Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 10:05 3 664 12

Рецепта на деня: Наденица със зеленчуци на тиган

  • наденица-
  • зеленчуци-
  • на тиган-
  • какво да сготвя

Сочно и вкусно ястие

Рецепта на деня: Наденица със зеленчуци на тиган - 1
Снимкa: Shutterstock

Необходими продукти:

6 бр. свинска наденица
1 голяма червена чушка, нарязана
1 голяма жълта чушка, нарязана
1 голяма зелена чушка, нарязана
1 глава лук, нарязана
125 мл доматено пюре
75 мл гореща вода
Сол и черен пипер на вкус

Начин на приготвяне:

В голям дълбок тиган запържете до златисто надениците, нарязани на парчета. Извадете от тигана и отцедете върху хартия. В голям съд за печене смесете надениците, нарязаните чушки, лука, доматеното пюре и водата. Разбъркайте добре, докато продуктите се смесят. Овкусете с подправки и отново разбъркайте. Печете на 180 градуса за около 1 час, като разбърквате от време на време, пише flagman.bg.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    4 1 Отговор
    По принцип всичко е индивидуално но аз виждам ,че на Венвлина пак наденици са и в главата а защо?Всичко ковто се върти покрай надениците дори и да е за две минути е толкова безинтересно и скучно!

    Коментиран от #3

  • 2 Онзи

    3 1 Отговор
    Венелина пак мисли за наденик.
  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Венелина,правописна грешка от моя страна
  • 4 Плюс

    2 0 Отговор
    ковид чорба
  • 5 Le Chef

    4 0 Отговор
    Цял час във фурната. Много е загоряла тая фурна. Никоя наденица не може да удържи на такава фурна. Трябват повече наденици, ама не свински. Поздрави на фурната и умната.
  • 6 Винпром

    2 1 Отговор
    Каква фурна, бе? Това е яхния с наденица. Не може ли отделно яхнията, и отделно наденица на скара?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Алфа Вълкът

    2 1 Отговор
    БУЛАМАЧ!
  • 9 Киро Шпека

    1 2 Отговор
    Може ли да не е наденица, а да е шпек? По-голям е, а размерът има значение.
    Питайте казанлъшката роза и коСлодуйския трaверс.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Тоз път

    1 1 Отговор
    Наденица, в паница, да ви е слатко,, ненаситните,, вече по,, моите бивши приятели, младежите...!
  • 12 Бате Енчо

    0 0 Отговор
    Когато забождате с вилицата казвайте едно Бог да прости за ГРАД КОЗЛОДУЙ, който почина, слава Богу