Last news in Fakti

27 Март, 2013 12:17 1 976 0

Участник от "Гласът на България" 2 с първо самостоятелно парче

  • деси златева-
  • гласът на българия-
  • песен-
  • самостоятелна-
  • участник

Участничката от „Гласът на България” Десислава Златева представя първата си самостоятелна песен „ЦЯЛА”, съобщиха от екипа на предаването.
 
След края на участието й във формата пред Деси, която беше от отбора на Данчо Караджов,  се отваря нова възможност, а именно да създаде тази песен и да продължи да сбъдва мечтата си да пее на голяма сцена.
 
Текстът на „Цяла” е дело на сценариста Лора Димитрова, а композитор е Евгени Парцалев. Техният тандем е познат на публиката на „Гласът на България” защото песента „Пътят” донася победата на миналогодишния финалист във формата – Стелияна Христова.
 
Деси и екипът определят песента като личен и лиричен поп проект, а за финалното й звучене изключително много допринася перфектният аранжимент на перкусиониста на Ку-Ку Бенд – Рейди Мачалдо Бризуела. За реализацията на проекта й подават ръка и скъпи за нея хора от вокален състав „Нова музика” и педагогът й Аделина Колева, която прави беквокалите на песента.
 
„Въпреки отпадането ми от „Гласът на България” аз съм щастлива, че участвах защото форматът ме срещна с хора, с които създадох първата си самостоятелна песен – „Цяла”. За мен това е едно ново начало и се надявам песента ми да докосне сърцата на хората” – споделя вълнението си от новия проект Деси.
 
Песента може да чуете ТУК.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА