Last news in Fakti

11 Ноември, 2021 15:44 43 226 79

Илиян проговори! Започва с разкритията за истинската същност на Джулиана Гани (ЗАПИСИ)

  • джулиана гани-
  • илиян найденов-
  • раздяла-
  • записи-
  • разкрития

Той публикува разговори между него и Гани, в които се разкриват шокиращи неща за отношенията им

В началото на месеца Джулиана Гани разкри, че отново се развежда, тъй като е хванала любимия си Илиян Найденов в изневяра. Тя дори го обвини, че е взел сина им Давид и не желае да ѝ го върне. Фитнес треньорът реши да наруши мълчанието си и написа дълъг пост във Facebook профила си, пише iwomen.bg. Той е категоричен, че "никога, никога, никога не съм правил секс с друга жена, откакто съм с Джулиана Гани". Илиян също така сподели, че "душата му стене" и иска само най-доброто за сина си. Той дори публикува разговори между него и Гани, в които се разкриват шокиращи неща за отношенията им.

Публикуваме думите му без редакция:

"Моето мълчание свършва днес! Заклевам се, господ ми е свидетел, че опитах да стискам зъби и да поема този удар, но сега смятам че излагайки истината на показ ще защитя себе си и детето си. Много ми е неприятно, защото убеждавах себе си, че това ще отмине и няма да се налага да показвам истинското лице на жената, родила това прекрасно дете. Бях готов да замълча докрай и да спестя всичко, а в замяна исках единствено да постъпим като добри родители и да отделим енергията си в грижи, а не в тичане по съдилища и медии.

Сега обаче, когато нямам никакъв друг избор, трябва да започна да говоря! Имам много какво да кажа. Знам и последствията! Вече ме заплашиха с тях. Душата ми обаче стене и не мога да живея този ад повече. Ще започна да публикувам неща, събирани с месеци и с основна цел да запазя здравето и живота на мен и детето си! Сигурен съм колко преувеличено ви звучи сега, но когато изслушате, изгледате и прочетете всичко, ще разберете колко трудно взех решението да говоря!

Историята е достатъчна за поне два вулгарни романа и затова ще започна от някъде, пък с дните и месеците ще ви показвам още… на парче!

За начало отговарям на основните няколко въпроса от последната седмица!

1. Джулиана Гани заяви, че е в Кан по работа, което НЕ Е ВЯРНО, както и че нашето малко ангелче Давид се е разболял след нейното заминаване, което СЪЩО НЕ Е ВЯРНО! Беше там на почивка!

2. Тя се върна в България в петък и отиде право в нощните клубове в гр. Пловдив, което се видя от нейните истории в инстаграм. В събота също беше на дискотека. Казаха ми! Тя обаче си взе поука и не се публикува. В неделя беше във Велинград. С майка си. В понеделник се видяхме при адвоката ми с огромна молба от моя страна да се споразумеем в полза на детето. Тогава и предложих да дойдем ЗАЕДНО към Монтана и да пренощува при Давид. Отказа ми. Имаше уговорка да преспи в апартамент нает от AIRBNB, но не сама. Станислав Руменов Яневски беше там с нея. Какво правиха ще ви разкрия по нататък. Кой е той? Новодошъл в живота и мъж, който понастоящем преспива при нея в апартамента, където тя иска да прибере Давид. Това си е тяхна работа, но не искам синът ми да им бъде свидетел! Изяснявам, че за периода от прибирането и в петък сутрин до вчера Джулиана не е направила НИТО ЕДИН ОПИТ да дойде и да види детето си! Нищо, че беше в България от няколко часа, когато заяви в Инстаграм, че изродът Илиян Найденов не я допуска до него от дни!

3. Чатовете! Никога не съм давал личният си адрес в гр.София на въпросното момиче, което аз лично смятах за момче и фейк провокация, докато пишех глупости! Казал съм го и на Джулиана още същата вечер! Да, така мислех! НИКОГА не съм писал, че каня когото и да било в НАШЕТО ЛЕГЛО и НАШИЯТ ДОМ! Това беше абсолютна лъжа! Ако има такова нещо в тези чатове нека бъде показано, НО НЯМА!

4. НИКОГА, НИКОГА, НИКОГА НЕ СЪМ ПРАВИЛ СЕКС С ДРУГА ЖЕНА ОТКАКТО СЪМ С ДЖУЛИАНА ГАНИ! Не само в брак, а изобщо! Никога! За съжаление обаче не мога да кажа същото за нея и именно от тук започнаха нашите проблеми преди няколко месеца. Това обаче е най-дългата, гнусна, неприятна и уличаваща десетки хора част. Затова ще се наложи да изчакате, а аз да осигуря своята безопасност, защото както ми беше казано не веднъж – проговоря ли с имена, никой не може да гарантира какво ще ми се случи! Ще завършва само с това, че за всяка своя дума от сега нататък РАЗПОЛАГАМ С НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, СВИДЕТЕЛИ И ФАКТИ! Ще премина и детектор на лъжата!

Мълчах достатъчно! Сега е време да говоря. Ще говоря дълго и ще изваждам на показ истината парче по парче! Ден след ден! Ако някой от вас си помисли, че съм спестил нещо – така е! Най-ужасните неща все още пазя в тайна и ще използвам в съда, за да защитя и опазя бъдещето на детето си! Не искам да ходи в интернат! Прости ми, Боже, че публикувам това! Бих умрял, но ще опазя Давид!

НЕ ИСКАМ ДЕТЕТО МИ ДА ХОДИ В ИНТЕРНАТ! МОЛЯ ВИ, ПОМОГНЕТЕ МИ!

Чуйте записа ТУК.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 130 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РОН ДЖЕРЕМИ

    322 5 Отговор
    Ами, батенце, ако ме беше питал по-рано щЕх да ти кажа, че е долна к.рветина. На тая и личи от далече !!!! Сега не реви като жена, ами свиквай, че ще я тъпчат като коледна пуйка !!!
  • 2 ДраматизАм

    180 7 Отговор
    Опосумите Иван и Андрей да почват работа по сериала!
  • 3 Много

    203 5 Отговор
    си я траял тая кухавела , моделирана чрез не малко операции ! Фалш от всякъде !
  • 4 Нещастен пич

    195 5 Отговор
    Оженил се завалията за звездата на селото, направил ѝ дете и сега няма мърдане. Шавалото може рота любовници да събере, с двупръсти чела, какви други и човекът с право се притеснява.
  • 5 Власт>Пари>Крви

    115 5 Отговор
    Крви има ли ,само питам...
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Съвет

    129 6 Отговор
    Вместо тоз пасмасов врунгел да си беше взел перфектна кукла от Китай .Евтено еднъж плащаш и тиишшина
  • 8 незнайко

    196 7 Отговор
    Защо да ходи в интернат ? Той не може ли да си го гледа ? Затова каква е жена му Джулиана половин БЪЛГАРИЯ знае . Заплахите по негов адрес магат да се документират което е лесно . Ще кажа само едно. И той и тя имат мозък колкото едно ДЕТЕ !!! Някой виждал ли е фитнес инструктор с мозък или лека жена с мозък ? Аз не съм .

    Коментиран от #63

  • 9 гигабайт

    159 2 Отговор
    ХАхаха, ами то се вижда с просто око тая кака каква е, цяла България я знае, само той горкия последен разбрал!?
  • 10 Гаглей

    135 5 Отговор
    Илянчо ,сам си я избирал . Ние какво общо имаме ?
  • 11 Вктор

    180 1 Отговор
    Прости хора не трявба да се размножават , защото единствените които патят са децата им!
  • 12 слиен

    85 3 Отговор
    проститути са заплащва го със Сливенски сводници дет са и кръстници
  • 13 бай иван

    120 7 Отговор
    Наскоро излизах с една, хвърлих лев, обаче я разбрах, че е пълен пожар и избегах с 200.
    То хубаво жената да е сексуална, но има такива, които не могат да бъдат само с един и това е проблемът.
  • 14 Мръсния Фикри на 42г

    63 5 Отговор
    Няма нужда, Илияне, пише и навсякъде...!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Гочо

