Last news in Fakti

13 Септември, 2021 13:28 5 464 1

Tри зодии ще спечелят в началото на седмицата

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • печалби-
  • успехи

Още понеделникът ще донесе страхотни успехи, но и стрес за някои

Tри зодии ще спечелят в началото на седмицата - 1
Снимка: shutterstock

С началото на тази седмица, някои от зодиите ще имат изключителен късмет и успех в печеленето на пари и развитие по професионалните си въпроси.

Още в понеделник хората родени под знака на близнаците, везните и водолеят ще се зарадват да получат новини, свързани с повишаването на финансите им.

Макар и още да сте под влиянието на уикенда и да ви се иска да поспите още един ден до по-късно, понеделникът ще ви донесе страхотен успех в работата.

Тъй като сте емоционални и лесно се влияете днес, избягвайте да се опитвате да решавате романтични и любовни казуси. Концентрирайте се върху работата изцяло.

Близнаците ще имат динамичен ден, който ще протече в тичане и решаване на задачи, но всяка една от тях ще завърши с успешно бране на плодовете от труда им.

За везните денят ще е много важен и сериозен, но по същия начин краят му ще им се отплати двойно и тройно.

За водолеите ще е по-стресов понеделникът и малко изнервящ, но за сметка на това, когато денят приключи, ще са доволни от всичко случило се, защото ще са извлекли най-доброто и краят му ще компенсира всеки проблем.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да кажем Дамски е на 70 години

    2 1 Отговор
    И е от магистралата и има 30 годишен приател, може ли да го,, ревнува,, ами то тук от зодиите има една, та няма още 70 години, но при нея е същото положение, шефката..