1 Октомври, 2021 13:27 12 368 34

Стероиди и COVID-19 погубили Ангел

  • ангел-
  • поп фолк певец-
  • стероиди-
  • covid-19-
  • инфаркт на миокарда-
  • смърт

Заради случилото се дори прокуратурата се самосезира и започна разследване

Трагичната смърт на поп фолк певеца Ангел разтърси цялата страна. Заради случилото се дори прокуратурата се самосезира и започна разследване за внезапната загуба на звездата.

36-годишният изпълнител почина на 26 септември след прекаран COVID-19. Всички говорят за неговия здравословен начин на живот приживе. Но се оказва, че Ангел преди време е приемал стероиди за бърз ефект, които влошават здравето му до такава степен, че е бил в прединфарктно състояние с трайни поражения на миокарда, пише сайтът Флагман.бг.

Редица проучвания на медицински специалисти от целия свят доказват от началото на пандемията, че приемът на стероиди е пряко обвързан с васкулитните усложнения, причинени от COVID-19. Медиците безспорно установяват, че при спортисти, ползващи добавки, по-често се наблюдава хаотичното и прекомерно отпускане на определен вид интерлевкини, които на свой ред предизвикват т.нар. цитокинова буря. При нея съотношенията между левкоцити, неутрофили и лимфоцити се разместват животозастрашаващо и може да се стигне и до състояние, подобно на сепсис. Подобни са ефектите и върху миокарда.

Последно "сбогом" с Ангел си вземаме на 5 октомври в Централни софийски гробища от 13 часа. Погребението е отложено с повече от седмица, тъй като в момента върви разследване по обстоятелствата за неговата смърт.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ужас

    66 7 Отговор
    Като пиеш стероиди ставаш мускулест, но и немощен между краката, и това избива на агресия и извращения.
  • 2 ами

    49 6 Отговор
    Т.е. гътнал се е от стероиди.
  • 3 ама разбира се

    50 27 Отговор
    Да бе, точно от стероидите ще да е, не от успокоителните, с които са го натъпкали! Верваме! Защо продължават да дават успокоителни на хора с дихателни проблеми, след като знаят, че така ги убиват?!?
  • 4 ????

    60 13 Отговор
    Малииий, разтърсиЛа смъртта му страната! Едва ли повече от 1% са чували за него!
  • 5 бИшон

    8 18 Отговор
    Брей,тука обикновено за 10мин се изспива цялата паплач от разбирачи.....Сега никой не коментира "наркомана".....
  • 6 Бааа го

    14 8 Отговор
    Язе сам на стромба от години и ништо ми нема ...
  • 7 Мъж със скубани вежди

    17 4 Отговор
    дразни Небето..
  • 8 КовидманЯк

    25 14 Отговор
    Дрън-дрън...отклоняват вниманието, защото го убиха!!!

    Коментиран от #13

  • 9 тизе

    32 4 Отговор
    Аз пък явно не съм от цялата страна, защото не бях разтърсен.
    В същност дори не го бях чувал...
    Всеки ден умират 100тина души, а от началото на пандемията около 25000
    Иначе ... жалко за всички, които си отиват от тази болест.
    Както и за тези, които си отиват от други болести също...
  • 10 Като земаш стеройди

    25 4 Отговор
    И имунната система отслабва...стеройдите са оправдани когато човек изкарва мнооого пари като спортист защото тези пари могат да те предпазят от много вредни произтичащи неща ...иначе е пълна глупост да зобиш само за да си напомпан за пред околните но много хора не го осъзнават въобще...най добре е да тренираш без зоб и ще имаш почти същи резултати но трябва да знаеш как..ако търсиш бързи резултати подмини този спорт

    Коментиран от #17, #26, #30

  • 11 Грульо

    9 1 Отговор
    Напъване с тежко и с храна не е здравословно, някой ви е излъгал, че е. :D
  • 12 Мислещ

    33 4 Отговор
    Тая глупост да наливат кислород в дробовете, когато той не се усвоява е предпоставка за създаване на допълнителни запушвания и тромби. Не знам още колко човека трябва да уморят, че да си променят глупавия протокол за лекуване. Да почива в мир Ангел!

