ФАКТИ.БГ
  • ходжа алиа-
  • страдание-
  • мъка-
  • българия-
  • преживяване-
  • кома-
  • предсказание-
  • пророчество

Ходжа Алиа с тревожно пророчество за България през следващите 20 години

Вървим все надолу, защото всеки гледа само себе си. Поне още 20-ина години ще се измъчваме, казва ясновидката

Публикувана: 26 Септември, 2021 20:41
103 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 65377
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.2 от 157 гласа.

Алиа получава ясновидската си дарба, след като по най-неочакван начин пада от 4 етаж и прекарва 40 дни в кома. За този неслучаен инцидент, за доброто и злото, които се борят в хората, за изпитанията като резултат от злобата и завистта, за Бог, който е един, и за бъдещето на България, разказва ясновидката ходжа Алиа в интервю за novosti.bg.

- Алиа, от къде имате дарбата си – родена сте с нея, или сте я придобили?
- Паднах от много високо и бях в клинична смърт. Оттам получих дарбата да мога да лекувам, да помагам, да предсказвам, както и да откривам въздействия и магии. Болката е ужасна, но благодаря на Аллах, че ми даде тази дарба, тази сила, за да мога да помагам на хора, които сами не могат да си помогнат, както и аз сама не можах да си помогна. Аз не страдах от магия, аз паднах от 4-тия етаж.

-Как така паднахте от 4-тия етаж?
-Не знам, не мога да ви кажа. Просто в един момент, както всичко си беше спокойно и тихо, заоблачи се, стана нещо като буря, вихрушка и аз паднах от 4-тия етаж.

- Нещо като при Ванга?
- Да, нещо такова, баба Ванга така е ослепяла.

- Колко време бяхте в кома?
-40 дни съм била в тежка клинична смърт. На 40-ия ден видях рая.

- Какво видяхте?
- Видях красотата на другия свят. Там няма болка, всичко е красиво. Всичко е еднакво, няма богати и бедни, всички са равни. И тогава пред мен излезе възрастен човек, който ми каза: „Дете мое, ти се връщаш, за да бъдеш полезна на хората, на човеците на Земята”. След това се събудих и пред мен се яви книга. Яви се в съзнанието ми. Това е първото, което казах на мъжа ми, който не се отделял от мен. Той се засмя и каза: „Ти романи не четеш, любовни книги също не четеш. Защо пък книга, а не нещо друго?”.

След като излязох от болницата, се посъветвах с различни хора и никой не можа да отгатне каква е тази книга. Тогава сънувах две жени и един мъж, които ми казаха, че съм избрана и трябва да докосна Корана. Никога не го бях виждала, не бях го разгръщала. Но когато го докоснах, започнах да го чета, сякаш години наред съм го изучавала и зная всеки ред в него. Когато започнах да чета Корана, открих, че моя много близка приятелка ще пострада.

Споделих с нея. Тя не ми повярва, както и моите хора в семейството не ми повярваха, мислеха, че нещо съм мръднала, че съм откачила от комата. Но когато на приятелката ми ѝ се случиха неприятностите, тогава се убедиха в моята сила, в това, че мога да откривам проблемите и да помагам.

- Преди колко време беше това?
- Преди 21 години. От 20 години работя.

- Вие ясно виждате, ясно чувате или само чрез символите на Корана помагате?
- Имам ясно чуване и работя със силата на Корана. Всеки е с различен проблем. Мога да кажа само едно – Аллах, нашият бог и вашият Исус, са един и същ Бог, само наименованията им са различни, той избира кой да е на тази земя. Избира такива като мен да помагаме на страдащите и на хората, които не могат сами да си помогнат.

- Значи сте убедена, че Бог е един?
- Бог е един. Само наименованието, което ние хората му даваме, е различно. Турците го наричаме Аллах. Вие българите го наричате Исус, а в други части на света си имат други имена за бог. Както и Богородица е една, няма друга, но пак се нарича по различен начин. Имената нямат значение, Бог е един, Света Богородица е една, няма какво да се лъжем. Той е на целия свят един единен.

