9 Октомври, 2021 22:29 7 788 15

4 признака, че една жена е станала досадна лелка

  • досадна лелка-
  • жена-
  • превърнала-
  • признаци-
  • досадна-
  • мрънкаща

Вечно мрънкащите жени са изключително неприятно „явление“

4 признака, че една жена е станала досадна лелка - 1
Снимка: shutterstock

Мнозина смятат, че жените стават непоносими с възрастта и изведнъж се превръщат в „лелки“, „тетки“ и изобщо в досадни и неприятни жени. Определено на никоя жена не ѝ е приятно да научи, че се е превърнала в лелка, а да не говорим, че няма мъж, който да е съгласен с идеята половинката му да е зле изглеждаща и вечно мрънкаща леля.

Вижте няколко сигурни знака, чрез които да разберете, че сте се превърнала в досадна лелка или че половинката ви е станала такава.

Един от ясните признаци на трансформация в „лелка“ мнозина смятат, че е постоянното недоволство и мърморене, пише сайтът jenata.blitz.bg.

Такива жени не са в състояние да се радват на малките неща и са способни да намерят кусур на всичко и всеки около тях.

Следващият важен показател е постоянното желание за обсъждане на някого – т.н. клюкарене. Казват, че страстта към клюките се появява с възрастта, но изглежда е признак на скучен и незадоволителен живот, в който основното забавление е да наблюдават и коментират провалите или успехите на другите хора.

Отказът от всичко ново може да бъде още един сигнал за една истинска лелка. Такива жени не искат да променят живота си или по някакъв начин да се открояват от вече установения им начин на живот.

Интерес изключително и само към семейния живот и пълно отричане на нечия индивидуалност също предполага, че една жена се превръща в една от досадните „лелки“. По правило те не могат да приемат факта, че децата им не са тяхна собственост и в същото време не могат сами да се радват на живота, които имат.

Важно! Това са основните признаци, издаващи досадните лелки. Заради това, мили дами, ако не искате и вие да се превърнете в една от тях имайте едно на ум. Скъпи господа, ако усетите, че половинката ви прави някое от тези неща – най-добре поговорете с нея и я „спасете“ докато още не е прекалено късно.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    38 10 Отговор
    Че то има ли немрънкащи?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 😂😂😂

    21 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ти мрънкаш ли много, или да?!
  • 3 Стоян

    14 15 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Абе гледай си протестите,че само от там взимаш по някой лев
  • 4 Грульо

    19 2 Отговор
    Че то според статията в коментарите на Факти само лелки има. :D
  • 5 Виталия

    21 6 Отговор
    Абе тя снимката казва всичко, не е необходимо да се чете статията. Не се сещам кой мъж би изтърпял дълго жена, която е домакиня и само за семейни неща разговаря с него. Другата още по-лоша крайност на "мрънкаща лелка" са силиконовите убавици. Само харчене и разходки ги интересуват. Съпруга е жена, която може да оцени един мъж не по дебелината на портфейла му, а по характера му.
  • 6 Бесен Язовец

    6 2 Отговор
    Тетка ви Милена ги разбира нещата
  • 7 И всички да, станем от махистралата

    1 10 Отговор
    За, да, сме доволни и да, не мрънкаме ли, обсъдиха животите на хората, съсипаха ги, няма как да стане, клюкар, който е, той се е скрил я в жакузи, я във вана, направи си гадостите, интересното е, че не са тетки, а баби с внуци, любовниците им тръгнали по пътищата и обсъждат, по пътя снимки правят, кой е досаден Тачева или Мачева ли си, мислиш. ли, че такива,, цигании,, могат да се забравят, от мен не..баби в пубертет...!
  • 8 само да питам

    9 4 Отговор
    А авторът, който ми трие коментарите без да са обидни или неприлични, спада ли към тази категория?
  • 9 копи пейст

    19 5 Отговор
    Йоан Златоуст: "...... Нито един звяр на света не прилича на злата жена. Кой е по-яростен от лъва сред четириногите? Никой. Кой е по-опасен от змията сред влечугите? Отново никой. Обаче и лъвът, и змията имат по-малко злоба от злата жена, както потвърждава и мъдрият Соломон: "По-добре да живееш в пуста земя, нежели със свадлива и сърдита жена"(Притч. 21:19; сравн. Сир. 25:18.).
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Ти младежо си обратен...!

    2 8 Отговор
    Разбираш и си по зъл от тази стара,, циганка,,..... вие сте една група болни,, хванати,, от гората, които създават на мирни граждани, проблеми, правейки се на,, образовани,, един такъв, трябва да, различи, кое е зло и кое е добро, няма как, знаем как се казва, извратеност в живота, масата ми, кой вижда, аз ли, кой ми чува, разговорите, аз ли, кой ни знае, тел. номера.... много може да се каже...аз не съм започнала..!
  • 12 Чатко

    6 12 Отговор
    За това на 22 се изхвърлят и се заменят с 18, 19 годишни. Няма мрънкане, има само яко изкарване

    Коментиран от #13

  • 13 The truth

    3 0 Отговор

    До коментар #12 от "Чатко":

    Ти брато си на левия бряг.

    Коментиран от #14

  • 14 по-зле

    0 1 Отговор

    До коментар #13 от "The truth":

    ИзЧАТкал е!
  • 15 джедай

    2 1 Отговор
    Няма такава жена,която да не ви мрънка за нещо си. Поне за това или онова.