Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 10:56 4 489 12

Обвиняват Зукърбърг и съпругата му в сексуален тормоз

  • марк зукърбърг-
  • присила чан-
  • сексуален тормоз-
  • дискриминация-
  • служители

Бивши служители на двойката заведоха дело срещу тях

Обвиняват Зукърбърг и съпругата му в сексуален тормоз - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Двама бивши служители, работили в дома на семейството на основателя на Facebook Марк Зукърбърг и съпругата му Присила Чан, са завели дела срещу двойката. Обвинението е за сексуален тормоз и дискриминация, предаде NBC.

Делото е заведено на 20 септември, но става публично известно едва сега, пише Дарик. Ищците са Джон Доу, който е работил в семейството като „управител на домакинството“ от януари 2017 г. до март 2019 г. Миа Кинг пък е работила за Limitless Specialty Services LLC, която предоставя услуги за сигурност на семейство Зукърбърг.

Според съдебните дела, освен за сексуален тормоз и дискриминация, Чан и Зукърбърг са обвинени, че не са изплащали навреме заплатите на служителите.

Самата компания Facebook не е замесена в съдебното производство.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БАЙ Х@Й‼

    5 1 Отговор
    Джон Доу 🤔🤔🤔🤔🤔🤔 или Джон Доу ‼️‼️‼️
  • 2 pbdan

    31 1 Отговор
    Това го писах преди 3-4 години:
    Ако ви прави впечатление, всички обвинявани мъже са богати. Как пък не се оплака някоя от обикновен, с нормални доходи мъж. Продуценти, холивудски актьори, порноактьор, шефове от най-висок ранг (напр. МВФ) президенти (2-ма на САЩ) , бодигард, обаче той пък насилван от богатата Марая Кери. Трябва закон за някаква давност. Не може да се оплакваш от 91-годишния Дж. Буш-старши, че те опипвал преди 30г. по време на снимка. Не ги помня всичките, но докато правили кариера не подбирали къде и с кого, а сега се сетили, че били опипвани или им били правени нечисти предложения (и то само от сега богатите). Аз бих предложил един срок от 7 дни, достатъчно време поне да заявиш за сексуален тормоз и след това - минала е давността - да не си мълчала.
  • 3 БАЙ Х@Й‼

    9 0 Отговор
    John Doe е име, което официално е присвоено от адвокати в много англоезични страни на фиктивни лица или на лица, участващи в процеси в инкогнито.
  • 4 зорко око

    11 2 Отговор
    Таз Присила мяза на баба му на Зукърбърг.
    Толкова ли няма пари да си намери по-сгодна мома, бе.

    Коментиран от #8

  • 5 5555

    11 0 Отговор
    ДОБРУТРО! ТЕ ВСИЧКИ ОТ ХАЗАРСКАТА МАФИЯ СА ПЕДОФИЛИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ, НЯМАМЕ НОВИНА!
  • 6 Ники

    12 5 Отговор
    Каква е тази оръфана маймуна, дето е взел за жена, че и жълта. Някакво божие наказание ще е това, или не е добре с главата. Да не сте я объркали с чистачката на къщата

    Коментиран от #12

  • 7 КУМЧО вълчо

    6 4 Отговор
    А защо никой не подава такова оплакване срещу ББ ? Защото и симпатяга ? Защото е пич ? Защото е тулуп ? Или защото плаща в кюлчета и евро ? Или пък даже и с къщи в Барселона , ако много го кефи момата ? Ха познайте сега защо ?
  • 8 Your Nightmare

    12 1 Отговор

    До коментар #4 от "зорко око":

    То понеже Зуки е голям красавец. На живо определено тя е по готината. То по принцип мъжете сме си така - намираме кусури на жени, които дори не биха ни удостоили с поглед а после се прибираме при нашите манененки да се налюскаме с пача и пръжки, докато пием собствено производство ракия(ако сме късметлии), гледайки телевизия и чудейки се на световните тъпунгери/лидери, как не се сещат за толкова лесните решения на всички кризи/пандемии/кнфликти, за които от първия им ден ние имаме лесно решение и знаем отговора.

    Коментиран от #11

  • 9 коен

    11 0 Отговор
    Развратен евреин
  • 10 Тоз червения

    5 0 Отговор
    И той излезна нечитав, въпреки, че неговите,, подчинени,, апелират само за по,, смирен,, език в неговата,, обществена,, любима мрежа, най вече за баби, жена му е,, прекрасна,, гледа я добре, надула бузите, сигурно и тя има чип..!
  • 11 Мъка

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Your Nightmare":

    Много филми гледаш и то от соца
  • 12 Как бе

    3 1 Отговор

    До коментар #6 от "Ники":

    Таз жута мамуна е пра . . . пра внучка на Чингиз хан. Пряк потомък. Само за пола не съм много сигурен. Но нали знаеш, те хазарчетата са много извратени.