Last news in Fakti

18 Март, 2013 19:31 14 808 3

Алисия катастрофира, отложи участие

  • алисия-
  • ники михайлов-
  • катастрофира

 

Приятелката на вратаря на "Твенте" и националния отбор Николай Михайлов - фолк певицата Алисия, е катастрофирала в петък на път за Добрич. Това признава самата тя в профила си във Фейсбук, цитиран от бТВ.

„Извинявам се на всички мои приятели и почитатели, с които не успяхме да се видим в петък в Magnet club в Добрич! Пътен инцидент възпрепятства пристигането ми при вас. Слава Богу, аз и екипът ми сме добре. Надявам се скоро да имам възможността да ви се реванширам", написала е фолк дивата.

След това певицата е отишла в Правец, където Ники Михайлов е на лагер с националния отбор. Очевидно вратарят я е успокоил след инцидента.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 carlos

    0 0 Отговор
    сексуално Ли....? Даааа може нека,Няма лошо хихихихи
  • 2 дани

    0 0 Отговор
    що се целувате
  • 3 ostavime

    0 0 Отговор
    .ати инфантилните коментари!