Last news in Fakti

20 Септември, 2021 10:32 41 781 16

Нереализирана певица разби мъжете в „Игри на волята”

  • паулина горанов-
  • игри на волята-
  • риалити шоу-
  • участници

Полякинята иска да доминира и да е лидер

24-годишната Паулина Горанов от „Игри на волята” показа, че е истински боец.

Въпреки крехката си физика, младото момиче победи мъжете в надпреварата за капитанското място в отбора и спечели първата битка в предаването. Блондинката буквално размаза и капитаните на другите отбори във второто изпитание и така показа на голяма част от участниците и зрителите, че не бива да я подценяват и да съдят по миловидната ѝ външност. Паулина се оформя като основен герой в приключенското риалити, коментират от в.„Уикенд”.

По време на битката за елиминация Горанов получи и обяснение в любов. Неделчо Богданов, създател на поредицата „Българ”, призна топлите си чувства към красавицата, която е от конкурентния отбор. Аниматорът от отбора на „Бойците” е хлътнал до уши по капитанката на „Приключенците”. След една от битките той поднесе красива роза на пеещата участничка и я засипа с комплименти. Това доста развесели двата отбора, но не притесни аниматора, който е хлътнал по гласовитата Паулина. Тя пъксе изчерви от жеста на Неделчо и запази цветето като знак на уважение.

Полякинята иска да доминира и да е лидер - нещо, което обаче много дразни част от останалите жени, които също искат да изпъкват. Така се зародиха и първите интриги и злословения по адрес на блондинката, която е известна на публиката, но от друг формат, от конкурентната Би Ти Ви.

Паулина участваше в музикалното шоу „Гласът на България” през 2017 г. Тогава тя отпадна на крачка от финала, заедно с дъщерята на Глория – Симона Загорова, Кристиян Грънчаров и дуетът на Христо и Димитър. Звездата на блондинката с естествена красота не успя да изгрее след шоуто и тя не се реализира като певица, но пък се представя отлично в „Игри на волята”.

Майката на Паулина е полякиня, а баща ѝ българин. Живее в България от 4 години. С пеене се занимава от 7-годишна. В Полша бележи огромни успехи, включително се явява и на международни фестивали. На един от тамошните музикални формати се явява с българската песен „Катерино моме“ и успява да впечатли журито и всички ѝ дават своето „Да“. Има завършено 3-годишно обучение за поп и джаз пеене. Надява се да победи в „Игри на волята”, а наградата да инвестира в музикална кариера.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    17 9 Отговор
    БРАВО ЧЕСТИТО ПАОЛА
  • 3 Султан

    3 8 Отговор

    До коментар #1 от "Радев":

    Кой, Радев ли?
  • 4 Перо

    35 13 Отговор
    До кога ще се търпи,неработещия СЕМ? Каква художествена стойност,ценности,възпитание виждат в тези програми за опростачване на населението! Национален ефир не може да се продава на измислени подчовеци: продуценти,режисьори,сценаристи и актьори и др.,правещи супер простотии,пошли шоу програми,състезания,ултра кичозни филми с държавно финансиране,има само самоцелно гонене на печалби,най-вече от реклами. Културните дейци се превърнаха в рисков здравословен фактор и развалини!Вече не гледам БГ ТВ с еднаквите гости и предавания,пълен картел в опростачването!
  • 5 Делю Хайдутин

    29 6 Отговор
    Фолкпевиците са като хлебарките.Винаги оцеляват.
  • 6 Кривите Галоши и ботуши от 1 век

    10 4 Отговор
    Да си не реализиран и да чакаш на някого си е голям кеф, какво да и тежи, че да не победи, в Полша винаги се реализирала, чудесно..!
  • 7 кабеларки

    18 7 Отговор
    Няма вече стойностни телевизии.
    Надпреварват се да излъчват само пошли неща, но явно ние сме виновни, щом като имат супер рейтинг.
  • 8 Дедовия

    18 3 Отговор
    Чи харна си е момата...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 цербер

    9 5 Отговор
    Полякинята иска да доминира и да е лидерка. Паулина се оформя като основна героиня.
  • 13 sid

    8 0 Отговор
    Може и да победи като и дават предимство в игрите и като я носят.То като не победиш в един формат пробваш във втория,третия.Защо не се забрани познати лица участвали в един формат да не бъдат допускани в друг?
  • 14 Поля

    11 1 Отговор
    Ралица снощи каза: Победа, извоювана с лъжа е Позор. Това е Политу. Играта в петък и цялостното й представяне до момента.
  • 15 хаха

    6 0 Отговор
    Разби или по - скоро "победи" в нагласена в нейна полза елиминацианата битка? За съжаление такива като нея и Мани стигат до финал...
  • 16 Един от многото

    4 2 Отговор
    Нереализирана певица, разбирай, че прави сви на продуцентите. Затова е с такова самочувствие.