Last news in Fakti

27 Март, 2013 13:13 1 788 3

Денис Родман: Жените с мен трябва да са секси и отворени към живота

  • денис родман-
  • баскетбол-
  • nba-
  • къртицата-
  • секси

Вчера вечерта в ефира на TV7 стартира най-мащабното риалити, правено в България - "Къртицата". 19 авантюристи – звезди и обикновени хора, ще премерят сили, воля, желание за победа и остър ум в борба с предизвикателствата на "Къртицата" в следващите три месеца.
 
Всички участници бяха отвлечени без право на протест или последна среща с близките си хора. В Базата ги очакваха и техните домакини – кокошки, пъстърви и две прасета. Днес към участниците в Базата ще се присъедини и лошото момче на NBA - баскетболната легенда Денис Родман. Водещи на шоуто са Иван и Андрей.

Родман вече е в България, а минути след пристигането си даде и специална пресконференция, свързана с предаването.

„По време на "Къртицата" трябва да се свързваш с хората, но не с цел да се сприятелиш с тях, а за да се бориш и да спечелиш играта. Трябва да си много умен, защото всеки може да е къртицата, каза  Денис Родман, който тази вечер ще влезе в базата на шоуто.

Легенда на американския баскетбол, преди две години е спечелил формата в Америка и се върна в спомените си оттогава – предизвикателства към физиката и психиката, сред които и похапване на червеи.
 
„Не харесвам да бъда държан натясно  и обичам да се забавлявам“, сподели той.

Относно имиджа си на лошо момче и от позицията на бивш любим на Мадона и Кармен Електра, той заяви:

"Аз съм бил с жени от цял свят, но жените с мен трябва да са готини, секси, отворени към живота. Много европейки са точно такива".
 
„Аз не наранявам хората, а ги забавлявам“, отговори Родман на въпроса какво би определил като "успех на живота си".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 румбо

    0 0 Отговор
    Пълна простотия е тоя-видяхме го до С.Трифонов.Защо хората си мислят че многото пари те правят човек?Д.Родмън е на същото интелектуално ниво като повечето обитатели на гетата.Просто извършва една атрактивна(но и по същество безсмислена дейност) много добре.И това са нашите идоли!
  • 2 Рамбо

    0 0 Отговор
    Даа, жалко , че това са вашите идоли...
  • 3 маймуна

    0 0 Отговор
    Защо го пуснат това негро в БГ. Не прилича на човек и се държи все едно е центъра на вселената. И нашите жени глупави заради пари са готови на всичко.