- Смятате ли, че религиите трябва да се обединят?
- Не само религиите, а ние хората трябва да се обединим. Ако се обединим, ако станем едно цяло и се уважаваме и си помагаме повече, ние няма да сме в това положение, в което сме в момента и което е Божие изпитание – наводнения, градушки, потопи, войни, приказки за края на света. Всичко това се случва, защото ние самите хора не се уважаваме, делим се, не си помагаме, тъпчем се взаимно. Мразим се. Имам такива случаи, че оставам без думи.

- Какви са, разкажете за тях.
- Имам случай с брат и сестра. Заради имоти сестрата бе направила магия за смърт на брат си. Не споменавам имената, но сестрата беше виновна и не трябваше по такъв жесток начин да въздейства на брат си, за да остане за нея всичко. Аз помогнах за премахване на магията, жертвах сили от себе си, молитви, за да не страда нито един от тях двамата, а да се разберат. Сега брат и сестра се разбират и има топлина и разбирателство между тях.

- А други случаи, при които търсят вашата помощ?
- Има майки, които идват при мен и искат да разделят синовете си от жените или приятелките им. Тези майки не искат да осъзнаят, че по този начин засягат и синовете си. Правят магии, после момичетата не могат да забременеят или имат тежка бременност, трудни забременявания. Не разбират, че част от магията се връща и към поръчителя.

- Правили ли сте такива магии, поискани от свекърва за снаха?
- Не, не, не. Опитвали са се много хора да поискат подобно нещо от мен, но това не мога да направя. Коранът не ми го позволява. Силата му е много голяма, стига човек да знае как да работи с него, той може да върне човек и от смъртта. Мен ме търсят наши българи от различни краища на света, не само от България. Не правя магии, а помагам – откривам ги, изчиствам ги, защити също правя. Защото не искам да помогна днес, а след време магията, злата помисъл да се върне отново и да вреди на човека.

- Като казвате „българи от цял свят”, как им помагате, по телефона ли?
- Да, от разстояние. На мен ми трябват трите имена, година и дата на раждане. Това е достатъчно, за да открия звездата на човека, за да види той с какви проблеми се сблъсква и има ли нещо, което може Коранът да му помогне, или съответният човек е за доктор. Дали е по съдба уредено. Всичко това по Корана е отредено, не го определям аз.

- А какво е магия?
- Ох, Аллах, Аллах! Да не ви стига никога, да бъдат всички хора по Земята предпазени. При магията няма божия намеса, това е намесата на дявола. Защото се четат дяволски заклинания, дяволски молитви и така правят магии за болести, за смърт, за раздяла, за кавги, за разправи, за всичко може.

И това само с трите имена и дата на раждане. И така, колкото и да се обичат двама души или едно семейство, с няколко такива молитви изстиват помежду си и започват да се карат безпричинно.

Разболяват се хората след подобни неща и лекарите не могат да определят диагнозата. Не упреквам докторите, те не са виновни. А когато човек е с магия, не излиза точната диагноза и не може да бъде излекуван.

- Кои „те”, кои правят магии?
- Значи тези, които правят тези магии и четат дяволски молитви, те нямат дарбата от Аллах да помагат. Защото Аллах не разрешава дяволски неща да има в Корана, а само неговите чисти молитви. Нямам думи за тези хора.

- Има ли добри и лоши магии?
- Има. Затова обяснявам, че лошите магии са дяволска намеса, не са чисти на Аллах. Молитвите, които ние четем в Корана, са за добро. Можем да съберем двойка, но не принудително насила, а когато двамата се искат. Например съпруга иска да се събере отново с мъжа си, с когото са се разделили. Четем молитви от Корана, има си специални муски за тая работа и те се събират до 3-7 дни. Това се казва бяла намеса – за любов, за здраве, за щастие, за успех. За лошите магии дори не искам да говоря. Аз с такива не се занимавам, както ви казах, въпреки че много са ме молили. Не че не мога, но Аллах ще ми отнеме силата.

- Всяка магия си има цена, така ли?
- Разбира се. Аллах ще ме подпали, ще ослепея. Нито Корана ще мога да докосна, нито ще мога да го чета и притежавам. Такова ще е наказанието ми, ако направя лоша магия.