    126 2 Отговор
    И тези БГ звезди,всеки ден наведени журналисти ги дъвчат и дават за пример...Изкривена действителност...това са златотърсачки и луксозни пр.....ки...нищо повечеИ Лозанова и Златките все един дол дренки...Такива са ценностите днес..
  • 17 бай иван

    97 5 Отговор
    Тия големи сиси, туй гулямо дупище, тая дълбока хралупа и тия големи джуки, как се пълнят!??
    Много матрал требва баце!
  • 18 Гаглей

    99 8 Отговор
    Начин като я ева не ни викна да помагаме , а са като се карате изведнъж помагайте ????
  • 19 Гаглей

    62 4 Отговор
    Начи като я ева не ни викна да помагаме , а са като се карате изведнъж помагайте ????
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Не че нещо

    59 1 Отговор
    Ама профила на тази жена е като на Мата Хари...и той намеква, че е предопреден да мълчи???
  • 22 Жан Клод ( с двата ножа)

    80 1 Отговор
    До известна степен човек понякога сам си е виновен...
  • 23 xxxx

    117 1 Отговор
    Е мисля, че на цяла България отдавна и беше ясно, че тази е платена жрица само тоя пич явно не е знаел. Кофти ми е за детето защото не е виновно, че майка му е про$титутка.
  • 24 Next

    93 2 Отговор
    Това говедо Гани, го връзвам със синджир на двора до външната тоалетна, без да и давам нито хляб нито вода. Сега всички разбраха какъв боклук е.

    Коментиран от #32

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Един съвет

    150 2 Отговор
    Един съвет за младите избирайте си обикновени момичета не боклуци от дискотеки и клубове с 100 операции и интервенции. Такива за семейство не ви трябват.

    Коментиран от #41

  • 28 Бор

    71 1 Отговор
    Приятелю така си си го заврял с тази кочина че няма да можеш да го изпърдиш до края на живота си.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Джанис

    66 2 Отговор
    Жалко за доброто момче и за детето, но за такава жена, когато се ожениш би трябвало да се предполага какво следва...
  • 31 ААА СМЯХ

    58 1 Отговор
    А на кифлата ГАНИ, как е името й по кръщелно,.. ГАНА, нали, от наше село е, и цело село я знае каква е, а има и гоголь, питай и там

    Коментиран от #38

  • 32 арто

    33 2 Отговор

    До коментар #24 от "Next":

    Синджира за носа ли и ли ще е закачен ,ако да и гъдулка ще ти трябва.
  • 33 СССР

    30 4 Отговор
    Има човек има проблем няма човек няма проблем на латиница звучи така no women no cry
  • 34 Lina

    53 3 Отговор
    Сиганско- мутренска работа! Горкото дете - само то е невинно, какъв цирк ще му спретнат тия семейство Ма.нгасарян , не е истина. И двамцата не усещат на кой вредят най - много с този индийско- турско- арабски? сериал.
    Тъжно...
  • 35 наблюдател

    61 9 Отговор
    Всичко е така болезнено ясно. Разпада на територията продължава , системата произвежда ку.ви и мъже лигльовци , които даже не могат да вземат нещата в свои ръце , а разнасят своите сълзи и сополи по средствата за масово осведомяване. В оня обявен за престъпен недемократичен строй , трудно можеха да се случат подобни баталии , и нещастни деца . Хора следяха за нравственото възпитание , и когато някоя поемаше по "лесният път" се намираха нужните хора , които да я вкарат в правият път, и въпросният елемент получаваше работна манта ,и научаваше колко са дълги редовете в ТКЗС-то .

