Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 14:54 9 893 8

Жена погледна под леглото в хотела и кръвта ѝ се смрази (ВИДЕО)

  • легло-
  • хотел-
  • под леглото-
  • ужас-
  • страшно

Адисън откри цяла стаичка под леглото в хотела

Жена погледна под леглото в хотела и кръвта ѝ се смрази (ВИДЕО) - 1
Илюстративна снимка: Shutterstock

Потребителка в TikTok на име Адисън Касел разказва как е открила тайна стая под леглото си в хотелската стая, в която е била отседнала с баба си, предава Блиц.

"Бях в хотела и лежах на леглото, когато забелязах процеп в пода. Баба ми и аз решихме да го отворим", разказва момичето във видеото.

На кадрите се вижда под, покрит с мокет, в който е направен лек прорез. Отдолу се оказало, че има малка, празна стая. Жената отбелязва, че е отседнала в едноетажен мотел, така че била много изненадана да открие тайно помещение в самия под.

Потребителите на TikTok са гледали изумителните кадри повече от 4,6 милиона пъти. Видеоклипът е събрал над 315 000 харесвания и хиляди коментари.

@addisoncassel

better not be a body under my bed #fy #fypシ #fyp #StudentSectionSauce #FlauntItChallenge #ZFlipClackdown #SoundcoreGoForGold #HowIBathAndBodyWorks

♬ Oh No - Kreepa



Някои потребители предлагат рационални обяснения: "Може да е котелно помещение или бомбоубежище, като се има предвид, че е в стар хотел", пише един от тях. "Това е мазе. Всеки хотел има такъв", отбелязва друг.

Други потребители припомнят, че подобна ситуация е разигравана в не един филм на ужасите. "Веднъж гледах филм за луд собственик на хотел, в който всяка стая имаше подземни тунели, водещи към нея, и той убиваше гостите в съня им", пише един от коментиращите, правейки препратка към Х. Х. Холмс - безмилостният собственик на хотела на ужасите от 19 в. и мъжът, наричан първият сериен убиец на САЩ.

"Бих си тръгнал", категорично отсича друг потребител.

В следващия видеоклип Адисън изказва мнението си за тези теории. "Вероятно е просто мазе. Но в него няма тръби или кабели", казва тя. Момичето показва във видеото, че стаята изглежда изоставена и пълна с прах и паяжини.

@addisoncassel

part 3 ##fy ##fypシ ##fyp ##StudentSectionSauce ##FlauntItChallenge ##ZFlipClackdown ##SoundcoreGoForGold ##HowIBathAndBodyWorks ##JifRapChallenge

♬ Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кукувичария

    18 0 Отговор
    Филмът се казва "Психо" и е заразен!
  • 2 А ПЪК В МОНТАНА

    11 1 Отговор
    НА ЕДНО ЛЕГЛО ЛЕЖАТ ДВАМА БОЛНИ😫
  • 3 Лорд Минчу

    22 1 Отговор
    Какво ли, щеше да каже Айнщайн за тиктокърите ??
  • 4 Ю ток ту тик ток

    19 0 Отговор
    Тези дупе дават за "лайкове" съответното Кинти.
  • 5 хе хе

    4 1 Отговор
    Това е коридор за бягство, но само някои от гостите на хотела знаят за него. ;)
  • 6 И сигурно е казала:

    7 0 Отговор
    Най сетне го намерих, малко, но от сърце, ах ти млад жребецо, малко си кьорае, ама няма нищо, хем да не ма, видиш, че съм стар таласъм....!
  • 7 Тираджия

    5 0 Отговор
    Измишльотини, и къде е този хотел и зящо не е позвънила на полицията?! 4.6 мил. Гледания сумата, която е прибрала е от шест цифри !
  • 8 панчо

    7 1 Отговор
    ха ха Путин е виновен