Last news in Fakti

9 Ноември, 2021 20:27 4 671 3

Месецът, в който всяка зодия ще намери любовта

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • любов-
  • астрология

Астролозите смятат, че звездите играят основна роля в живота ни

Месецът, в който всяка зодия ще намери любовта - 1
Снимка: shutterstock

Астролозите смятат, че за всяка зодия съществува подходящ месец, когато е най-добре да започне връзка и да потърси своята половинка. Нека видим какво е тяхното мнение.

Овен - януари

Представителите на зодия Овен имат всички шансове да срещнат любовта в студените януарски дни. Започвайки като приятелство, връзката е по-вероятно да прерасне във вихрен роман.

Телец - октомври

Телецът вероятно ще срещне човек със същите цели и амбиции през октомври. Основното нещо е да го разберете и да не пропускате възможността да общувате по-качествено.

Близнаци - март

Близнаците имат голяма вероятност да намерят любовта на своя живот през март. Връзките обещават да бъдат непостоянни, като игра на топло и студено, но тази страст ще ги подхранва.

Рак - декември

Романът, който започва през януари, обещава на Раците ярки емоции, незабравими приключения и доживотен период с бонбони и букети. В една връзка няма да има място за скандали и кавги, а само за нежност и любов.

Лъв - май

Връзката, която пламва през май, обещава на Лъва силна връзка и хармоничен живот. Този месец ще доведе човека, за когото завинаги ще останете най-обичаният.

Дева - ноември

Във връзката, която започва през ноември, Девите ще открият отдаденост и малко испанска страст, за да не им омръзне. Човекът, когото срещнете през този месец, ще се превърне в надеждна опора за вас.

Везни - юли

Везните през юли ще могат да срещнат човек, с когото връзката ще бъде топла, мека и нежна, като плюшено одеяло. През този месец дамите Везни трябва да обърнат внимание на господата около тях.

Скорпион - септември

Скорпионите през септември могат да създадат най-силните връзки в живота си. Страстен и ярък роман ще възникне не толкова по зов на сърцето, колкото под влиянието на интуицията и здравия разум и ще се основава на взаимно уважение, лоялност и отговорност.

Стрелец - юни

През юни Стрелецът ще срещне съмишленик, за който движението, общуването и новите знания са в основата на живота. Това ще бъде самодостатъчно и ще ви позволи да съжителствате заедно и далеч един от друг.

Козирог - февруари

Студеният февруари ще привлече най-топлия и страстен човек към Козирозите. Той ще бъде забавен и палав, но ще ви вдъхновява, мотивира и подкрепя като никой друг.

Водолей - август

Връзката, възникнала през август, обещава да стане много темпераментна за Водолея. Вашият избраник ще ви обича страстно и ще заявява с пълна сила за любовта си. Романът обещава да се завладяващ и да се къпете един друг в любов и внимание.

Риби - април

Април ще събере Рибите с оптимистична и креативна личност, с която няма да им е скучно, а само ще се смеят и ще се радват. В този месец хората, които ценят приятелството, лоялността и предаността, се сближават. Основното нещо е да не се плашите и да направите първата крачка към човека, който харесвате.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последният Софиянец

    2 3 Отговор
    Офф аз вече 30 години не мога да я намеря тая пуста любов, дано Кирчо да оправи нещата.
  • 2 Генчо

    2 4 Отговор
    Аз всеки път, когато имам 100€ откривам любовта. Не е до месец, а до пари!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.