- Има ли известни хора, които са ви търсили и ви търсят?
- Да, много известни, прекалено известни, но имена не мога да ви кажа. Ние сме дали клетва за дискретност. На голямо ниво, на голям чин хора ме търсят, но и те са живи хора. Ние сме равни на този свят – няма богат, няма беден. Всички сме равни и трябва да се подкрепяме. Трябва да сме заедно, за да прогресираме. Исус, както и Аллах, не може да търпи на земята това, което става и затова ни праща изпитания. Защото много нередни неща започнаха – злоба, завист, алчност, жажда за власт, войни. Бог не е съгласен с това и ни праща изпитания.

- И войната в Сирия и Ирак ли е част от изпитанията, от Божия гняв?
- Разбира се. Трябва да знаете обаче, че в България няма да има война с огън. Но ние сами се убиваме един друг. Виждате какво става по пътищата, изнасилвания, убийства. Много ме боли от всичко това. Имах случай, когато майка доведе детето си. А баща му го изнасилва и казва пред майката, че фиданката, която той бил засадил и давала плод, той първо трябвало да опита от този плод. Разбирате ли? Това е непоносимо! Аллах, Бог не може да го търпи това нещо!

- Какво очаква България? Кога ще се живее по-добре у нас?
- България скоро няма да бъде истинска България. Вървим все надолу, защото всеки гледа само себе си, а не си подаваме ръка един на друг да си помагаме. Поне още 20-ина години ще се измъчваме. Няма оправия още толкова – 20 години. Толкова мога да надникна в Корана. Ще има изпитания в България.

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.2 от 157 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
1
Този коментар е премахнат от модератор.
българина
2 Отговор
говори за нас българите, те турците да си ходят в родината

Коментиран от #26, #84


Оценка:
-53 +117

FEFE
3 Отговор
през следващите 20 години значи Боко ще е 1-а сила! ХЕХЕ

Оценка:
-85 +70

Ясно
4 Отговор
От тук идва лафа, че някой като малък си е падал на главата

Оценка:
-12 +138

Стар терикат
5 Отговор
Срам ме е че съм българин

Оценка:
-53 +84

селтак
6 Отговор
Ми то и я моа да го предскажа тва,без да съм падал от високо!

Оценка:
-17 +130

Факт
7 Отговор
ДПС+ ГЕРБ= МАФИЯ.. Този път Карадая и Борисов заедно да отидат при Ердоган, а не един по един! Споделено пътуване за икономия !!!

Оценка:
-19 +126

българина
8 Отговор
българия ще се мъчи още 20 г защото след това дпс щебъде закрито

Оценка:
-15 +122

КОТарАК
9 Отговор
не 20 ами 200 години няма да се оправим. всички ни разбраха що за продажници сме.щипка аристократизъм в добрият смисъл на думата ни липсва

Оценка:
-13 +87

Батето
10 Отговор
Глупости на търкалета.

Оценка:
-16 +65

Зуека
11 Отговор
В другит европейски страни законите се спазват от всички. За тези, които не го правят има санкции. В България това със закона го минаваме метър. Хитреци и Андрешковци

Оценка:
-9 +97

Раданч Татлъту
12 Отговор
Е то не е нужно да си пророк,за да видиш,че всичко се срива!🤡

Коментиран от #36, #65


Оценка:
-8 +78

Гост
13 Отговор
Тая, ЗАЩО петни името - ХОДЖА? Тя е ШАРЛАТАНКА!

Коментиран от #23


Оценка:
-17 +64

Стар терикат
14 Отговор
Един лев няма да инвестирам в тая погубена държава

Оценка:
-22 +34

тц тц
15 Отговор
Още 20години ли ще ни тормозят комунистите от ДС. Тогава най-вероятно ще се спомине последния. Майко мила, Амин!

Коментиран от #34


Оценка:
-32 +39

Пучо Капучо
16 Отговор
От такива като тая и политиците ни, разбира се, сме на това дередже. И не 20 години ще се мъчим още, а с точност - 26 години и половина ше баталясваме. И после рахат, бейби...Ганьо Патрона ше владее земите чак до Саарбрюкен.