    Коментиран от #15, #33, #34

  • 13 да бе

    15 18 Отговор

    До коментар #8 от "КовидманЯк":

    Какво отклоняват бе, то си има медицински документи, щом са го лекували от миокардит, значи е имал проблеми със сърцето. Хората казаха, сърдечно болни да се пазят повече, да се ваксинират. Сега лекарите са виновни, че хакал като момче стероиди. То и амфетамините много пречат на сърцето и такива наркоманчета ще почнат да се задъхват скоро в болниците. Всяко нещо, което вреди на организма и всяка болест може да отворят врата за тежко заболяване от този вирус, ако си имат и генетичне фактор още повече.
  • 14 е да

    34 7 Отговор
    Хубава партенка - стероиди... Както преди време имаше едно момиче, което го усмъртиха, и тогава се оправдаваха, че било с наднормено тегло. Все нещо не им харесва на лекарите. Явно искат да си в перфектно здраве, идеално тегло, млад и веган, за да отидеш при тях и да те излекуват?
  • 15 уфф

    12 24 Отговор

    До коментар #12 от "Мислещ":

    Много си зле, те като не работят дробовете, как да живее човек без кислород бе? Това, че е имало проблеми при вкарване на кислорода е ясно, ама без него си умираш бе. Първо прочети малко в учебниците колко може да издържи мозъка и сърцето ти без кислород. То имало в болниците много такива дето си махат маските и след минути колабира и лекарите ги влачат да ги реанимират пак. Естествено е , че няма да ти е приятно да ти вкарват нещо отвън, но като няма накъде... И никой нищо не ти гарантира, или се справяш или не... Лекарите не са Бог.

    Коментиран от #18

  • 16 Механик

    10 13 Отговор
    Стероиди и ковид, убиха НАМКОЙСИ...
    Сега махнете "ковид" от заглавието и на негово място поставете "алкохол и тревица" и всичко ще точно.
    п.п.
    Още онзи ден като казаха, че тоя ВЕЛИК българин е починал, аз предположих, че "веществата" на модерният живот са му затрили главата
  • 17 така е

    9 3 Отговор

    До коментар #10 от "Като земаш стеройди":

    Стероидите се дават и за блокиране на имунната реакция, когато това е необходимо.
    Но в случая най-вероятн ое играл друг ефект - тробоза.
    Защото ако имаше слаба имунна система, щеше да бъде болен по-дълго и с по-ясно изразени симптоми. И най-вероятно щяха да го спасят.
  • 18 Мислещ

    26 3 Отговор

    До коментар #15 от "уфф":

    Така, да започнем да правим разлика между чист О2 и въздух. Тъй като кислорода не се усвоява, допълнителната концентрация влизаща в дробовете натоварва излишно и сваля сатурацията. Трябва да се разрежда кръвта, за да се отпуши постепенно тази част на дробовете, която не функционира. Не знам кой е колабирал по болниците, но знам за доста хора, които отказаха кислород и се възстановиха постепенно.

    Коментиран от #27

  • 19 Хойо

    5 19 Отговор
    Известен антиваксър умира от ковид.Егаси и иронията.В едно видео тоя Ангел казваше,че ковид вируса няма как да убие човек...той пък взе че уби него

    Коментиран от #28

  • 20 Сиганина с акордеона

    0 0 Отговор
    Стероиди, туйцък, онуйцък, но все пак не беше от лошите зависими, та на тези които заслужават такива неща, бог да ги наказва...!
  • 21 Миленоо, ако нямаше рошава диплома...

    2 1 Отговор
    Ко! Ко! Земетресение ли е имало! Миленоооо! Тоя с оскубаните вежди ли е причината?
  • 22 всичко с мярка

    8 4 Отговор
    Бързите мускули, за жалост носят и своите последици.
    Татуси , мускули , салтанати - и за кратко в тоя скапан български живот!
    Ало политиците вземайта стероиди, така и така не ставате за нищо!
  • 23 Те не си скубят само веждите, рисуват ги

    8 0 Отговор
    И не е само той.....!
  • 24 Гого

    1 1 Отговор
    И тоя е изнасилен като малък
  • 25 Мето

    3 6 Отговор
    Ковид е ужасно биологично оръжие
    А между другото зад океана няма новини за заразени и починали. Защо ли??
  • 26 Той

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Като земаш стеройди":

    То бързо не става в никой спорт. Направо да зарежат всички спортове. Бързо само може да се качват килограми!!!
  • 27 Той

    10 8 Отговор

    До коментар #18 от "Мислещ":

    И ти пръщиш от мозък да....... Чист кислород се дава точно за да се улесни работата на дробовете, защото само с едно вдишване доставяш 5 пъти повече кислород, отколкото ако дишаш атмосферен въздух. Кръвта се насища много по-бързо с кислород и това повишава ефективността на дишането. Дали има странични ефекти от подаването на чист кислород, това го пише в дебелите книги, които са чели лекарите анестезиолози и реаниматори и те знаят кой пациент и при какви условия може да се повлияе от тези ефекти. Сега разбираш ли защо да си лекар се иска гоялм зор и се носи голяма отговорност. От гумаджия до лекар има разлика така да знаеш.

    Коментиран от #31

  • 28 Има ИНИ добавки

    1 3 Отговор

    До коментар #19 от "Хойо":

    ДЕТ ги пият ГОСПОДАРИТЕ ТИ ЗА ДА НЕ ГИ ФАЩАТ БОВ. АНТИФОТОВЕ БЕ.ЗА ТВА НИЙ БЪРЗО СИ ОТОВАМЕ ПЪК ТЕ ЖИВЕВТ ДО СТО ГОДИНИ...
  • 29 КО РЕЧИ КО

    0 2 Отговор
    ЧАЛГА НА СТЕРЕО ..УБИВА...УЖАЗ УЖАЗ😱
  • 30 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "Като земаш стеройди":

    Не може да имаш същите резултати!!!Ако не вземаш,колкото и да тренираш стигаш едно ниво и няма мърдане!но ставаш истински здрав!Ако гълташ увеличаваш с ,около и над 30% постиженията си!Едно време имаше кондиционен културизъм и само щанги и някой самосиндикално гълтаха!Мога да ви разказвам как се захранваше и националния отбор на СССР по шахмат с психотропни,но нямам как да извадя доказателства...Единственно погледа на Каспаров,когато игра с Кирчо помня и ръкуването....олимпиадата бе в Солун ...Преди това каспаров имаше лоши две загубени макар и ....блиц с Кирил Георгиев.Единственното ,което съм използвал е Йога ,когато тук я имаше само в милицията,щанги за здраве,кросове и от тези бойни спортове дето е тъпкано карате,то също бе приоритет на милиционерите.Специално съм говорил с човек,покойник вече.Сигурен съм в познанията му,защото ги готвеше тез юнаци дет стават началници....над 30%...Представи си.Ако имаш сила със 67кг тегло да вдигнеш над главата си 100...сложи 30кг отгоре...А, иначе и 101кг не можеш ги вдигна....Химията дава свръх нечовешка сила!
  • 31 Някой

    2 4 Отговор

    До коментар #27 от "Той":

    Напротив . Организма се тренира с малко количество кислород, и това повишава рязко неговата ефективност, и способност да го усвоява.Това е доказана методика , и за това някога ни качваха на лагери в Белмекен . Кислород може да се даде , на човек който вече няма собствено дишане и посинява. Когато хванах ковида миналата година се изолирах високо в планината , и всеки ден потичвах
    леко колкото можех, по горските пътеки, въпроса беше да провокирам собственото си дишане.Мисля ,че успях , щом съм тук да пиша.
  • 32 Името му, не си струва

    2 1 Отговор
    Хората затварят очите на мъртвите. Но мъртвите не могат да отварят очите на хората ...
  • 33 Сашо

    4 1 Отговор

    До коментар #12 от "Мислещ":

    Ало мислещия, 21 ден лежах в болница с тежка форма на ковид и ако не ми бяха давали кислород през цялото време сега да са ме изяли вече червеите.Когато не знаеш нещо не пиши глупости!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.