Last news in Fakti

11 Март, 2013 10:44 1 205 0

Адел и Бионсе ще пеят на юбилея на Обама

  • бионсе-
  • адел-
  • обама-
  • юбилей-
  • мишел

На 17-ти януари 2014 г. Мишел Обама ще отпразнува своя 50-ти рожден ден. За своята юбилейна годишнина, първата дама на САЩ, покани двете си любими изпълнителки - Адел и Бионсе да забавляват гостите й на събитието, съобщава „Дейли Мейл”.

Празненството ще се състои в Белия дом, като Мишел вече е започнала организацията за грандиозно парти, което ще събере на едно място известни личности и близки за нея хора.

„Първата дама на Америка се подготвя за огромно празненство за юбилея си догодина и тъй като тя обожава Адел и Бионсе, ги помоли да пеят на партито ѝ. Адел веднага прие и сподели, че ще изпее най-хубавите си песни за Мишел и гостите ѝ", разкри източник.

"Семейство Обама ще плати разноските на Адел, тъй като това е частно, а не държавно парти", допълва още източникът.

Бионсе пък, ясно заяви подкрепата си за Барак Обама по време на президентските избори миналата година и дори пя на тържественото по полагане на клетвата му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА