Last news in Fakti

5 Ноември, 2021 09:42 13 554 21

Ето защо Зейнеб отиде в Би Ти Ви

  • зейнеб маджурова-
  • бтв-
  • кариера-
  • тази сутрин

След 15 години в светско предаване тя искала да направи стъпка напред в своята кариера, като се премести в актуално шоу

Защо приятелката на Гала – Зейнеб Маджурова, напусна Нова телевизия и се премести в Би Ти Ви? Това е въпросът, който се задава в телевизионните среди, откакто миналата седмица родената в Бургас блондинка започна да води своя нова рубрика в предаването „Тази сутрин”. Години наред тя работеше в „На кафе”, после излезе в майчинство, а с връщането си на работа смени не само шоуто, но и телевизията.

От миналия петък Зейнеб е лице на сутрешния блок на Би Ти Ви, където занапред всеки петък ще води рубрика за лайфстайл от 9 часа сутринта. Новината втрещи феновете на симпатичната блондинка, тъй като още от първото ѝ появяване на малкия екран нейното име се свързва с конкурентната Нова телевизия. Маджурова изгрява като звезда в първия сезон на „Биг Брадър” още когато е ученичка. След това ѝ дават шанс за изява като момиче от прогнозата за времето в Нова, а по-късно получава работа и като репортер при Гала, пише Флагман. Повече от 15 години Зейнеб работи там, докато през 2019-а ражда своята дъщеря Мириам и излиза в майчинство. Оттогава до миналата седмица феновете ѝ не спряха да коментират темата с отсъствието ѝ от малкия екран. Докато други тв звезди нямат търпение да се върнат на работа броени седмици след раждането, Зейнеб търпеливо стоеше далеч от камерите, твърдейки, че иска да прекара възможно най-дълго време с детето си. А когато краят на 2-годишното ѝ майчинство наближи, бе обявено, че занапред тя вече няма да работи при Гала в „На кафе”, а при Антон Хекимян в Би Ти Ви и „Тази сутрин”.

Източници на „Уикенд” издадоха, че след 15 години в светско предаване Зейнеб искала да направи стъпка напред в своята кариера, като се премести в актуално шоу. Тя мечтаела да се реализира в нова форма, с ново амплоа и в сериозна продукция. Имала няколко готови идеи за собствени рубрики, а приятели от нюзрума на Би Ти Ви ѝ съдействали за среща с шефа Антон Хекимян. Блондинката развила пред него своята концепция за светска рубрика в „Тази сутрин”, която да върви веднъж седмично. Оказало се, че самият Хекимян обмислял подобна идея и смятал да търси водещ за такава рубрика. Той харесал концепцията на Зейнеб, преценил, че тя ще се впише добре в екипа му и ѝ предложил договор.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    40 5 Отговор
    Би Ти Ви --фалшиви новини!
  • 2 dddddd

    35 3 Отговор
    След месец и в БНТ ще отиде така се подмятат бг медиите
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мен ако

    22 2 Отговор
    питат....местим!!!
  • 5 БТВ

    24 6 Отговор
    е най-овладяната медия, Зайбнето най-вероятно се гушка с някой гербопитек или депесар.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Зайбне

    21 2 Отговор
    абе тоя хекимян кой го побутна да се изкачи в кариерата , какво разбира това недорасляче от телевизия ? хахахаха

    Коментиран от #17

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    4 18 Отговор
    Много се радвам че госпожица Зайнеб е вече в БТВ това е най хубавата телевизия в България и по нея дават едни от най добрите романтични сериали и теленовели. А госпожица Зайнеб е много интелигентна и има много красиво име звучи толкова романтично и хубаво. Освен това и тя самата е много невероятно красива така като гледам снимката и ох леле. Ех само да можеше така де сещате се леле леле мале.

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Гост

    13 2 Отговор

    До коментар #9 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Такава който няма кабелна гледа бТВ и турски сериали . А името нито е хубаво нито е Българско само Българските имена са най хубави. И за какво да се сещаме след о леле мале . Направо пиши какво и мислиш. Като видиш чалгарка пак пишеш ох леле мале. Това са някакви възклицания и ойка ия който нищо не значат .И се радвай за тази колкото си искаш . Ние се радваме на по красиви и истински неща . И гледаме предавания за мъже не за баби и лелки .

    Коментиран от #15

  • 11 Анти чалга

    11 3 Отговор

    До коментар #9 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Сега си пусни чалгия и удари един тъп кючек на масата за тази . Може и ракийка да пишеш и да строшиш някоя чиния .
  • 12 , Дълго,, ще изкара там...!

    4 3 Отговор
    Да ама не, зрителите на БТВ са малко претенциозни, въпреки сапунките...!
  • 13 мучо

    13 0 Отговор
    невероятна новина, безкрайно съм развълнуван.............
  • 14 БРАВО

    7 1 Отговор
    А сега трябва да питам, абжеба коя е тая,.. за пари ли е мести,...защо до сега не го е направила,.. А не, първо трябваше да питам, ваксинирана ли е и с коя ваксина...
  • 15 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    5 4 Отговор

    До коментар #10 от "Гост":

    Ами като гледам снимката си мисля за там онова нещо ама не бих могъл да го кажа защото ас съм женен и страхотен романтик но госпожица Зайнеб е невероятно красива и много ми се иска така де онова... Ех само да имаше как ох леле би било много хубаво леле леле.

    Коментиран от #18

  • 16 местим

    1 1 Отговор
    местим
  • 17 ОНия с цветовете на дъгата

    4 1 Отговор

    До коментар #7 от "Зайбне":

    Те са ВСЕСИЛНИ.
  • 18 Гост

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ми гледай очи пълни ръце празни . Само тази коментираш за другото което съм писал нито дума . Май наистина нямаш кабелна и караш на ефирна . Скука .А вие се кефете на Зейнеб това ще ви остане . А аз се кефя на нещо стойностно и полезно за мозъка. Като Рок , Джаз , Опера . Хубави философски филми , книги и музика . Приятно гледане на турската телевизия .
  • 19 Коя е тази?

    4 0 Отговор
    И защо има специална новина за нея? С какво е допринесла за България? Спасила е човешки живот, нахранила е гладни деца или е помогнала на човек в нужда! И кой по дяволите все още би гледал битюрк тв!?! 😈
  • 20 Тихомир Атанасов

    5 1 Отговор
    Тази много ми е просто е въобще не се връзва в излъчването на предаването начина на говорене абсолютно просташки като за Гала
  • 21 Каприз

    6 0 Отговор
    Много гаден тембър,просташко,селско,водене на разговорите...телевизията потъва,не са необходими такива водещи,като Зибката ха ха ха