиран от #11


Оценка:
-86 +61

9
Този коментар е премахнат от модератор.
Па то ДЕДИТЕ ИМ МАНДРИТЕ ОБИРАХА
10 Отговор

До коментар #5 от "????":


ЧЕРКВИТЕ...ГЪРМЯХА,..ти говориш за ..ХРИСТИЯНИ?!?
КОМУНЯГАТА- РОДИНА ..НЯМА,. ...ТЕ СА БЕЗБОЖНИЦИ, АТЕИСТИ И БЕЗРОДНИЦИ.
ГЛЕДАЙ ФАТМАКА

Коментиран от #14, #103


Оценка:
-68 +37

не всички
11 Отговор

До коментар #8 от "д-р Емилова":


са шарлатани !

Оценка:
-12 +40

Милен
12 Отговор

До коментар #5 от "????":


Християните има какво да четат по тази тема - Откровение на Йоан, но смятам, че думите на Дънов са абсолютно в контекста на библейските пророчества. Какво и къде е въпрос на време, но няма да ни се размине така, както сме тръгнали.

Коментиран от #21


Оценка:
-11 +88

Виталия Р.
13 Отговор
Главни положителни фактори са БИТ - България, Израел, Турция. България е разбита отвсякъде! Израел ще поддаде. Остава Султанът в Турция. Аз го подкрепям докато пази равновесието. Ердоган е Прероденият Султан Мехмед II Завоевателят. Великият Владетел вдигнал Константинопол след опустошението му от римляните

Коментиран от #56


Оценка:
-77 +7

С И К
14 Отговор

До коментар #10 от "Па то ДЕДИТЕ ИМ МАНДРИТЕ ОБИРАХА":


бойко е беше и и ще бъде верен слуга на комунистите които го издигнаха !

Коментиран от #20


Оценка:
-13 +37

15
Този коментар е премахнат от модератор.
верваи ми
16 Отговор
Човека спасил българските евреи благодарение и на Цар Борис търновски. 7 000 от днешна Македония и Гърция. 48 000 от България.
Прохода на свободата Хаим боаз е тяхното спасение. Оставили са ги за уж да строят пътища.

Оценка:
-8 +23

17
Този коментар е премахнат от модератор.
Милен
18 Отговор

До коментар #6 от "Олее как димитров е бил протестант":


Димитров е бил протестант, колкото аз съм космонавт. Майка му обаче е била силно вярваща жена - протестантка. Жалко, че наследникът и не и е давал много поводи за гордост.

Оценка:
-13 +32

КОТарАК
19 Отговор

До коментар #5 от "????":


и мен ме е учудвало това-навремето плющях 1 кадъна,,,много готина беше / любов-ала бала , 1 циганка ми даде шампоан за 1 път и все едно нищо..

Оценка:
-11 +9

Виталия Р.
20 Отговор

До коментар #14 от "С И К":


Да така е! Той не е СИК и няма и да бъде, надявам се☺. По статията Архангел Гавриил е Тройният!!! Християни, мюсюлмани и юдеи-евреи

Оценка:
-4 +2

????
21 Отговор

До коментар #12 от "Милен":


Това и без да си пророк може да го кажеш! При 76 години без световна война и население 7 милиарда нещо друго ли очакваш?

Коментиран от #23


Оценка:
-6 +21

ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ
22 Отговор
Пророците са хора,дълбоко виждащи и много знаещи.някой ги наричат-Мъдреци!той е проповядвал -Истини!За това е станал Легенда,както приживе ,така и след кончината си!Колкото до Смърта...Това е естествен био процес!Трябва ежедневно да се подготвяме за мига на срещата,но да не мислим за нея!

Коментиран от #26


Оценка:
-13 +54

Виталия Р.
23 Отговор

До коментар #21 от "????":


Отговарям ти на ???? Мая Манолова

Оценка:
-6 +3

Само питам
24 Отговор
"Там където има земя , ще има вода "! За краварника ли говори ?

Коментиран от #28, #48


Оценка:
-5 +32

Ментеросо
25 Отговор
шарлатанин и женкар !!

Оценка:
-17 +10

Виталия Р.
26 Отговор

До коментар #22 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":


Проповядвал е само 1 Истина "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ" едно правоъгълно книжле с негови мисли

Коментиран от #36


Оценка:
-11 +18

верваи ми
27 Отговор

До коментар #1 от "ИМПЕРИАЛИСТ":


Този го цаниха за новия месия, Такива думи никога не е казвал. Драскача на статията си ги измисля. Никои пророк не е казвал думите смърт и кръв.

Оценка:
-2 +39

Виталия Р.
28 Отговор

До коментар #24 от "Само питам":


За Африка говори

Оценка:
-1 +6

чуващ
29 Отговор
Американският ясновидец доктор Линдси предсказва през 1960-те години на миналия век гигантски „гърч“, който ще премине през цялата територия на САЩ. Първа жертва ще бъде щатът Калифорния – той ще се разцепи по разлома Сан-Андреас с дължина 1300 километра, който преминава между североамериканските и тихоокеанските тектонични пластове. Югозападният къс постепенно ще потъне в океана. От САЩ ще останат само няколко острова. Земетресението ще предизвика цунами с вълни около 50 метра, които ще погълнат крайбрежните градове. И това е само част от предсказанията на доктор Линси, но щом той започнал да споделя страховитите си предсказания, които виждал през времето и пространството, спецслужбите веднага му затворили устата, а самите видения били засекретени, „за да не се всява паника сред населението“.

Коментиран от #33, #83


Оценка:
-5 +40

виждащ
30 Отговор
Едгар Кейси, пророкувал, че ще има разрушаване на много щати и по двете крайбрежия, които ще заминат на дъното на океана. Същата била участта и за територии, намиращи се по средата на американската територия. От лицето на земята ще изчезнат и такива мегаполиси като Ню-Йорк, Сан-Франциско, Лос Анджелис. Същото ще се случи и с Джорджия, Каролина и много други щати, които ще се превърнат в морско дъно.

„Виждам огромни вълни, които поглъщат Ню-Йорк и пречупващи се небостъргачи“, – споделя още един американски ясновивец Джон Шмит. – Под водата ще отидат Флорида, Калифорния и много други крайбрежни щати“.

Оценка:
-3 +33

стар шаман
31 Отговор
Йоан Богослов в своето „Откровение“ говори за гибелта на най-могъщата, богатата и влиятелната държава в света, която се разпростира из целия свят и навсякъде разнася идеологията на греха и войната. Той също пророкува разпад на три острова. Истината е, че той нарича тази държава „Вавилон“. Но, но е необходимо да бъдеш много умен, за да разбереш коя империя е имал предвид Богослов.

Оценка:
-3 +38

верваи ми
32 Отговор

До коментар #5 от "????":


Човек отишъл на гледачка. Чукнал на вратата и от вътре се чуло глас : Кой е. Човека се обърнал и си тръгнал.
- Каква гледачка си като не знаеш кой е.

Оценка:
-4 +33

Виталия Р.
33 Отговор

До коментар #29 от "чуващ":


Напълно е възможно, за съжаление. Мишел дьо Нострадам има единствено предсказание с точна дата 25.11.2021 земетресение в Калифорния. ГЕРБът на щата е кафява мечка и червена звезда, по-скоро петолъчка. Тая партия ГЕРБ беше абсолютна грешка като наименование, но алчни продажни боклуци я създадоха! Герб има всяка държава, някои градове и прочее

Оценка:
-9 +18

Роза
34 Отговор
В настоящия момент нямаме възможност да проверим дали тези пророчества на Дънов ще се сбъднат,затова не смятам,че трябва да се плашат излишно хората.Сега живота е достатъчно беден и труден,за да бъдем обременявани с още черни мисли.

Коментиран от #89


Оценка:
-8 +21

Гост
35 Отговор
Още един ИЗКУКАЛ дедО!

