Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 13:56 5 309 10

Брад Пит излезе на вечеря с нова тръпка

  • брад пит-
  • връзка-
  • среща-
  • тръпка-
  • лиса стели

Пит и новата дама били засечени в ресторанта на лъскав хотел

Брад Пит излезе на вечеря с нова тръпка - 1
Снимка: Shutterstock

Брад Пит може би има нова дама на сърцето си. Очевидци твърдят, че 57-годишният актьор е бил забелязан на среща с бившата съпруга на колегата си Джак Озбърн - Лиса Стели.

Двамата бяха засечени в хотел "Bel Air" през уикенда от светски хроникьори, които веднага разпространиха новината, пише life.dir.bg, цитирайки Radaronline. Те казват, че са 99 процента сигурни, че са били Пит и Стели.

Мълвата за тяхната връзка идва в момент, когато стана ясно, че бившата му жена Анджелина Джоли се среща с бившия си съпруг - актьора Джони Лий Милър, и заявява, че е готова за нови любовни приключения, без да държи на обвързване.

Брад и Лиса вечеряли в ресторанта на хотела, а после следите им се губят. Може да си тръгнали и всеки да е поел пътя си, а може ида имат афера, пишат западните медии, тъй като са изглеждали видимо доволни да са заедно.

Лиза също е многодетна майка. Брад и Джоли, както се знае имат куп дечурлига. Лиса сключи брак с Озбърн през 2012 г. През май 2018 г. подаде молба за развод само три месеца след като роди третото им дете.

Най-голямото им е Пърл на 9, след това се появява Анди на 6, и накрая Мини, на 3 годинки.

След раздялата с Озбърн, тя имаше връзка за близо година с друг мъж. 35-годишната Лиса е актриса, но има малко участия в киното.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Брат

    6 2 Отговор
    Пит Херо и подобни изрезки са американски примати
  • 2 ИЗЛЕЗНАЛ С

    4 1 Отговор
    НОВА „ПЪПКА”
  • 3 Да не обидя някого

    7 10 Отговор
    Този набеден красавец прилича на руски комбайнер/нищо против руснаците,просто е със светла кожа като тях/, неслизал една седмица от комбайна.Що за "стил" белобради мъже да не се бръснат .Визия на проскубан язовец.

    Коментиран от #8

  • 4 А бе дъртак

    8 1 Отговор
    Какъв тоз твоя вкус...?!
  • 5 Един на 54

    11 1 Отговор
    Нова трътка..ми тя като старата, ама нова
  • 6 Теню

    6 4 Отговор
    Тази е доста грозна. За какво са му още чавета.
  • 7 консултант

    6 3 Отговор
    На мъжете им е по-лесно. Винаги могат да си намерят по-млада жена. Е, ако имат пари задачата става по-лесна. За моженето, някои могат, но няма да е за дълго, ако вече са стари. А помощните вещества водят до инфаркт.
    На жените, милите, като остареят, много им е по-трудно да се пласират. Някои не се и стараят. Изведнъж откриват спокойствието на самотата и най-накрая започват да се грижат за себе си, вместо за мъжа до себе си. Така живеят по-дълго и спокойно - разходчици, гимнастичка, смях, насам-натам. Такива са моите наблюдения.

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Кмет на Симитли

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "консултант":

    Ти ако наистина си консултант, направо сменяй професията с тези си писаници! В кой точно момент на един мъж му е по-лесно да си намери жена, а не обратното? През целия си живот една жена е заобиколена с 100000 пъти повече мъжко внимание и желания да я изплющят, отколкото обратното! Даже и на 60 години, ако пожелае бабата ще си намери и 20-годишен тъпкач, безплатно, че даже ще и плащат!
  • 10 Знаещ

    1 0 Отговор
    Да не ви разочаровам ама 90 процента от жените ще предпочетат Брад Пит на 60 пред Ганъо на 30.