Оценка:
-7 +21

Варна
17 Отговор
Не е нужно да си ясновидец, че да разбереш какво ни очаква в следващите 20 години!
- Населението ще продължава да намалява и работната ръка да излиза извън страната. - Това означава по- малко инвестиции и постоянно растящи разходи! Ние събирам 35 млрд. лева от данъци. - Другото са не данъчни приходи, което означава, че са с непостоянен характер. Като добавим и отрицателното външно- търговско салдо, огромният държавен апарат и субсидирането на пенсионната и здравната система, пари не остават за нищо.
На този фон има да плащаме по 500 млн. всяка година по заемите. - Тези пари ще се увеличават в следващите години.
Та при 30 млрд. заеми и постоянни дефицити, колко време ще ни отнеме да върнем тези пари и кой ще ги изработи? . Простата сметка говори, че няма как в следващите 20 години нещата да се подобрят!
Простичко! - Разделете 30 млрд. дългове на 500млн. плащания и ще разберете колко години ще ни трябват за да върнем дълговете на селянина от Банкя.

Коментиран от #48


Оценка:
-8 +71

18
Този коментар е премахнат от модератор.
19
Този коментар е премахнат от модератор.
Анонимен
20 Отговор
Това за "гледане на звезда" както споменава Алиа съм го чувал от покойната ми баба. Тя отишла при един циг..нски ходжа който също гледал на звезда. Така казваше баба ми. Тя има две дъщери и син. Ходжата й казал, че вижда сина й в ковчег и цифрата 6. Казал й до 6 дни, месеци или години синът ти ще умре. След 6 месеца вуйчо ми умира на 31 години. На баба пък казал "Ти ще живееш до 78 години". Баба броеше постоянно "Вече съм на 77 имам още една година". Аз се смеех как ще знае кога ще умре. Наистина на 78 си отиде Януари месец. През Юли щеше да стане на 79. Искам да кажа, че е пълно с мошеници които лъжат хората но има и други макар и рядко. Аз никога не бих отишъл при такъв човек защото не искам да знам какво ще се случи в бъдещето.

Оценка:
-6 +37

Трябва да си
21 Отговор
Пълен глупак, за да вярваш на подобни " прорицателки"! Мислете с главите си, хора! Четете повече, мислете! Голяма простотия на тая територия. И лошотия.

Оценка:
-9 +32

ЕДИН ОТ МНОГОТО
22 Отговор
ТАЯ КЪМ АНАДОЛА ДА ТРЪГВА ТАМ И Е МЯСТОТО ДА БИЕ ЧЕЛОТО В ЗЕМЯТА

Оценка:
-11 +25

Жълто
23 Отговор

До коментар #13 от "Гост":


Не знам тя какво петни, но журналистиката много олеква от подобни статии.

Оценка:
-3 +37

Феномен Павлинка
24 Отговор
И си седях със коншийката пред блока и раздувахме клюки и по йно времи кат са затъмни ,са расвятка ,са расджаса,ма фърли паднАх от 4 етаж ,и отогаз имам трето око и виждъм в Астралия

Коментиран от #29, #71


Оценка:
-5 +37

Екскурзиант
25 Отговор
Мен ме почерниха и ми взеха най милото група бежанци от НР Конго.Много пъти го вземаха най милото..след това вече виждам бъдещето.Кафяво е!

Оценка:
-5 +21

Ако ли не
26 Отговор

До коментар #2 от "българина":


да не се турчеят,а да си харесат български имена, в края на краищата тук е България!

Оценка:
-16 +31

Тамара Злоба
27 Отговор
Ни хя себе ...

Оценка:
-3 +3

28
Този коментар е премахнат от модератор.
Пучо Капучо
29 Отговор

До коментар #24 от "Феномен Павлинка":


Сигур и Дънди Крокодила си мернал тама у Аусчрелията, с Линда Козлоуски?

Коментиран от #30


Оценка:
-1 +11

Бойко Борисов Секса
30 Отговор

До коментар #29 от "Пучо Капучо":


Линда мий правила като вятър

Оценка:
-1 +7

Ходжа Гей
31 Отговор
Обичам когато вярващите се молят на колене.

