Last news in Fakti

27 Октомври, 2021 20:24 3 280 16

5 световноизвестни риалитита, които искаме да видим и у нас

  • риалити-
  • предавания-
  • шоу програма-
  • световни тв предавания-
  • телевизия-
  • български ефир

Те все още не са били излъчвани у нас

5 световноизвестни риалитита, които искаме да видим и у нас - 1
Снимка: shutterstock

Няма съмнение, че с класики като VIP Brother, X Factor и “Като две капки вода” българската публика познава някои от най-успешните риалити формати в света. Има обаче и предавания, които още не са били излъчвани в България, а много ни се иска да видим, пише каналът на Ралица Петровa във vbox7.

Ето пет от тях:

Too Hot To Handle

Британският риалити формат Too Hot To Handle (Твърде горещи, за да им устоиш – бел. прев.) е нещо като ТВ еквивалент на сладоледа - знаеш, че не полезен в големи количества, но не можеш да се спреш. Предаването включва десет (млади и красиви) участници от двата пола, живеещи на екзотичен остров. И ако това звучи като райски условия, то риалитито има уловка - на никой от състезателите не му е позволено да бъде физически интимен с останалите. Целта на правилото? Да помогне на участниците да развият задълбочено самопознание и романтични връзки. Както се досещате, нещата рядко минават по план.

A post shared by Too Hot To Handle (@toohotnetflix)

Ru Paul’s Drag Race

Ru Paul’s Drag Race (Състезанието на Ру Пол за драг кралици – бел. прев.) безспорни се нарежда сред най-култовите риалитита на всички времена. Предаването върви в Щатите вече 12 поредни години, а страни като Австралия и Великобритания имат собствени издания на формата. Всеки сезон на Ru Paul’s Drag Race включва около дузина драг кралици (мъже, които чрез екстравагантен грим, костюми и перуки се преобличат като жени), състезаващи се за голямата награда. По пътя си към победата те трябва да демонстрират както умения в макияжа, така и комедиен талант. Предаването е известно с многото си забавни лафове и бурни спорове между участниците, така че гледането определено си струва!

Glow Up

Продуцираното от BBC предаване Glow Up е нещо като X Factor за гримьори. Всяка година десет от най-обещаващите млади таланти в козметичната индустрия се изправят един срещу друг, за да тестват уменията си. За целта те трябва да преминат през редица изпитания, изискващи от тях да покажат различни умения – от грим за модния подиум до специални ефекти, имитиращи огнестрелни рани.

Queer Eye

Ако си търсите нещо, което да ви оправи настроението, то Queer Eye е точното шоу. Риалитито, продуцирано от платформата Netflix, включва петима LGBTQ+ водещи, всеки от които с различна професия – стилиста Тан, психолога Карамо, интериорния дизайнер Боби, фризьора Джонатан и кулинарния експерт Антъни. Тази така сформирана “звездна петорка” има задачата да трансформира животите на участниците, като – за разлика от други формати в жанра, тук фокусът пада не върху външния вид, а върху психиката. Резултатът е затрогващ и забавен, а предаването си струва да се види!

Say I Do

В категорията “затрогващи” риалитита попада и предаването Say I Do (Кажи “да” – бел. прев.). Форматът включва трима сватбени експерти (дизайнер на рокли, готвач и евент органайзър), които помагат на влюбени двойки да сключат брак. Уловката? Единият от двамата влюбени не знае, че ще му бъде предложено. Така задачата на водещите и на другия младоженец става да организират най-романтичната и тайна сватба... Гледайте само, ако имате подръка кутия с кърпички!


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 6969

    33 3 Отговор
    Никой не ги иска тези джендър риалита за мисирки. Но като нищо арменецът ще ги пробута като велики негови открития по някоя родна ТВ.
  • 2 питащ

    20 2 Отговор
    Г-жо Милена, вие хетеросексуална ли сте?

    Коментиран от #12

  • 3 Езикмойврагмой

    10 0 Отговор
    "евент органайзър" :) :) :)
  • 4 Опа

    11 2 Отговор
    Бомба, бомба, бомба, при Люба Кулезич казаха, че Геджиков, лизача на гербаджийски задници, Професора.. декана на софийския университет е текстописец на чалга песнички. Под полата щи бръкна, имам 2 мерцедеса... Боклук.
  • 5 az #Контрапропаганда

    15 0 Отговор
    Върхът на простотиите! Мерси! И досегашните простотии, известни ни като "реалити формати" ни стигат...
  • 6 кУмУнист

    14 1 Отговор
    Някоя пеперудка от факти,май бясно язди еднорог на левия бряг към дъгата ми се струва. Всички предавания са за ония "НЕ" болните.
  • 7 no name no face no number

    13 1 Отговор
    Само простотии нищо ввче не е за гледане по тия телевизии. Преди имахме две програми, но имаше повече качество. Днес са стотици и всичките са зле
  • 8 Това по случай

    11 1 Отговор
    Хелоуин ли е, нема нужда, всека вечер ги сънувам като кошмари...!
  • 9 Хана

    0 3 Отговор
    Love Island e по-интeресно риалити от THTH. А българско гримьорско предаване вече имаше цели два сезона, само дето се излъчваше в You Tube. :-Д
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 телезрител

    5 1 Отговор
    НЕ,не искаме да гледаме такива тъпизми у нас!Ама кой ни пита?Халваджиян командва парада,предвождан от Рачков!!!
  • 12 плевен

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "питащ":

    Да, гарантирам. Но и тя трябва да яде хляб.
  • 13 Гост

    6 1 Отговор
    Няколко отвратителни ,шоу програми за сбърканяци и боклуци .
  • 14 Не искаме

    1 1 Отговор
    Искаме си фермата, кочината, игрите на глада и тъпицирания певец с азис в журето.
  • 15 Богатият либовник

    2 0 Отговор
    Да знаити, ко ва чака, цветя и рози и л...!?
  • 16 Отвратен много

    1 0 Отговор
    Боза,боза мъ и Банички си требват,но и те не са същите
    Провалиха я тая държава