Last news in Fakti

19 Септември, 2021 09:20 7 365 14

Падна първата маска в "Маскираният певец"

  • маскираният певец-
  • маска-
  • костюм-
  • мистерия-
  • известни-
  • боби ваклинов

Циркът е първият отпаднал от шоуто, а в неговия костюм бе влязъл Боби Ваклинов

Циркът е първата маска, която падна в третия сезон на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир.

„Маскираният певец“ напусна Боби Ваклинов, който успя истински да затрудни Панела и зрителите и умело да се прикрие зад красивия костюм.

„Маската ми беше изключително тежка, но много ефектна. Радвам се, че бях част от шоуто“, сподели развълнувано Боби Ваклинов, познат като репортер и рапър.

Падна първата маска в "Маскираният певец"

Сред предположенията на опитните детективи Алекс Раева, Марта Вачкова, Азис и Владо Пенев бяха имената на Драгомир Драганов, Атанас Колев, Коцето Калки и Спенс. В последния момент единствено Азис даде правилен отговор и подложи отново на съмнение събраните улики за Циркът.

Зрителите на NOVA станаха свидетели на титанични дуели във втория лайв на „Маскираният певец“. Един срещу друг се изправиха Циркът и Самураят и Камъкът и Гларусът. А в първата тройна битка смело влязоха Перлата, Малинката и Заекът. Панелът бе истински объркан след повечето изпълнения, а сред новите звезди, които бяха заподозряни се чуха имената на Жана Бергендорф, Рафи Бохосян, Дичо, 100 KILA, Тончо Токмакчиев, Есил Дюран, Глория Петкова и други.

Една от най-атрактивните маски от миналия сезон се завърна на сцената на „Маскираният певец“. Актьорът Евгени Будинов влезе под кожата на Змията под светлините на прожекторите. „Това е едно невероятно шоу и едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали. Много исках да участвам заради сина ми и съм истински щастлив, че съм на тази сцена“, разказа той за преживяването под маската. Звездните панелисти нямаха успех в разгадаването на образа на Змията и никой от тях не позна актьора.

Падна първата маска в "Маскираният певец"



Следващата седмица зрителите ще видят и вторите седем маски, които ще влязат в новите битки. Кой ще се завърне за едно изпълнение в предаването? Коя ще бъде втората свалена маски и кой ще се крие в костюма? – зрителите ще разберат следващата събота (25 септември) от 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джоро

    26 3 Отговор
    НОВА и въпросното предаване имат ли зрители ?

    Коментиран от #4, #6

  • 2 Mimi

    17 4 Отговор
    Халтураааааааааааа. Предизборно Домусчиев и Боко пак дадоха пари на харменското момче да омайва раята
  • 3 Гост

    14 3 Отговор
    Тоя даже не го знам как изглежда и не искам да знам .Тази тъпотия се надявам да не я правят повече , че ще затъпее народа който я гледа .
  • 4 ШОПА ББ

    11 3 Отговор

    До коментар #1 от "Джоро":

    при 80% дебили явно имат зрители. И аз го гледам с мата хари.
  • 5 🏈🏈🏈🏈

    9 1 Отговор
    В маскираниямомец падна първата каска и видяхме кой непознат се е скрил . Нито го гледамнитоискам да знам ещо за това дебилно предаване , и разните други глупост по други канали.
  • 6 русенец

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "Джоро":

    Отговарям ти изчерпателно, научно и обосновано : И идея си нямам за кое предаване ме питаш!:))
  • 7 митака

    6 3 Отговор
    Не гледам тази халтура и дори не четох статията, тъй като това е от глупаво по глупаво. Простотия до шия. Шоу за подрастващи и израстнали идиоти.
  • 8 UFO

    5 2 Отговор
    Гледах го веднъж миналата година- стига ми! Единственото хубаво нещо са маските. Поздравления за тези , които ги правят. Съдържанието им не струва . За това посредствено нещо важи правилото , като за умрял . Говориш или хубаво или нищо. Е , НИЩО!
  • 9 Гол

    7 2 Отговор
    Предаване за умствено изостанали , гейове и бабички.... !

    Коментиран от #11

  • 10 Анонимен

    6 3 Отговор
    Ферми, Маски и прочее простотии запълват времето на телевизиите, гарнирани щедро с рекламни блокове. Още ли имат зрители?
  • 11 Бабичка

    5 2 Отговор

    До коментар #9 от "Гол":

    Ей не обиждай бабичките и аз не го гледам това тъпо шоу. То е само за тъпи чалгари.
    Искам извинение.
  • 12 На циркажия

    4 1 Отговор
    Естествено, че рано или късно пада маската.... много интересно предаване, забравих да го гледам.....играх карти,, таро,,...!
  • 13 Новичок

    2 1 Отговор
    ЗАКРИВАЙ, много нискоинтелигентна боза.Пфу...
  • 14 ле ле

    1 0 Отговор
    аз не го гледам това шоу,затова не го критикувам...а ви сигурно го гледате ден и нощ и имате вашите мнения..Но ако не го гледате и плюете значи сте идиоти..