Оценка:
-11 +13

ЗАПОМНЕТЕ!
32 Отговор
Който ходи по такива места да вреди на другите на себе си го прави!

Оценка:
-2 +22

ДяДо Ви КурТи от СелО ПиПерКоВо
33 Отговор
Значи ли, че ТолупЪ,и неговата банда бандити,още 20години ще тероризират народа...

Оценка:
-3 +27

Gowo
34 Отговор

До коментар #15 от "тц тц":


Бойко Борисоф таман ще е преклонна възраст.И почетен председател на единствено управлявалата партия 35 години.Населението ще е толкова , че да се събере в един не голям град.Икономиката ще е сафари за богатите европейци .Местното население ще продава сувенири и слугува по къщите за гости.Повечето притежание на Бойко Борисоф , Доган и Пеевски.Хазартс пак ще е на Божков и Неделчев

Коментиран от #40


Оценка:
-6 +33

ифир
35 Отговор
скоро всички русофили ще ги пометат египетските наказания

Оценка:
-22 +10

въйййй
36 Отговор

До коментар #12 от "Раданч Татлъту":


Така ли бе, сладур? Едно се срива, ама друго на негово място се изгражда.

Оценка:
-6 +4

37
Този коментар е премахнат от модератор.
ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ
38 Отговор
Отдалече си личи, че е падала на главата си...

Коментиран от #39


Оценка:
-6 +24

39
Този коментар е премахнат от модератор.
Tyпаник
40 Отговор

До коментар #34 от "Gowo":


Тъжно!

Оценка:
-2 +3

41
Този коментар е премахнат от модератор.
ali baba
42 Отговор
Ш-А-Р-Л-А-Т-А-Н-КА , ЗА ЗАТВОРА.

Оценка:
-5 +22

Петров
43 Отговор
Ходжа ли ?
Пророчества ли ?
Марш от тука !
Жалка...

Оценка:
-4 +22

Не съм Хасан
44 Отговор
Ку-ку, ку-ку...
Ся,
"Бог е един, само наименованието, което ние хората му даваме, е различно. Турците го наричаме Аллах. Вие българите го наричате Исус".
Значи, потурчената иска да ни каже, че Исус, който не е убивал, дори удрял, е едно и също с Аллах, който е минал през камара трупове и омазал се с кръв до уши!!!?!?
...ку-ку-ку, ехооо,ку-ку...
Абе, Бог е един, а защо кла 500 години само едните??????!??!??!
...ехоооо, ку-ку-ку..

Оценка:
-11 +39

Светът е "песен" при вяра
45 Отговор
Избираш! Може да вярваш. Може да не вярваш. Можеш сам да си вярваш.

Оценка:
-1 +7

Роза
46 Отговор
Доколкото си спомням,тази същата преди няколко години беше съдена за измама.Супернахалница,как си позволява пак да се появява публично,че и да дава интервюта?!Впрочем,защо ли се учудвам!Хитреците в тази страна просперират,а наивниците никога няма да се свършат!

Коментиран от #66


Оценка:
-4 +28

47
Този коментар е премахнат от модератор.
Виталия
48 Отговор

До коментар #17 от "Варна":


Абсолютно сте прав. Трябват сериозни реформи от отговорни хора. Пък с малко късмет, може и "Магнитски" да помогне за по-бързо връщане на неправомерно взети и изхарчени пари.

Коментиран от #51


Оценка:
-2 +12

Старшина на рота
49 Отговор
Българинът е склонен да вярва на такива шарлатани, за това сме на последно място по ваксинирани и на първо по смъртност от К 19. 😃😃😃

Оценка:
-22 +7

Гошко
50 Отговор
Кое не Ви харесва тук в България?Ми като не Ви харесва,напускайте,хайде,чао

Оценка:
-8 +7

Варна
51 Отговор

До коментар #48 от "Виталия":


Имам известни съмнения, че закона Магнитски ще спомогне за връщане на част от откраднатото, но дано да греша! Толкова изтървахме контрола, че Борисов и Доган овладяха всички служби в държавата и сега няма изчистване на всичките назначения.
Чака ни много работа и не знам да ли ще стигне времето и за следващото поколение да се справи с проблемите, които се натрупаха през последните години.
Дано да греша!

