Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 16:57 4 016 16

Лейди Гага показа спираща дъха визия на червения килим (СНИМКИ)

  • лейди гага-
  • домът на гучи-
  • адам драйвър-
  • премиера-
  • джаред лето-
  • салма хайек

Проведе се първата прожекция на дългоочаквания филм "Домът на Гучи"

Лейди Гага показа спираща дъха визия на червения килим (СНИМКИ) - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Забележителната поп певица Лейди Гага, която в последно време успешно се изявява и като актриса, демонстрира ослепителен звезден блясък на червения килим на лондонската премиера на драмата "Домът на Гучи", режисирана от легендата в киното Ридли Скот, която разказва смущаващата истинска история на фамилията, управляваща популярната италианска модна къща. За блондинката това е втората водеща филмова роля след хитовата лента от 2018 година "Роди се звезда", в която си партнира с Брадли Купър, припомня life.dir.bg.

Изпълнителката на песента "Shallow", която спечели престижната награда "Оскар", споделя, че в продължение на цели девет месеца постоянно е била в образ, за да пресъздаде правдоподобно Патриция Реджани, която влиза в семейството през 1972 г., омъжвайки се за наследника на дизайнера - Маурицио Гучи.

Лейди Гага показа спираща дъха визия на червения килим (СНИМКИ)

Двойката се развежда през 1994 г., а година по-късно бившият ѝ партньор бива убит. Той е застрелян от наемен убиец пред офиса си в Милано, а доскорошната му половинка прекарва 18 години в затвора като поръчител на убийството му, откъдето излиза на свобода през 2016 г. Историята, която шокира целия свят през 90-те години на миналия век, днес вече се пренася на големия екран, като в България тя ще завладее киносалоните на 26 ноември т.г.

Лейди Гага показа спираща дъха визия на червения килим (СНИМКИ)

Лентата е базирана върху роман със същото заглавие. Звездният актьорски състав включва още Адам Драйвър, Ал Пачино, Джаред Лето, Салма Хайек и Джеръми Айрънс.

За първата прожекция на продукцията в британската столица Лейди Гага съвсем естествено се появи облечена в ефирна лилава рокля от последната колекция на италианския бранд, вдъхновена от Златната ера на Холивуд, която бе представена на подиума едва преди седмица. Полупрозрачният плисиран тоалет се отличава с дълги ръкави, спускащи се чак до земята, наред с високата си цепка в предната част на полата.

Лейди Гага показа спираща дъха визия на червения килим (СНИМКИ)

Звездата бе допълнила впечатляващия си външен вид, с който се превърна в център на всеобщото внимание, макар на събитието да присъства и сексапилната Салма Хайек, с дълги мрежести чорапи в черен цвят, кореспондиращи с ръкавиците, покриващи целите ѝ ръце, които носеше. Освен това тя обу кожени боти на високи токове с множество камъни, каквито имаха и бижутата ѝ.

Лейди Гага показа спираща дъха визия на червения килим (СНИМКИ)

Запитана на червения килим защо е останала в образ с месеци, Лейди Гага отговори: "Когато става въпрос за изкуство, аз съм романтичка. Имах романтична връзка с героинята ми Патриция, със сценария. Гмурнах се с главата напред в този свят, защото тя няма нищо общо с мен".

В "Домът на Гучи" Джаред Лето играе Паоло Гучи, братовчеда на Маурицио, и поднася поредното си неузнаваемо превъплъщение, предава БТА.

"Гримът и прическата отнемаха около шест часа", споделя той, допълвайки, че един от хората, от които е почерпил вдъхновение за акцента си, е настоящият творчески директор на "Гучи" Алесандро Микеле.

Лейди Гага показа спираща дъха визия на червения килим (СНИМКИ)

За специалната вечер в Обединеното кралство той се бе спрял на син велурен костюм, очевидно следващ примера на Даниел Крейг, който за дебюта на "Смъртта може да почака" бе избрал сходно облекло, но в розово. Лето обаче бе решил да завърши визията си с блуза с дълбоко деколте, вместо с риза, като бе сложил дълга огърлица, стигаща до гърдите му.

Този път иначе привлекателната половинка на френския бизнесмен Франсоа-Анри Пино - Салма Хайек, която традиционно се превръща в най-горещата тема на всяко мероприятие, на което присъства, не успя да се засенчи своята колежка, като дори лъскавата ѝ златиста рокля не ѝ помогна в това начинание.

Лейди Гага показа спираща дъха визия на червения килим (СНИМКИ)


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 сандокан

    9 1 Отговор
    дъха ми спря и сега хълцам и плача!!!!!!!
  • 3 Д р Живаго

    4 3 Отговор
    В Холивуд се става известен ако си комунист или евреин,не че има разлика между тях....В политиката-ТОЖЕ !

    Коментиран от #5

  • 4 Явно

    5 3 Отговор
    Ще се гледа!.. 👍😎👌
  • 5 888

    6 6 Отговор

    До коментар #3 от "Д р Живаго":

    На България и трябва комунизъм ,че да се оправи !
  • 6 Читател на Факти

    10 3 Отговор
    Гага има напредък поне не е облечена в паржоли,даже сие много добре,а са Салма Хайек няма какво да се каже освен перфектна.Тази не е мръднала ей, времето е спряла

    Коментиран от #7

  • 7 Машалла

    7 3 Отговор

    До коментар #6 от "Читател на Факти":

    Салма Хайек ще се пръсне.

    Коментиран от #11

  • 8 за дъхът

    2 4 Отговор
    не зная, ама мераците ми ги спира.
  • 9 Лилово ужасна

    1 2 Отговор
    Пичът до нея е,, готин,...!

    Коментиран от #12

  • 10 Баба Тонка

    4 1 Отговор
    Лейди Гага се храни с полезни храни, а не само с продукти в промоция във веригите. Спи, ходи на масажи, забавлява се, среща се с мъже, които харесва, не шета на мъжо си. Спортува, грижи се за себе си, печели милиони.
    В България дунди като нея колкото щеш, но нямат нейния късмет.
  • 11 аха

    0 1 Отговор

    До коментар #7 от "Машалла":

    Кажи нещо и за ластиците на чорапите на другата!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Читател на Факти

    3 2 Отговор
    Нищо не сте разбрали имах предвид че преди време я бяха облекли в дреха от паржоли не става дума за ядене
  • 14 гост

    3 1 Отговор
    Аз ще сънувам кошмари,а вие пишете спираща дъха визия. УЖАС! Това ли е красиво?
  • 15 Само дамски и свинаря

    0 0 Отговор
    Може да ме,, впечатлят,,....!
  • 16 БАРС

    1 0 Отговор
    Не мога да разбера тая как може да я слагат за красавица че и спирала даже дахът на хората.Явно който е писал тая статия има изкривена представа за красота.