19 Октомври, 2021 16:58 7 902 9

Как всяка мъжка зодия показва любовта си

  • мъж-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • любов-
  • любовен хороскоп

Мъжете не могат да се сравняват в жените, що се отнася до демонстрация на чувства, но ето как всички мъжки зодии се откриват

Как всяка мъжка зодия показва любовта си - 1
Снимка: Shutterstock

Звездите описват голяма част от характера ни, включително и виждането ни за любовта. Нека видим какво споделят с нас астролозите, свързано с изразяване на чувствата от силния пол спрямо зодията:

Овен

Тъй като Овните са доста импулсивни, по този начин изразяват и чувствата си, пише actualno.com. В един момент може да се държат като влюбени хлапаци, а в следващия да се правят, че не ви познават. Обичат да показват любовта си чрез най-различни подаръци – бижута, плюшени играчки, букети и всичко, за което се сетите. Прави спонтанни изненади и ви помага във всяко начинание.

Телец

Телците са романтици. Те обичат силно и е се притесняват да го показват. Ще носят винаги цвете преди срещата ви, ще ви водят на ресторанти и т.н. Няма да ви крият от хората, дори напротив – съвсем явно ще ви държат за ръка и целуват пред тях.

Близнаци

Мъжете Близнаци също не могат да скрият любовта си. Те я показват по всякакъв начин – малки изненади, сантиментални подаръчета, постоянна близост. Не обичат да изразяват чувствата си чрез думи, но не е изключено и да го направят.

Рак

В началото Раците се държат с половинката си като с кралица – безкрайни подаръци, изненади, срещи, комплименти и т.н., но с течение на времето, когато са сигурни, че сте достатъчно влюбени в тях, те коренно променят държанието си. Започват да се държат грубо и провокативно, ревнуват много и се страхуват да не ви загубят. За да нямате такива проблеми, показвайте му, че и вие го обичате също толкова силно.

Лъв

Лъвовете споделят чувствата си и чрез действия, и чрез дълги любовни обяснения, но в моментите, в които сте на път да сгрешите или пък потъпквате достойнството му – пазете се от агресията, която ще отключи.

Дева

Девите са критици, но влюбят ли се, изобщо няма да проронят и дума за изискванията си. Стават по-весели и отпуснати, не се стягат толкова и дори много неща спират да им правят впечатление. Най-големият признак, че са влюбени, е че искат да имат връзка с вас. Те просто не се впускат в сериозни отношения, ако не желаят силно даден човек.

Везни

Везните изразяват чувствата си спрямо вашето поведение. Те са като огледало – каквото им покажете вие, това ще ви покажат и те. Понякога правят доста приятни и романтични изненади, често ви казват, че ви обичат и т.н.

Скорпион

Скорпионите са доста страстни и влюбят ли се – държат всички да разберат. Показност на публични места, романтични жестове и изненади, безброй подаръци са само част от арсенала им. Те са откровени и не биха могли да скрият чувствата си към вас. Стрелец Стрелците обожествяват жената до себе си, когато са истински влюбени. Друг признак е, че ревнуват прекалено много. Но започнат ли да изстиват емоциите и страстта, той ще се втурне да ги търси на друго място.

Козирог

Козирозите съвсем явно показват отношението си към една жена. Ако ви търсят рядко и само за интимни преживявания, то не се надявайте, че изведнъж ще се влюби във вас. Но ако наистина ви обича, ще направи всичко възможно да ви има, дори да го отблъсквате многократно.

Водолей

Водолеите не обичат да изразяват чувствата си. Дори в началото доста ще се съмнявате дали ви обичат, но най-големият признак е, че прекарват голяма част от времето си с вас. За да ви признаят чувствата си на глас, ще трябва да почакате много повече.

Риби

Рибите изразяват любовта си чрез писане, затова много по-често ще получавате любовни съобщения, отколкото да ви ги казват на глас. Те правят компромиси и всичко, за да ви задържат до тях. Но и те си имат своите периоди, в които леко се отдръпват.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    8 1 Отговор
    Кои зодия са МЪЖКИ и кои ЖЕНСКИ❓❓❓ /една мисирка питам/

    Коментиран от #3

  • 2 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    2 1 Отговор
    Ас съм зодия овен и както всички знаят съм страхотен романтик. Всеки ден подарявам рози на моята съпруга освен това и написах й едно удивително прекрасна поема "Красива си като поп фолк певица, ти си първа казанлъшка хубавица, на розите си ти царица, красива си като поп фолк певица". Тя естествено беше много расвалнувана като го прочете. Та така в общи линии с различни романтични жестове исразявам любовта си.

    Коментиран от #8

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Юрдане

    2 3 Отговор
    Юрдане ти мене ,, убичаш ли ма,, или не....мен таласъма михалева..!

    Коментиран от #7

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гост

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    А кога ще се научиш да пишеш . И не познавам никой , който да сравнява жена си с чалгарка . Тези силиконови кули пеещи тъпа музика ,не стават нито за сравнение ,нито могат да пеят.И това вече си го писал вече измисли нещо ново.
  • 9 Черна котка

    0 1 Отговор
    Обичам да ме държат за ръка 🥰