Коментиран от #52, #55, #58


Оценка:
-3 +23

Виталия
52 Отговор

До коментар #51 от "Варна":


Ако се занимаваш с бизнес имам идея, но тук няма да я напиша. Ако се окажа права в предположението си ще е добра инвестиция

Коментиран от #69


Оценка:
-2 +3

Конник
53 Отговор
Дрън, дрън та пляс. Тихо и с Мир…

Оценка:
-2 +8

ДПС
54 Отговор
КАЖИ СИ ИСТОНАТА ЧЕ СИ НАШ ЧОВЕК.

Оценка:
-2 +3

Виталия
55 Отговор

До коментар #51 от "Варна":


Лека и спокойна нощ

Коментиран от #57


Оценка:
-1 +2

Бесен Язовец
56 Отговор
Нещо по срамно и смешно не можахте ли да публикувате? От по високо е паднала и не се излекувало Айшето ама изобщо!

Оценка:
-3 +15

Илон Мъск
57 Отговор

До коментар #55 от "Виталия":


Здравейте, имам интерес. Можем тая идея да я изстреляме в Космоса :)

Оценка:
-1 +11

Илон Мъск
58 Отговор

До коментар #51 от "Варна":


Здравейте, много ми допада начина, по който мислите и пишете!

Коментиран от #67


Оценка:
-2 +7

ГРАД КОЗЛОДУЙ
59 Отговор
Защо тази казва Аллах , след като говори на български? Аллах е арабската дума за бог. След като говориш на български , то тогава си казвай и българската дума. Много са елементарни с това Аллах та Аллах.

Оценка:
-7 +18

кУмУнист
60 Отговор
Да му го бутна на Аллах

Оценка:
-8 +4

кУмУнист
61 Отговор
Защо им давате дума на тези шарлатани. Това за България и гадателката Бими може да ти го каже. Радва ме как и тази шарлатанка както и Ванговицата бръщолевят общи приказки и безмозъчните им вярват. Да живее гадателката Бими.

Оценка:
-5 +9

62
Този коментар е премахнат от модератор.
vasik atanasova
63 Отговор
КОЙ ВЯРВА НА ТАЗИ ХОДЖА АЛИЯ А
НИЕ СМЕ ХРИСТИЯНИ
ТЯ ДА СИ ГЛЕДА ТУРЦИЯ

Оценка:
-4 +12

меги
64 Отговор
Защо публикувате тези дивотии? Питам аз, ходжа Меги. Ха, ха, ха..........................

Оценка:
-1 +10

селтак
65 Отговор

До коментар #12 от "Раданч Татлъту":


Е айде бегай си у родината,па нас не ни мисли!

Оценка:
-3 +10

меги
66 Отговор

До коментар #46 от "Роза":


Мисля,че тази циганка беше някъде от Ихтиман,ако не се лъжа. Действително я съдиха за измами. Беше преди 7-8 години.

Оценка:
-2 +16

Варна
67 Отговор

До коментар #58 от "Илон Мъск":


Радвам се, че Ви допада! :-)

Оценка:
-0 +2

Стоян Колев
68 Отговор
Ква е тая УЕ

Оценка:
-1 +2

Варна
69 Отговор

До коментар #52 от "Виталия":


Привет!
Истината е че се занимавах с бизнес, до като ГЕРБ с не особено умните си решения не го унищожи. За 12 години няколко хиляди души загубиха в областта работните си места и една не малка част емигрираха.
Аз както вървят нещата също ще емигрирам защото тук вече е непоносимо!

Коментиран от #98


Оценка:
-1 +9

Анджело
70 Отговор
Сега разбрах. Когато човек отиде на другия свят, той се озовава в комунизма.

Оценка:
-0 +10

аха
71 Отговор

До коментар #24 от "Феномен Павлинка":


Аха, виждаш си зАстралното отверстие, когато се наведеш

Оценка:
-1 +3

Странно
72 Отговор
Откога има жени ходжи??

Оценка:
-2 +12

Баба Тонка
73 Отговор
Не се занимавайте с тези циганки и туркини. Това население е срам за страната!

Коментиран от #83


Оценка:
-6 +13

74
Този коментар е премахнат от модератор.
Сатъра на Хана
75 Отговор
А АЗ СЪНУВАХ ЧЕ ГАРВАН КЪЛВЕ ТРЪПА НА РЕДЖЕП ЕРДОГАН .
....... А ИСТАНБУЛ Е ПОД ВОДА

Оценка:
-5 +2

разсмя ме
76 Отговор
Докато е пълно с откачалки като тази - няма оправия.

Оценка:
-1 +9

Злобар
77 Отговор
Ама как така , вървели сме надолу защото всеки гледал само себе си . Аз не съм съгласен с това защото има хора които мислят и за ближния си ,ето например тука четох някакъв с 16 присъди ограбил възрастна жена и й помогнал да се отърве от парите и ценностите си.

Оценка:
-1 +4

бай Даньо
78 Отговор
Аз пък да ви каже бяха 20 дена в ЛЕКА клинична смърт...

Оценка:
-2 +3

Анонимен
79 Отговор
тая изманица и лъжкиня е за пребиване или убиване

Оценка:
-2 +9

мисира
80 Отговор
В България няма алках,алках има в турция,да ходи там при алкаха си и да предсказва бъдещето на ярдуган.

Оценка:
-4 +12

Шердан Българов
81 Отговор
Къде живее тая ХОДЖА АЛИЯ? Съгражданка ни е нека разберем поне в кой град живее? ИЛИ Е ПОРЕДНАТА МОСКОВСКА ИЗМЕКЯРСКА ИСТОРИЯ ЦЕЛЯЩА НЕГАТИВНИ НОВИНИ В БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!

Оценка:
-3 +7

82
Този коментар е премахнат от модератор.
Истината
83 Отговор

До коментар #73 от "Баба Тонка":


За Макрон и ти не ставаш!

Коментиран от #93


Оценка:
-1 +1

84
Този коментар е премахнат от модератор.
85
Този коментар е премахнат от модератор.
Ал Тъпоне
86 Отговор
Ще повервам само ако ми познае числата от тотото за утре!

Оценка:
-0 +6

87
Този коментар е премахнат от модератор.
Б. М.
88 Отговор
Ужас!!! Колко Ви плати тази шмекерка? Била вярваща в Аллах. А се именува ХОДЖА?!?!?! Ходжи стават САМО МЪЖЕ!!! Отделно и от християнство разбирала?!?!? И видиш ли Аллах и Христос били едно и също?!?!? Тази за Триединство чувала ли е? Но жената НЕ Е виновна. ВИНОВНИ СА ТЕЗИ, КОИТО И ДАВАТ ТРИБУНА!!!

Оценка:
-2 +7

Б. М.
89 Отговор
То е ясно, че от Християнство не отбира, но поне с мюсюлманството да беше се запознала по - добре. На прословутата разходка с летвщият килим, са били най - известните пророци. Между тях Мохамед и Христос. Дори и това не е прочела.. Та според мюсюлманската религия, Христос е равен на Мохамед, А НЕ НА АЛЛАХ!!! Тази трябва да я пребият с камъни!

Коментиран от #100


Оценка:
-1 +6

Нане
90 Отговор
Да. 20гждини онея боклуци съсипваха държавата и живяха в беззаконие. Сега нека още 20 години да се оправим и да трэгнем нагоре с прогрес. А националните предатели от бившите управляващи да си понесат отговорността и в затвора дето им е мястото!

Оценка:
-2 +5

Баба Гелуша
91 Отговор
България не я очаква нищо хубаво и добро.няма да ни има 9635назе Българите.

Оценка:
-1 +0

Зора Глигойра
92 Отговор
Не ни очаква нищо хубаво .ръката управляваща света ше ни затрие нас всички българи.4598

Оценка:
-1 +1

Баба Тонка
93 Отговор

До коментар #83 от "Истината":


Ставам! Съпругът ми е англичанин! По-млад от мен! А на Макрон жена му е доста сбръчкана дама!

