Last news in Fakti

26 Март, 2013 13:21 1 391 1

Бийбър: Не искам никой да говори лошо за Селена

  • селена гомез-
  • джъстин бийбър-
  • раздяла-
  • певец

Въпреки, че откакто Селена Гомез се раздели с Джъстин Бийбър, тя не спира да се заяжда с него, то той е решил да не отвръща на удара.

Бийбър преживява провала на връзката си,  давейки мъката си с бурни купони.  И все пак, той показа, че е джентълмен и не си позволи нито веднъж да каже нещо лошо срещи Гомез.

„Той говори с приятелите си и им каза да не отвръщат на нападките на Селена.  Поиска да я оставят на мира. Той просто не иска да налива масло в огъня и да превръща отношенията им в някакъв грозен цирк. Точните му думи бяха: „Не искам никой до говори негативни неща за нея", сподели източник пред „RadarOnline”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо поп

    0 0 Отговор
    Бийбър си е едно малко п...л..е което дори не може да свири и пее добре.