Оценка:
-19 +19

ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ
36 Отговор

До коментар #26 от "Виталия Р.":


Това са сентенции още от много хиляди години преди Христа!тук е земята на Богомилите!правилно говорите за тях!те са Първите опълчили се срещу Държавата и нейните слуги!говоря за един от слугите-Църквата!И тогава покварата сред проповядващите едно,а правещи друго се е виждала и е дразнела хората.Явно е имал харизма,знаел е практически много неща!най вече,вероятно е помагал Безкористно на хора и затова е останал легенда!За тези от Нощ....и след 100г ще се споменават само с лошо,както и банкянския крадльо няма да го запомнят ,като премиер,а ще го помнят,като шофьора на Бай Тодор,или царя!

Коментиран от #38


Оценка:
-11 +22

Dimitrin Rusev
37 Отговор
Миленче,пожелавам ти приятни мигове и дано силата бъде с теб !!!

Оценка:
-2 +4

Виталия Р.
38 Отговор

До коментар #36 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":


Какви богомили?! България - атлантите и касиди-вълци. Касидите са лечители-знахари, владеели и магии даже. Много чиста раса

Оценка:
-6 +8

ттт
39 Отговор
Това не е пророчество, а прогноза. Дънов (аз лично не съм дъновист) е може би най-влиятелният българин живял някога (Кирил и Методий не са българи). Той е бил умен и достоен човек и с гадателство не се е занимавал. Просто е преценил вярно развитието на света и че Китай ще възвърне позицията си на най-силна икономика, зацубена слеф Опиумните войни.

Коментиран от #41, #78


Оценка:
-14 +16

Ъхъъ
40 Отговор
Абе гламари всеки може да напише статия за Ванга,Дънов и който си изберете с разни уж “пророкувани” бъдещи събития. Хайде стига вече сте занимавали хората с подобни неща.

Оценка:
-6 +29

Виталия Р.
41 Отговор

До коментар #39 от "ттт":


Най-влиятелният е св.Киприян. Като ми прочетоха молитвите му и 06 месеца не запалих цигара, а пуша като комин. И други неща ми се случиха, но е лично и няма да пиша. Та св.Киприян е роден в България и го почитат повече в дн.руски земи

Коментиран от #45


Оценка:
-2 +27

ПРАВ Е КУ КУ ТО
42 Отговор
ТО КАТО СЕ СМЕТНЕ В СВЕТА НА КОЛКО МИЛИОНА ЖЕНИ ИМ ИДВА ЦИКЪЛА ТО НАИСТИНА СЕ ЛЕЕ КРЪФФ

Оценка:
-8 +9

Алена
43 Отговор
Първо Дънов не е методистки пастор. Второ Георги Димитров не е протестант, защото е троцкисти анархо- комунист. И трето, за сведение на мисирките моята прогноза е че пак ще ни управлява тулупа.

Коментиран от #51


Оценка:
-18 +14

Обичам факти
44 Отговор
Винаги могат допълнително да те депресират!

Оценка:
-1 +17

ттт
45 Отговор

До коментар #41 от "Виталия Р.":


Почти нищо не знам за св. Киприан. Ще се постарая да запълня пропуснатото. В разни световни алманаси за влиятелни личности, които съм чел, пише само за двама българи - Петър Дънов и споменатият по-долу поп Богомил. Апропо на територия, която сега или некога е била българска са родени много велики личности: Орфей, Майка Тереза, Александър Велики и Константин Велики, който превръща християнството в официална водеща религия, но за съжаление, те не са българи.

Коментиран от #50


Оценка:
-2 +8

Behemoth
46 Отговор
Тоя е пълна кукувица и не го слуша главата....но те всичките са така...

Оценка:
-12 +11

Ешш ки работи
47 Отговор
Бре,,амчи тоя мяза Седяшия Бик ама с брада бе!!

Оценка:
-11 +7

нъц
48 Отговор

До коментар #24 от "Само питам":


за лоното на мамаша ти

Оценка:
-2 +1

Торквемада
49 Отговор
превръщането на русофилите в тор
е богоугодно дело..
DEUS VULT !

Оценка:
-14 +4

Виталия Р.
50 Отговор

До коментар #45 от "ттт":


ОК, прочети за св.Киприян (има 2-ма) но за нашия българинът има малко. Почитат го повече в Русия. Вярвай, ще забравиш за всички останали, такава могъща сила е бил

Оценка:
-2 +11

ИМПЕРИАЛИСТ
51 Отговор

До коментар #43 от "Алена":


Алена, наивно е да си мислим, че българските социалисти сте нормални хора. Такива сме си, наивни. Цялата столетна партия, от Благоев до Станишев, сте руски агенти и подлоги, а тези "ДРУГАРИ" които са се отклонявали от Москва, са били своевременно НЕУТРАЛИЗИРАНИ.
Социалистите ни проглушихте ушите, че т. н. Боко-тиквата, тулупа и др., като бивш служител на МВР, по презумпция трябва да е прост, но колцина от българите знаят, че всъщност генерал лейтнант д-р инж. Бойко Борисов е работил „РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА“ В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.
... Пък Бойко е съобразителен шоп, не пада в капаните дето му ги подлагате на всяка крачка. Пък за феноменалният му рефлекс и способност да отреагира вярно при непредвидени обстоятелства, да не говоря.

Коментиран от #52, #59, #65


Оценка:
-19 +10

Виталия Р.
52 Отговор

До коментар #51 от "ИМПЕРИАЛИСТ":


Добре звучи, ама Бойко да беше прочел и че Западна Стара планина е в Република Сърбия. Химнът на Република България я визира в 1-то изречение "Горда Стара планина..." За останалото да не говоря

Оценка:
-3 +9

не протестант
53 Отговор

До коментар #6 от "Олее как димитров е бил протестант":


Направо си е убиец атеист, с една дума безбожник.

Оценка:
-2 +10

Иво
54 Отговор

До коментар #5 от "????":


А баа Ванга

Оценка:
-2 +3

ПОКАЙТЕ СЕ СЕГА
55 Отговор
МАЛКИ сополанковци, безбожници, не дърпайте лъвът за опашката. Това което се предсказва, ще се случи, и не е казано само от Петър Дънов! Ще го разберете, но ще бъде много късно да се покете! Ще бъде много страшно, ще молите за прошка за днешните си нелепи подигравки и неразумни постъпки, но ще бъде много късно, Бог няма да чуе стенанията и молитвите ви! Ще бъде страшно!

Коментиран от #60


Оценка:
-5 +20

Танкист без танк
56 Отговор

До коментар #13 от "Виталия Р.":


Май пак си пила развалена бира. Нареждаш нас и баш душманите в една класация. Израел може да положителен само от кoвидa, че там яко ги оправя, така че в случая може да си права;)

Коментиран от #57


Оценка:
-0 +4

Виталия Р.
57 Отговор

До коментар #56 от "Танкист без танк":


България е разбита, сега разбиват Израел. Къде ни нареждам, като умните политици направиха силната държава - смачкана. Демокрацията не изисква да си разбиваш икономиката и прочее. Винаги пия качествена бира.

Коментиран от #71


Оценка:
-2 +10

Язък!
58 Отговор
Абе тия сички врачуващи как пък един път не познаха числата от тотото?!?

Оценка:
-5 +9

Алена
59 Отговор

До коментар #51 от "ИМПЕРИАЛИСТ":


Че той да не би да не е бил комунист бе.. Излагаш се. Няма вариант да си управник и да не си бивш комунист или ДС агент.

Коментиран от #62


Оценка:
-4 +3

Ти по-добре ми кажи
60 Отговор

До коментар #55 от "ПОКАЙТЕ СЕ СЕГА":


Числата от тотото,пък аз ще се покая,хи,хи,хи....

Оценка:
-2 +5

Странно?!?
61 Отговор
Баба Ванга що ли не ги е предсказала тия ми ти работи?Аз пък си мислех,че всички пророци са си плюли в устите.Все пак едно ще се случи,кое ли?Пророчеството на баба Ванга,на Распутин,на Дънов,на Нострадамус или на някоя ромка от квартала,къде ми гледаше на длан????????Между другото напоследък отдавна не съм чел за Нострадамус!Изсмуквате ли си го от пръстите?

Оценка:
-2 +12

ИМПЕРИАЛИСТ
62 Отговор

До коментар #59 от "Алена":


ПРОКЛЕТИ КОМУНИСТИ, най-много ви боли, че такива като ген. Борисов, скъсаха синджира с който ги държахте в послушание.

Коментиран от #64


Оценка:
-15 +8

МИСИРКОИД
63 Отговор
ЕХ, МИСИРКИ МРЪСНИ,.. колкото народът е психясъл и вие поддържата психо огъня, вместо да пишете нещо успокоително... бил казал,.. бил това онова,.. ами нали краят на света беше в 2012 г

Оценка:
-0 +9

любител
64 Отговор

До коментар #62 от "ИМПЕРИАЛИСТ":


колега нещо си в грешка тоя не е генерал а най обикновен т-п пожарникар само дето е много крадлив. хахаха.

Коментиран от #104


Оценка:
-3 +10

любител
65 Отговор

До коментар #51 от "ИМПЕРИАЛИСТ":


браво пич все си мислих че сме тъп народ за да търпим тоя крадец боко тиквата но като ти гледам писанието се убеждавам че в тоя народ наистина има и изключително тъ-и и прос-и индивиди.

Оценка:
-4 +9

66
Този коментар е премахнат от модератор.
Аре нема нужда
67 Отговор
Сектански бръщолевеници и сбиране на психично болни с цел лично облагодеталстване.Това е бил попа Дънов.

Оценка:
-9 +9

Гошка
68 Отговор
Няма никакви предпоставки за това. Великорусите и американците, колкото и да ви е трудно да го проумеете, осигуриха стабилен и достатъчно мирен свят. Може ние русите не сме достатъчно добре наградениза това, но ще го преживеем. Важното е да не ни се дървят някви жалки плъхове неблагодарни, че може и да откажем световния мир

Оценка:
-5 +5

Петър
69 Отговор
Абе стига сте с тия еретици! Кръв се е леела навсякъде и по негово време! Голямо пророчество, голямо нещо. Да, ще се лее, но не щото го казва Дънов.

Оценка:
-2 +6

ДОКО
70 Отговор
А ТОЧНО ЗАЩО КРЪВ..МОЖЕ И ДА ВИНО...ОПИ ОСОБЕННО КАТО ГЕРБ ГИ МИНЕМ ПРЕЗ ПЯСЪКОСТРУЙКАТА..

Оценка:
-4 +4

71
Този коментар е премахнат от модератор.
Отряд1
72 Отговор
Никой човек не е роден с подобни дарби, но някой от нас логически могат да достигнат до определени изводи, като например:
- гледайки как вафлите привършват, родителят може да предскаже, че децата му ще се сбият за последната вафла на масата. Същото е и между Китай и САЩ и петрола...

Ама това не е пророчество, а чисто и просто логика. А Бог е алогичен, така че обратното на рамуза се пада сляпата любов, която пък има близнак - желанието, под чиято власт сме в момента.

Въпреки всичко, това са просто едни термини, използвани на бързовъртяща се планета, около бързовъртящо се слънце, някъде към края на една от милиардите галактики...
Нещо умира тук, друго се ражда там (дали муха, човек или галактика - практическо значение има само за тези, които мислят, че е важно)

Оценка:
-1 +3

Студопор
73 Отговор

До коментар #5 от "????":


Защо пък реши, че сме християни? Зер християните не са изтрепали маса народ в името на измислен бог...!?

Оценка:
-6 +3

Кире
74 Отговор
Като сме неспособни да сполучиме, ке се биеме! Бегай че ......

Оценка:
-1 +1

75
Този коментар е премахнат от модератор.
Бай Благой
76 Отговор
Дънов никога не е предричал такива работи.
Поредната статия - ала-бала..

Оценка:
-2 +3

77
Този коментар е премахнат от модератор.
Алфа вълкът а.м.б.р.и.а.ж.а.
78 Отговор

До коментар #39 от "ттт":


На тоя дънов ако му го надъня какви ли още работи само ще ти каже

Оценка:
-6 +2

отврат
79 Отговор
Къде е Гешев да и образува едно наказателно дело на тази Милена за всяване страх у населението. За Сербезова , която просто направи доклад за очакваната липса на лекарства бързо се ошета и и спретна наказателно производство, но от такива гнусни пропаганди никой не се интересува.
А все повече ми падат в очите Факти бг , които си позволяват да публикуват "като жълта " медия тава издевателство над психиката на по-лабилните хора. Наплашен и беден народ се управлява лесно .

