20 Септември, 2021 11:29 3 037 9

Рачков надбяга Ивет Лалова

  • ивет лалова-
  • димитър рачков-
  • забраненото шоу на рачков-
  • надбяга-
  • забавно шоу

Най-добрата спринтьорка у нас и българските медалистки от олимпийски игри в Токио взеха участие в Димитриада Горубляне 2021

Димитриада Горубляне 2021 събра най-добрата българска спринтьорка и българските медалистки от олимпийските игри в Токио. Сцената на „Забраненото шоу на Рачков“ по изключение се превърна в спортна арена, а водещият предизвика за нови постижения Ивет Лалова и шампионките Ивет Горанова и Стойка Кръстева, златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика, сребърната медалистка от Токио 2020 – Антоанета Костадинова и носителката на бронзов медал от най-големия спортен форум - Тайбе Юсеин.

Зрителите на NOVA станаха свидетели на изненадващата победа на Димитър Рачков в оспорвано състезание на 100 м с Ивет Лалова. Въпреки загубата в първенството на века, лекоатлетката, участвала в цели пет Олимпиади, прие поканата на Рачков за романтична вечеря. „Ще бъда на следващата Олимпиада в Париж, но не знам от коя страна – дали на пистата или извън нея. Няма да спра да се усмихвам и ще продължавам да вярвам в хубавите моменти“, сподели тя.

Ивет Горанова показа как се произнасят ключовите викове за канализиране на енергия в каратето и с лекота счупи ананас върху главата на водещия.

Антоанета Костадинова застана лице в лице с Рачков в дуел с водни пистолети. Тайбе Юсеин изпита уменията му, но не в класическата, а в канадската борба. Носейки боксови ръкавици, Димитър Рачков трябваше да отвори с тирбушон бутилка вино под критичния поглед на Стойка Кръстева, а само в „Забраненото шоу на Рачков“ зрителите видяха как златните момичета от ансамбъла по художествена гимнастика Ерика Зафирова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Симона Дянкова и Стефани Кирякова се надяждат с мъфини.

Лудата стая отново остави публиката в студиото и пред телевизионните екрани без дъх от смях. В хумористичното приключение и сложно актьорско предизвикателство се включиха Мария Сапунджиева, Милица Гладнишка и Рафи.

Рачков надбяга Ивет Лалова
Снимка: NOVA


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Герчо

    4 3 Отговор
    ТРЕНД,ПРИЗНАХА ЛИ РЕЗУЛТАТА...ХЪХЪХЪ...

    Коментиран от #7

  • 2 закриваи

    12 3 Отговор
    По безидейно и по глупаво предаване от това на бездарника Рачков, трудно може да се открие. Много е зле завалията, и щом го зърна веднага превключвам канала. Голяма простотия и големи напъни, а то едно голямо нищо.
  • 3 Ай стига бе

    13 3 Отговор
    Има ли кой да го гледа тоя лигльо? Едвам го изтрайвам 3 минути и превключвам на друг канал. Изкуствено му помпат рейтинг, но това няма да продължи дълго.
  • 4 Сиганина с акордеона

    3 3 Отговор
    Надбягвайте се, че друг не може, Иветка да се подготвя за друг срам, но да не се оплаче в последния момент от контузия...!
  • 5 Си ган

    10 2 Отговор
    Тъпотия до шия..
  • 6 прозрачната журналистика

    7 5 Отговор
    колкото и да се опитвате да му правите реклама ня а да го бъде това “шоу” просто нестава и това си е … а за останалите без дъх зрители малко вече прекалихте но като ви се плаща за реклама вие сте длъжни да я обрисувате цветно и достоверно както ни тикате в очите двойката влюбени които щели да бъдат новите месии на народа ?!?!?!? само факта че пускате по 10 статии за тях в едно денонощие говори достатъчно за поръчката която изпълнявате!!!
  • 7 бл.134 в Зап. парк

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "дедо Герчо":

    Да , точно така .Браво.И циците му са по големи!!!
  • 8 Рачков

    2 2 Отговор
    да последва Зуека, но да вземе и цялата противна фамилия Халваджиян. Аман от тъпотиите им.
  • 9 Тя не е толкова, голяма

    1 0 Отговор
    Фамилията, им, та, ще стане бързо всичко...!