Last news in Fakti

1 Ноември, 2021 12:45 4 936 6

Зрелище във "Фермата" (СНИМКИ)

  • фермата-
  • дуел-
  • барман-
  • хлебар

Непримирими врагове се изправиха един срещу друг

Титанично зрелище между непримирими врагове вдигна адреналина във "Фермата". По-младият, космополитен и самонадеян барман Ивайло, който живее в Лондон и не признава авторитети, се изправи срещу улегналия, изискващ уважение хлебар Чавдар и успя да го победи със сетни сили, пише blitz.bg. Сблъсъкът беше не само на поколения, но и на ценности.

В серия от изпитания съперниците влачиха гюлета, търкаляха гигантска гума от трактор с височина 1.80 м, висяха във въжени клетки и разбиваха дъсчени стени.

Барманът, който е в отлична физическа форма, не просто тичаше, а летеше по Арената. Хлебарят беше по-бавен, но по-спокоен и прецизен. Двамата завършиха с равен брой точки - 14 на 14, но Ивайло взе една битка повече от общо седем и прати конкурента си вкъщи.

Преди да се оттегли, Чавдар не пропусна да нахока останалите участници, които смята за по-малки родолюбци от самия него.

"Трябва да обичате България като мен, да познавате нейната история и да създавате много деца, защото иначе родината ни ще изчезне. Ние сме много стар, библейски народ и трябва да се гордеем с това. Да живее България!", провикна се той, преди да се отправи към дома.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герги

    13 9 Отговор
    Този е готов за политкомисар.....помисли си че това риалити е преди 89 год...
  • 2 Рома е много

    18 3 Отговор
    неприятен, но го би..
  • 3 Кирчо

    11 7 Отговор
    Кой глупак си губи времето да гледа такива глупости?
  • 4 Гзт

    6 0 Отговор
    Поредната тъпотия в ефира за губене на време. Тази тв нея гледам от години .
  • 5 АМИ ДОБРЕ

    4 0 Отговор
    че във факти поместват такива неща, та ме информират за това
    блудкаво предаване,.. ДАЛИ ЩЕ ИМА КОНКУРС за тъпотия между
    фермата, маскирания певец и игри на волята
  • 6 дима

    9 0 Отговор
    ЧАВДАР Е МЪЖ , Човек И ПАТРИОТ. РАБОТЛИВ УЛЕГНАЛ , ПРИЯТЕЛ . .! ИБАЙЛО Е ОТ НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ НА ЧАЛГАТА - САМОНАДЕЯН , ГРУБ , НОСИТЕЛ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ " ЦЕННОСТИ " ЗА НЕГО ЧОВЕК ЗА ЧОВЕКА Е ВЪЛК .ЧАДАР МУ МЕСЕШЕ ХЛЯБ , А ТОЗИ ПИШМАН ЕВРОПЕЕЦ ТО ОБИЖДАШЕ И ГАВРЕШЕ С НЕГО . НИКОГА - ИВАЙЛО !