Last news in Fakti

9 Октомври, 2021 18:54 10 110 16

5-те най-безмилостни знаци в зодиака

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • коравосърдечни-
  • безмилостни-
  • астрология

Те могат да бъдат студени и коравосърдечни

5-те най-безмилостни знаци в зодиака - 1
Снимка: shutterstock

Повечето коравосърдечни хора изглеждат студени и емоционално откъснати. Много често се оказва, че тази стена, зад която крият чувствата си, е маска или вид защита от околния свят. Вероятно някои от тези личности са преживели някакъв вид емоционална травма в миналото си и затова са станали по-дистанцирани и хладнокръвни. Други от тях са си по-студени по природа.

А ето и кои са 5-те най-коравосърдечни зодии в зодиака и защо:

Стрелец

Стрелците са изключително целеустремени и непрекъснато планират своето бъдеще, което трябва да е впечатляващо по техните критерии. Основният им недостатък е, че те понякога стават твърде надменни, именно заради личните си амбиции. Те се фокусират твърде много в собствените си дела и постижения и тотално пренебрегват близките си хора. Стрелците са от вида хора, които обичат да говорят предимно за себе си, а темите за чувствата и житейските планове на близките им, сякаш никога не са им интересни.

Водолей

Водолеят е известен като най-дистанцираната в емоционален план зодия. Представителите на този знак са по-склонни към интелектуални разсъждения, отколкото да се потапят в своите емоции. Не че са сурови хора, просто разумът взема превес над чувствата им винаги. Те не понасят да слушат за болезнените истории, които се случват в нечий живот. По-скоро безсърдечно ще поискат да смените темата. Водолеят никога не би показал собствената си емоционална уязвимост пред другите. Той се старае да изглежда твърд и хладнокръвен.

Скорпион

Скорпионите са известни със своята сила и страст. Недостатъкът им е, че тази тяхна сила може да ги направи много зли и агресивни. В момента, в който Скорпионът се почувства наранен, той става леденостуден и започва да търси отмъщение. Хората от този знак са абсолютно безмилостни към личностите, които не харесват или които са ги подвели или засегнали по някакъв начин. Скорпионите също така са удивително потайни. Те използват своите чар и привлекателност като прикритие на всичките им недостатъци.

Дева

Девата може да е изключително внимателна, логична и всеотдайна, но... има студено сърце. Тя е изключително практична, подредена и дори педантична. Тя планира и подрежда всичко в живота си до най-малките подробности. Недостатъкът ѝ е, че е толкова вглъбена в детайлите, че често пренебрегва напълно чувствата си, както и тези на близките си хора. Когато Девата се почувства засегната или объркана, тя става мълчалива и леденостудена. В очите на другите тя е хладнокръвна и коравосърдечна, но това често е просто маска, която тя си слага, пише Tialoto.bg

Телец

Телците са верни, упорити, всеотдайни, но проблемът им е че винаги търсят материална утеха и активи. Те често са прекалено големи инати, които нямат никакво желание да се променят. Ако някога сте влизали в конфликт с Телец, значи знаете, че той никога не се предава и до последно държи на своята гледна точка. Телецът не обича да прави компромиси дори в името на мира и спокойствието. Той има голямо его и за него най-важното е да излезе прав накрая, затова никога не признава грешките си. Това го прави да изглежда твърде коравосърдечен в очите на близките му.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Строго индивидуално...!

    9 5 Отговор
    Но намразя ли някого, не искам да го видя, камо ли да го чуя, съжалявам, че понякога съм прощавала...!
  • 2 556

    12 4 Отговор
    Стрелецът далеч не е най-безмилостният !!! НЕГОВАТА ГРЕШКА е че винаги се опитва да сложи хората на мястото им, всъщност ако хората го слушаха щяха да си спестят години лутане, той знае перфектно какви са добрите им страни и недостатъците. ИМА МНОГО ПО-КОВАРНИ ЗОДИИ - КОЗИРОГ, ОВЕН,ЛЪВ, ТЕЛЕЦ, СКОРПИОН, ВЕЗНИ . . .
  • 3 556

    8 2 Отговор
    Стрелецът е БЕЗКОМПРОМИСЕН В СЛУЧАЙ когато преценява че да има отношения с някой ще му донесе много негативи, всъщност ПАЗИ СЕБЕ СИ от чуждата ЛОШОТИЯ.
  • 4 Аз съм стрелец

    11 0 Отговор
    И винаги гледам семейството ми да е добре те са на преден план! Помагам на непознати с каквото мога! Ако не мога да направя добро, не правя лошо!
  • 5 Не ги

    3 1 Отговор
    искам и комшии на гроба ми !
  • 6 Анонимен

    4 4 Отговор
    За скорпиона аможе би и за всички други е вярно но съвсем не са отмъстителни

    Коментиран от #7

  • 7 Виталия

    3 4 Отговор

    До коментар #6 от "Анонимен":

    Скорпионите са изключително загадъчни! Истинският хороскоп, скорпион са родени 21.11.-30.11 или само 9 дни. В този интервал попада и 13-та зодия, непризната, което не я спира, защото както на всички зодии има кръстени съзвездия, така и тя има.

    Коментиран от #9, #11

  • 8 име

    4 1 Отговор
    Аз пък съм водолей (поне по 12-те зодии, а по 13-те съм козирог) и не е вярно че сме безкомпромистни и студени, гледаме да изглеждаме твърдо и т.н. Аз просто мисля, а когато си позволя да не помисля, съжалявам. Уча се да съдя за хората, какво да очаквам от тях, по действията им, а не какво говорят или на мен какво ми се иска. И ако един човек покаже, че осъзнава какво е направил/сгрешил, за мен почти няма непростимо действие. Все пак и аз не съм безгрешен.
  • 9 Истинския, скорпион е роден

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Виталия":

    Само на една, дата,, съвсем малко късмет не му достигна, за да не бъде с всички вас...!

    Коментиран от #10

  • 10 Виталия

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "Истинския, скорпион е роден":

    Ако пишеш за този 29.11.1959 И.Караман, той има брат, сериозен мъж и много прикрит. Не го познавам лично, но зная кой е☺

    Коментиран от #14

  • 11 Скорпион

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Виталия":

    АЗ съм на 04.11. каква зодия съм според теб?

    Коментиран от #12, #15

  • 12 Yokaren

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Скорпион":

    Абе скорпионе, нали уж беше 26.10 сега па 4-и ноември, май и ти не знаеш кога си роден.

    Коментиран от #13

  • 13 Скорпион

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "Yokaren":

    Много добре знам кога съм роден.Ти не допускаш ли,че има още някой със сщия ник?
  • 14 Слава на бог

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Виталия":

    И аз не познавам никого.....!
  • 15 Виталия

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Скорпион":

    По нагласения (без 13-та зодия) си Скорпион !
  • 16 Радул

    1 0 Отговор
    Я стига глупости !