Last news in Fakti

29 Март, 2013 13:07 1 675 4

Мадона вече е милиардерка

  • мадона-
  • милиардерка-
  • пари-
  • турне

Американската певица Мадона стана първата жена поп-изпълнител, спечелила 1 милиард щатски долара, съобщи британския „Сън“.

Успешното световно турне на звездата през миналата година увеличи банковата й сметка, в която вече има над един милиард.

Кралицата на попа се присъедини към клуба на богаташите, в който са величия от ранга на Стивън Спилбърг и Опра Уинфри.

2012 година беше най-успешната в кариерата на 54-годишната певица, носейки й печалба от близо 220 милиона долара. Над 2 милиона души я наблюдаваха на живо, което е рекорд за изминалата година.
Освен това дамата лансира доста успешно аромат с името „Truth or Dare“ , който напълни сметката ѝ с още 60 милиона долара.

Мадона е родена в Мичиган през 1958 година. Тя е една от най-обичаните певици в световен мащаб. Само албумът й „The Immaculate Collection“ достига продажби от над 30 милиона копия. Най-известните й песни са „Like a prayer“, „Justify My Love“, „Papa Don't Preach“ и т.н.

Факти.бг припомня, че през 2009 година Мадона пя за първи път на българска сцена, пълнейки националния стадион „Васил Левски“.

Идването на певицата бе белязано и от скандал. Православната ни църква призова българите да бойкотират концерта, защото американката „развращавала младото поколение“, а датата на турнето съвпадаше с религиозен празник.

Въпреки това над 60 хиляди души пяха с пълни гърла на стадиона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    е имах си аз подлога на илюминати да не стане милиардер
  • 2 Тост

    0 0 Отговор
    Може ли да си го вкара целия милярд отзаде
  • 3 brigante

    0 0 Отговор
    на всеки замогнал се до на.иране му идва мисълта, желанието да бъде безсмъртен или поне хилядолетен, за да може да се радва на имането си и духа му да не си намира място в тялото, и да шава радостно:) обаче по едно време осъзнава, че няма да се радва толкова дълго време на материалното и бързо му минава радостта от придобитите дадени от рогатия! да бъдеш или да не бъдеш подлога на рогатия?! избор твой! ничий друг! материалното е за кратко:)духът ни нетленен, следващ светлината! само бог може да я създава! рогатият е нисша твар! не се увличайте по нисшите! няма да виждате светлината!
  • 4 пффффффффффф

    0 0 Отговор
    Оф, много завистлив народ, беее, многооооо