Оценка:
-0 +3

Миро
94 Отговор
На майка и КОтката на тая сатанистка, дето лъже хората само...в името на Алах са ни клали, не в името на Иисус... иначе Бог бил един..

Оценка:
-1 +4

Аууу
95 Отговор
Ха ха намаляха доходите и на вещиците.

Оценка:
-0 +1

фидан
96 Отговор
таз открила топлата вода

Оценка:
-2 +0

Глупости
97 Отговор
Каква дарба ? На мозъчните поражения дарба ли им викат ? Не знам кои са по-ментално увредени, тези или онези, дето им вярват !?

Оценка:
-0 +2

Бай Гошо
98 Отговор

До коментар #69 от "Варна":


Бегай в Англия - там на опашката за бензин можеш по цял ден да разтягаш локуми.

Оценка:
-0 +1

99
Този коментар е премахнат от модератор.
Анонимен
100 Отговор

До коментар #89 от "Б. М.":


Господине много обективно се изказвате спрямо тази жена която се самобявява за жоджа, първото което е че въобще не е запозната със съдържанието на свещения коран ,тоест поне от малко да беше имала религиозно знание ..??? нямаше да каже че Аллах и Исус / мир нему/..са един и същ Господ...разликата между Господ Твореца Аллах ...които е сътворил цялата вселена и всичко живо между небето и земята ...а ИсусХристос е само един пророк с определена мисия на пратеник да възвестява Божийте закони на простолюдието ..жалко че коментиращият публикува такива глупости които промиват мозъците на духовно неграмотните българи..

Оценка:
-1 +3

Спас
101 Отговор
1. Исус и Алах не са един и същи бог!
2. В корана няма пророчества както в Библията, където са над 6300 стиха. Половината от тях са се изпълнили, а останалите се отнасят за последните времена и края на света.
3. Тази не е пророчица , а чародейка, и това не е пророчество, а социологическо предположение, направено на базата на настоящето.

ТАКА ЧЕ НЯМА КАКВО ДА ГОВОРИМ!

Коментиран от #102


Оценка:
-0 +1

Албен Манов
102 Отговор

До коментар #101 от "Спас":


Исус и Аллах, разбираш ли си какво си написал?!

Оценка:
-0 +0

Цветелина
103 Отговор
Тук всеки си говори,каквото иска!!!А тази разбира от религии,толкова,колкото магаре от военна музика!Ислямът е създаден от жената на Мохамед и после допълнен от него въз основа на Християнството и до 14 век се е водил,негова секта!Жената на Мохамед е изучила Свещените книги при етиопски свещеници!!!Аллах е арабската дума за Бог и ако слушате молитва на арабски християни ,,Аллах"естествено се споменава в нея!Просто дали ще се каже на български Бог или на арабски Аллах е ЕДНО И СЪЩО!!!И защо не разберат мюсюлманите,че ТРИ СА ЖЕНИТЕ СВЕТИЦИ В КОРАНА-ДЕВА МАРИЯ -МАЙКАТА НА ХРИСТОС,МАЙКАТА И ДЪЩЕРЯТА НА МОХАМЕД!!!В Исляма Христос е Велик Пророк,който ,както и Библията пише ще дойде през второто пришествие да съди живи и мъртви!!!Разликата е само в това,че след като умира жената на Мохамед и вселенския патриарх в Константинопол ,отказва на Мохамед,да го признае като нов разпространител на Християнството сред арабските племена и да признае дейността му и да го удостои със съответните почести,той се отдръпва и дописва в Корана някои неща,в които се корени радикализма!!!Но въпреки всичко трябва да се напомня на мюсюлманите,че и те вярват в Христос и в Дева Мария и признават непорочното зачатие,както и това,че именно ,Той Христос ще съди в края на света живи и мъртви!!!Да,както писах по особени съображения Мохамед е създал леки различия,но тъй като Мюсюлманството произлиза изцяло от Християнството,двете религии са почти еднакви и не трябва да се дава почва на омраз

Оценка:
-1 +1

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg ще бъдат премахнати.


Ловци на бисери
ТОП 5