Оценка:
-0 +2

Кире
80 Отговор

До коментар #6 от "Олее как димитров е бил протестант":


Точно той, май ве е бил много комуне, щом е отровен от сталин.

Оценка:
-1 +0

Факт
81 Отговор
И тоя е чел ционистките протоколи и се е правил на Нострадамус. Между другото Дънов е бил шарлатанин талмудист а не духовна личност.

Оценка:
-6 +5

безпартиен
82 Отговор
А нещо за изчегъртването споменавал ли е? Или е подминал революционера Радевски?

Оценка:
-1 +3

Стратофортес
83 Отговор

До коментар #29 от "чуващ":


САЩ още ги има, обаче сесерето псовиса!

Оценка:
-5 +1

84
Този коментар е премахнат от модератор.
последните дни
85 Отговор

До коментар #84 от "OMEGA":


СВЕТИ ИВАН РИЛСКИ Е ЕДИНСТВЕННИЯ ИСТИНСКИ СВЕТЕЦ И ПОКРОВИТЕЛ КОИТО ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ ВСЯКО ЗЛО МОЛЕЙКИ МИЛОСТ ПРЕД СВЕТЛИЯ ТРОН НА ТВОРЕЦА !!!

Оценка:
-2 +6

Българин
86 Отговор
айде стига вече, няма нужда .

Оценка:
-0 +0

Гост
87 Отговор
Падащите си по антихриста дънов са особено впечатлени от "дарбата" му да "предсказва" подобно на вещицата Ванга.

Оценка:
-6 +5

88
Този коментар е премахнат от модератор.
Милен
89 Отговор

До коментар #34 от "Роза":


Оооо, не сме видяли ние беден и труден живот. Ако беше така, нямаше да е пълно с богохулници навсякъде ! Мизерията си я създаваме сами и се удоволстваме в нея. Турски сериали, фалшиви реалитита, гнусни новини и много, много чалга. Е, какво да чакаш от тоя народ?!

Оценка:
-3 +6

видинлиика
90 Отговор
Бог си има грижата за всичко, ще има мир и светът ще се размине с трета световна война. Нека вярваме в доброто и мислим позитивно.

Оценка:
-2 +4

Мислете
91 Отговор
точно пък тоя слушайте, то бива-бива, ама... Не се лъжете! Християни се водим, уж...

Коментиран от #93


Оценка:
-3 +0

Танев
92 Отговор
Ами четете Библията. Там е описано, даже по ярко. Но трябва да се поклоним на Дъновистите у нас. Познават много добре Българската история и са новатори и откриватели на забравени истории на Българите навред по света. Те са по-Българи от разни политикани.

Оценка:
-3 +4

93
Този коментар е премахнат от модератор.
кклйгхйкг
94 Отговор
този отвеян човечец е прокламатор на новия световен ред, престанете да му вярвате.

Коментиран от #97


Оценка:
-0 +2

кклйгхйкг
95 Отговор
Публикувано във факти.бг: етър Дънов на няколко пъти спасява живота на вожда Георги Димитров, който също е бил протестант, пише вестник "Монитор".

АЛОО РЕДАКЦИЯТА, НИТО Г. ДИМИТРОВ Е БИЛ ПРОТЕСТАНТ, НИТО ТОЯ ОТШЕЛНИК

Коментиран от #100


Оценка:
-1 +3

ivan
96 Отговор
хаахахах Петър Дънов,великия у4ител-розенкройцер,дето се самоубил от страх да не го арестуват,неговата информация не е нужно да си пророк да я предвиди6,важно е да се знае къде е у4ил доста години и към коя група принадлежи,другото е ала-бала,това са уж проро4ества ама предварително програмирани

Оценка:
-2 +3

ivan
97 Отговор

До коментар #94 от "кклйгхйкг":


браво,то4но така

Оценка:
-0 +0

Ягуар
98 Отговор
Дънов не е много далече от истината! Западна европа я очакват освен жестока икономическа криза и ислямистки удари, а Източна жестока криза и даже глад! ЕС от 2023 няма да дава повече пари на Източна Европа и му правете сметката, какви времена настъпват!

Оценка:
-0 +1

Без Негри
99 Отговор
Не лъжете хората с измишльотините си! Нищо не знаете за Учението предадено на Българския народ от Петър Дънов, но му използвате името за лични интереси.

Внимавайте какво говорите срещу възвишените души, защото за всяка дума сме отговорни пред Бога!

Оценка:
-1 +5

Не протестанти
100 Отговор

До коментар #95 от "кклйгхйкг":


Протестъри!

Оценка:
-0 +0

Санитар
101 Отговор
Ще бъда на фронта на страната на неваксинираните срещу глобалистите

Оценка:
-0 +1

SHKËNDIJA
102 Отговор
Тоя е объркал нещо... Монголоидите повечето са бели в Източна Азия най вече Корейците и те както и ние имат сериозни проблеми с тъмнокожите раси от Близкия Изток и Африка...

Оценка:
-0 +1

Че що
103 Отговор

До коментар #10 от "Па то ДЕДИТЕ ИМ МАНДРИТЕ ОБИРАХА":


да гледаме фатмака, баща му да не е бил полковник от ДС, като на вожда ти тиквоний, или дядо му партизанин, демек обирал мандри, както пишеш.

Оценка:
-1 +1

Аааа
104 Отговор

До коментар #64 от "любител":


и също е комунист, още не си е върнал партийната книжка. Да не забравим, че се е девойнизирал от МВР, по партийна принадлежност.

Оценка:
-0 +0

учил и чел
105 Отговор
Дънов е един от наи - почитаните духовни учители на земята , които не се е запознал с учението му само е изгубил..... точно тези думи не е използвал но това са попреразказани интерпретации на неговите пророчества но смислъла е доста близък до оригинала

Оценка:
-1 +5

Разгледайте
106 Отговор
внимателно биографията на този "мъдрец". Имам едни съмнения кому служи, кой си гое вербувал, кой му осигурява популярността... и дори - защо на ежегодните мотаници по планините с бели облекла има доста американки... Днес чрез "учението "му се внушават доста неща - за кого са удобни , може всеки да прецени.

Оценка:
-3 +1

наблюдател
107 Отговор
Словата са кодирана енергия. Поне това би трябвало да знаеш, преди да обиждаш Учителя. Сега си стой спокойно и чакай. И да се оплакваш и да се молиш, вече няма да има полза. Чакай... !

Оценка:
-0 +1

мангъродер
108 Отговор
Леле колко неграмотници има в този сайт. Каква обща култура имате след като не знаете кой е Дънов ? За съжаление сте, но на вас закономерно ви е все едно. Май така е по-добре.

Оценка:
-0 +1

каймака
109 Отговор
Най-важното са пропуснали - ще оживеят само ваксинираните с 21 дози - първите 2 и всяка година бустерни. Другите няма...

Оценка:
-0 +2

11111111
110 Отговор
НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ;ИТИРАТЕ ДЪНОВ, НИЕ СМЕ ХРИСТИЯНИ, ЦИТИРАЙТЕ БИБЛИЯТА! ТАМ В КНИГА "ОТКРОВЕНИЕ" СА ОПИСАНИ СЕГАШНИТЕ ВРЕМЕНА, ВКЛЮЧИТЕЛНО НАЛАГАНЕТО НИ НА "ЗНАКА НА ЗВЯРА", БЕЗ КОЙТО НИКОЙ НЯМА ДА МОЖЕ НИТО ДА КУПУВА, НИТО ДА ПРОДАВА!

Оценка:
-0 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
Веселин Марешки
Лидерът на Веселин Марешки с коментар за българо-руските отношения
Аз направих така, че след мен в Русия да отиде президентът, а след това и Борисов"

Още бисери
ТОП 5