Last news in Fakti

13 Септември, 2021 09:46 3 004 19

"Забраненото шоу на Рачков" се завърна с циркови представления (СНИМКИ)

  • забраненото шоу на рачков-
  • комедия-
  • предаване-
  • димитър рачков

Фамилия Балкански бяха специални гости на Димитър Рачков

Впечатляващ цирков спектакъл даде началото на втория сезон на „Забраненото шоу на Рачков“ снощи по NOVA. Комикът и водещ се завърна в целия си блясък, а сцената на предаването се превърна в невероятна циркова арена. „Цирк дьо Рачкей“ отвори вратата към магичния свят на фокусите и акробатичните номера, неочакваните изненади, смеха, музиката и звездните гости.

Темата на първия епизод на шоуто бе „Циркът“, а специални гости - фамилия Балкански. Няколко поколения от легендарното семейство се събраха на сцената, а най-малките представители оставиха публиката без дъх след изпълнението си на кънки.

Велизара Балканска, жената-каучук Сирма Добрева, Софи Такиева, Дани Белев и Люис показаха невероятните си артистични възможности пред телевизионните зрители. 12 саби, забити в сандък с човек, опасно влизане в миниатюрен сейф, баланс с чинии, въртене на над 30 обръча и супер смешен клоун бяха част от изумителните номера.

Освен за световните успехи, акад. Александър Балкански сподели с Димитър Рачков шокиращи разкази за срещата с Папа Йоан Павел II и неговата лична история, свързана с българската следа в атентата срещу папата, която коства на артиста 183 дни в следствието на Софийския затвор. Но след всяка неприятна ситуация идва и щастлива развръзка. Такъв е случаят с най-тежкия му инцидент, след който смята, че е оцелял само благодарение на протегнатата ръка от Господ.

Специалното нововъведение този сезон – „Лудата стая“ докара зрителите до смях през сълзи. Тя демонстрира технологични възможности, абсолютно нови за българския телевизионен ефир. В нея Рачков, заедно с актьорите Албена Михова и Борислав Захариев, познат като Боби Турбото, разсмяха феновете със забавен скеч, докато цялата стая се движеше под краката им.

Музикалните изпълнения в студиото бяха заслуга на блестящия Рафи и музикантите от бенда „Найс Ту Митю“. Прекрасните танцьори от „Funky Monkeys” както винаги помогнаха за доброто настроени по време шоуто. Освен тях на сцената сияеха певицата Християна Лоизу и специалната изненада – фолк-дивата Мария.

Как ще се справи Рачков на „Лятната Димитрияда Горубляне 2021“ следващата седмица? Ще успее ли да надвие българските медалистки от Олимпийските игри в Токио 2020? Как ще премине срещата му с най-бързата бяла жена – Ивет Лалова? Какво ще се случи в „Лудата стая“? – разберете на 19 септември в „Забраненото шоу на Рачков“ от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахахахахаха

    31 1 Отговор
    значи няма никаква промяна от предния сезон цирка си продължава…

    Коментиран от #4

  • 2 ядосан

    28 1 Отговор
    Ужас и потрес!
  • 3 Некой си

    30 1 Отговор
    Тоя нито го гледам ,нито ме интересува.Селения до шия !
  • 4 ЧАКАР РАЧКОВ

    23 1 Отговор

    До коментар #1 от "хахахахахаха":

    РАЧКОВ ЯКО СЕ ТРЪШКА ЗА ПЛАТЕНИ РЕКЛАМИ. ВСЯКА СЕДМИЦА ФАКТИ СПОМЕНАВАТ ЗА НЕГО. ПРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ НЕ Е БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМАТА. РАЧКОВ ЩЕ ГО ГЛЕДАМ КОГАТО СТАНЕ ДРЕСОР НА КРОКОДИЛИ И ПОЧНАТ КРОКОДИЛИТЕ ДА СКАЧАТ ПРЕД ГОРЯЩ ОБРЪЧ. ИЛИ В ИСПАНИЯ ДА Е ТОРЕАДОР И ДА СЕ БОРИ С РАЗЯРЕН БИК.
  • 5 отегчен

    25 1 Отговор
    Това "шоу" има повече платена публика, отколкото телевизионни зрители.

    Коментиран от #10

  • 6 Бонго Васил

    14 1 Отговор
    Тази дето върти обръчите бих я врътнал и аз..много як MILF!!!

    Коментиран от #7

  • 7 Евала бангеа

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "Бонго Васил":

    Четеш ми мислите
  • 8 Гост

    6 1 Отговор
    Изчерпаха се всички предавания и филми вече.
    Сюжета замисъла един и същ в различните жанрове,само където с годините се сменят актьорите.
    То и в порното е същата работа.
    Какво ново може да се измисли в тези времена освен някой нов вирус и да поболеят народа?
  • 9 надарена кака

    4 1 Отговор
    Дреме ми на коприненитепрашки!
  • 10 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "отегчен":

    Вярно е има клакьори плащат по 20 лева да пляскат.
  • 11 🏈🏈🏈🏈

    6 0 Отговор
    Щом е забранено защо го дават .
  • 12 Грамофон

    3 0 Отговор
    Грамофона се изтърка отвсякъде. Добре че има още хитови плочи за стане купона. Ама докога ? Иначе продуцента е завършил циркова режисура в СССР. Ако е требвало Рачков да го прави, щяха да са поредните лиготения.
  • 13 На, стената, на, срама не могат дабъдат

    4 0 Отговор
    Сами, повличат и други след себе си, а относно цирка, катунарите от цирка, нямат зрители и си намират фукарийски сцени с шеф Рачков.....!
  • 14 ччччч

    2 0 Отговор
    Недоправееното ермнче и лигнята храчков са съсипали добрия замисъл!
  • 15 Диамантената ръка

    5 0 Отговор
    Закривайте тая тъпня и си намерете работа...

    Коментиран от #16

  • 16 Гост666

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "Диамантената ръка":

    Тези не знаят какво е работа . Ако се захване да работи истинска работа ще му се схване гърбът след 2 часа копаене с мотика.

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 бай Иван

    3 0 Отговор
    Изтъркани е отдавна-пускйате завесите, няма кой да гледа тая боза
  • 19 Долу

    1 0 Отговор
    Халваджиян и сие.!