Last news in Fakti

29 Март, 2013 10:56 3 254 1

Скандали, изпитания и критики в "Къртицата"

  • къртицата-
  • денис родман-
  • риалити-
  • изпитания-
  • критики

В коментарното студио на "Къртицата" футболната легенда Христо Стоичков отправи остри критики към скандалното поведение на Денис Родман в Базата снощи. Камата подчерта, че спортистът от Chicago Bulls се е държал недопустимо с останалите обитатели още с влизането си.

Ексцесиите на Родман бяха основна тема на разговор и в Пещерата, където бяха събрани участниците, за да споделят личните си впечатления от първата вечер на Денис в Базата.  Всички споделиха, че са се почувствали обидени и подценени от безпардонното и агресивно отношение на баскетболиста от NBA. Групата обаче единодушно реши да даде втори шанс на американския гост.



След ексклузивното появяване на Родман в предаването, Христо Стоичков успя лично да посъветва баскетболната легенда да бъде по-сдържан през оставащото му време в Базата, да опита да опознае страната ни и останалите Участници в шоуто.

Още с влизането си в "Къртицата", под влиянието на алкохол Денис Родман изтръгна всички камери в президенския си апартамент и се наложи хора от екипа на предаването да го усмиряват, съобщава официалният сайт на предаването.

След 23 часов полет, веднага след влизането му в Базата, българската ракия извади на показ темперамента на лошото момче на Чикаго Булс. До ексцесии не се стигна. Уморен от нощните си подвизи, Родман си легна да поспи днес сутринта, след близо 40 часа будуване и екстремни емоции.

Само два дни след началото на шоуто между Жени Калканджиева и Любомир Жечев избухна грандиозен скандал. Журналистът успя да ядоса 6-тата най-красива жена в света с провокативните си въпроси. Тя го нарече "мнителен" и "дразнител".

"Не искам да комуникирам с хора, които не вярват в нищо!, избухна Жени срещу Любо.

Същевременно първото изпитание в риалитито вече е факт.

Изпитанието "Полетът на Къртицата" изпрати 19-те в Клисура, където трябваше да направят рискован скок с бънджи.

Целта беше всички да приемат предизвикателството, за да получат възнаграждение.

Жени Калканджиева, Рут, 100 Кила, Азис, Николета Лозанова, Кристина и Емануела не събраха достатъчно кураж и се отказаха.

Всички останали се хвърлиха самоотвержено в името на Групата, но това не им помогна в битката срещу Къртицата.

Въпреки че повечето Участници се осмелиха да скочат, те се провалиха и загубиха 5 хил. лв.  Балансът на сметката до момента е 10 хил. лв. в актива на Групата и 5 хил. лв. в ръцете на Предателя.

Тези, които надмогнаха себе си и запазиха яйцето, което държаха по време на полета, цяло и непокътнато, получиха специален бонус. Те получиха обратно целия си личен багаж, с който ще могат да разполагат до края на шоуто.

Въпреки всичко, на Азис му беше предложена сделка - да прехвърли 1500 лв. от общия бюджет към този на Къртицата, като в замяна получи своя личен багаж.

Фолк певецът се поддаде на изкушението и остави 8500 лв. в сметката на Участниците.

След това  му се наложи да признае лично пред Групата, че е проявил егоизъм и не е съумял да се лиши от личните си вещи в името на общото благо. Те обаче проявиха великодушие и му простиха, че се е поддал на изкушението.

В Стаята на откровението участниците споделиха своите предположения за това кой е Къртицата.

Най-съмнителни за болшинството са трима от тях - Любомир Жечев, Жени Калканджиева и Кирил Ефремов.

С действията си те породиха куп предположения и догадки. Емануела заподозря колегата си Азис, а той от своя страна посочи 100 Кила като възможен саботьор на Групата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 локомотива

    0 0 Отговор
    егати куриоза СТОИЧКОВ ще учи родман на обноски