8 Ноември, 2021 12:55 8 654 12

Николета Маданска намразила Хекимян

  • николета маданска-
  • бтв-
  • новини-
  • венелин петков-
  • антон хекимян-
  • журналисти

Маданска била съпричастна с мъжа си Венелин Петков, който бе уволнен от телевизията

Водещата Николета Маданска очаква второ дете от мъжа си Венелин Петков. Синът им Йоан още не е навършил годинка, а семейството е напът да се увеличи с още един наследник. Това започва доста да си личи, защото коремът на спортната журналистка расте издайнически, колкото и да се опитва да го крие. Макар че не е коментирала публично щастливата вест, блондинката е видимо наедряла в областта на талията и ханша, а това само потвърждава слуховете, че oтново носи дете, пише HotArena.

Близки до щастливите родители издават, че Маданска изобщо не възнамерявала да се връща в ефира на bTV. Тя искала да бъде солидарна с мъжа си Венелин, който бе натирен от медията малко след раждането на бебето Йоан. В момента Николета е в майчинство, което ще бъде удължено след второто раждане. После пък планирала сама да напусне.

Според запознати блондинката не харесвала новия шеф на новините Антон Хекимян и се чувствала длъжна да подкрепи Венелин морално. Известно е, че сприхавият Петков не е в добри отношения с бившите си колеги, които винаги са го ненавиждали заради ужасното му отношение към тях.

Хора от обкръжението на Николета твърдят, че тя имала съвсем различни виждания за бъдещето си и искала да се развива в друга посока. Чаровната блондинка се е отдала на голямата си страст – сладкарството. Маданска е разказвала, че всеки месец прави торта с различен вкус, за да отбелязва порастването на сина си Йоан. Блондинката държала да спазва този ритуал, докато момченцето навърши 1 година на 22 ноември.

„Много обичам да правя сладкиши, а мечтата ми е да имам собствена сладкарница. Тортите за месечинките на Йоан приготвям с особен сантимент. Старая се всеки път да са различни. Голяма част от рецептите са от любимата ми готварска книга", споделяла е Николета. Навремето тя зарязала идеята за сладкарница заради работата си на тв водеща, но сега отново се e вдъхновила на тази тема. Журналистката обожавала да готви още от ученичка - освен сладките изкушения, нейна гордост били и италианските специалитети.

Интересна подробност е, че точно с готварските си умения Маданска впечатлила Венелин Петков, който по онова време се водеше неин шеф в bTV. Тя направила първата крачка към по-сериозно обвързване, като го поканила на уж приятелска среща в дома ѝ. Обещала да му приготви най-вкусния десерт и удържала на думата си. Оттогава двамата са неразделни.

Николета и Венелин станаха родители миналата година, а сега с трепет очакват семейството им да се увеличи с още един член. Щастливата майка изкарала изключително спокойна първа бременност и затова изобщо не се поколебала да зачене отново в кратък срок. Много жени страдат от следродилна депресия и признават, че трудно свикват с новия начин на живот, но не и Маданска, която извадила късмет с кротко дете. „Ако трябва да съм честна, с баща му не разбрахме какво са колики и безсънни нощи. Реалността се оказа по-хубава от очакванията!”, разказвала е спортната водеща.

Говори се, че връзката на Маданска и Петков процъфтява, откакто той се махна от bTV и се съсредоточи върху семейството. Преди да срещне настоящата си любима, 50-годишният телевизионер бе обсебен от професията си и не мислеше за наследници, но после пренареди приоритетите си. След като го уволниха, той осъзна, че работата не е всичко и времето със семейството е най-ценно. Николета и Венелин няколко пъти бяха пред раздяла, но раждането на синът им успя да ги сближи. Техни близки казват, че и двамата не са лесни характери, ала в името на любовта и хармонията направили много компромиси.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 0001

    15 1 Отговор
    ТОЙ Хекимян ЗА ТАРПЕНИЕ ЛИ Е, С ТЕЗИ ОБРАТНИ НАКЛОННОСТИ.
  • 3 гадно

    17 0 Отговор
    Е кого друг да намрази, мъжът си ли?
  • 4 Докато може Венелин

    7 0 Отговор
    Давай Маданска, че изневярата е лошо нещо в едно семейство, не е виновен Хекимян, мъжа ти си е виновен сам, не се е,, подмазвал,, обикновено тези остават на работа... но може да съжалявате защото в големите ТВ е по сигурна работата...!
  • 5 Тук на, една ненаситна, ДК

    1 1 Отговор
    Бих казала, такива коментари, като 4, комплекси ли е, на истината се казва,, комплекси,, я не мълчах и затова, някои ме,, мразеха,, аз пък харесвам така, да, се показва, и доказва,, не качественото,,....!
  • 6 БОЙПО РАШКОВ

    5 5 Отговор
    Била напълняла ?
    Може боб да е яла !
    Може и да се втали
    само като се изпъ... !
  • 7 Рахат Олсунов

    2 0 Отговор
    Че кой не обича да прави сикиши?
  • 8 Алфа Вълкът

    9 2 Отговор
    Хекимян скоро ще хвръкне, БТВ едва ли е била на такова дъно като досега!
  • 9 МАДАНСКА ОТ МАДАН ЛИЙ....

    0 2 Отговор
    ИТЕРЕСНО МИЙ МНОГО И НЕ МОГА ДА СПЯ.АКУ Е КОРЕНЯК КЪТ ПОСЛ.СОФИЯНЕЦ ША Я ПОКАНЯ В НЕГОВИЯ БОРДЕЙ НА ПИЦА С ДОМАТЕН СОС..
  • 10 3.14К

    4 0 Отговор
    Хикимян за кратко успя да превърне тази телевизия в един вонящ медиен парцал, който застана редом до каналите на Кошлуков, Домусчиев и Харизанов.
  • 11 Това

    0 2 Отговор
    не е жена, а кон.
  • 12 оператор нова

    0 0 Отговор
    бтв е на дъното в момента