    Коментиран от #47

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Георги

    36 4 Отговор
    Ти да не си сляп?Тя от 100 километра си личи що за стока е!
  • 38 Много сте зле

    39 1 Отговор

    До коментар #31 от "ААА СМЯХ":

    Тази не е българка, бе. Баща ѝ е арабин. Не виждаш ли, че изглежда като бежанка? :-D
  • 39 Какъв мъж

    25 5 Отговор
    Си ,че да и клякаш на тая кифла.Начупи и канчето и я пускай да пасе.Никой съд няма да даде детето на тая про сти ....
  • 40 Друг

    8 6 Отговор
    Колко сантиметра е разкритието?
  • 41 Друг

    25 4 Отговор

    До коментар #27 от "Един съвет":

    Че то останаха ли нормални??? А имаше жени преди.
  • 42 Смех

    44 1 Отговор
    Била млада и убава. След 4-5 год още някой щело да има на кукичката. Хахахаха. Убава си само за тинейджърски постер в стая, за сериозна връзка, па нейсе брак, си пълен леш. Позитиви, в такива като тая, с микроскоп да търсиш немой намери. Виж, негативите са пропорционално на кубиците. Като оная де теглила кредит за цици и да оди у Дубай да лови кочове. Паразитни форми на живот...
  • 43 Потурко

    39 2 Отговор
    Следващите сапунени сериали ще бъдат с: Пишман доктор-водещ-актьорчето Наум, Пишман певеца Балан, Пишман водещия урунгела Даниел Петканов и всички останали чийто жени всеки ден си показват задните части по разни социални мрежи! Неизбежно както изгрева на слънцето всеки ден! Вода и Жена тръгнат ли .... спиране няма и няма!!!
  • 44 Гостът

    42 1 Отговор
    Илийка има една поговорка: "Преди брака си отваряй очите, след брака ги затваряй", направил си точно обратното. Никой не ти е виновен.
  • 45 Нина

    29 1 Отговор
    Не ме интересува личният и живот, но това което чух от записите, в потрес съм! За съжаление, децата не могат да си избират родителите(в случая майката)!
  • 46 Нина

    18 1 Отговор
    Не ме интересува личният и живот, но това което чух от записите, в потрес съм! За съжаление, децата не могат да си избират родителите(в случая майката)!
  • 47 Абе, Бастун,

    17 11 Отговор

    До коментар #35 от "наблюдател":

    В ония строй тези суруспии обикаляха вилите на другарите от БКП и обслужваха основно тях. Това е разликата. Айде да не ме рекламираш ония строй и че вие бяхте пълни omnagъцu!!!!

    Коментиран от #78

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Ттътттттттттттт

    27 1 Отговор
    Тази е луда.Успех на Илиян Найденов,да си намери силен адвокат и да си вземе детето.
  • 50 Кози

    18 1 Отговор
    Простотията привлича още простотия. Те така и тия двамцата. Жалко за детето, едва ли ще надрасне нивото им...
  • 51 555

    21 2 Отговор
    Пичове, няма да се усъмня, че на тези са им дали 20 бона да отклоняват вниманието преди неделния ден.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Велизар

    8 7 Отговор
    А той дали е истински мъж или има и отклонения?Ще разберем и от разкритията на другата страна!Ще си кажат всичко!
  • 54 Малката джулка

    31 1 Отговор
    То се видя още в биг брадър че джулката не заслубава нито дете нито мъж, просто си е селска куха пръчка😂
  • 55 Лупа

    28 3 Отговор
    Уважаеми мъже,
    Вие искате жената, с която сте, да е много опитна в леглото, но забравяте едно важно нещо - тя е опитна НЕ само с Вас!

    Коментиран от #62

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Сивата чапла

    15 3 Отговор
    Убийте ме, тия незнам кои са!
  • 58 aaa

    15 1 Отговор
    илияне,не падай толка ниско . на нивото на женати .тя и да се на а к а . пак ще вика някой да я снима за телевизията . каквото искаш прави . но не го афиширай . давидко е прекрасно дете , помисли за него . а и за АЧО и ДАНА .... как се чувстват .
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 МИНУВАЧ

    13 1 Отговор
    Ех, толкова стойностни жени/момичета има, мисирките цяла седмица ни занимават с тази,... какво поучително могат да извлекат подрастващите, освен, че ако си като ния можеш да станеш медийназвезда
  • 61 Кофтарско

    12 1 Отговор
    От мен да знаеш, едно от най-лошите неща е жена възгордяла се от красотата си. Смята се за велика и всички са и в краката. Няма как да и се обясни, че и на половина да е по-малко красива пак ще е опашка от мераклии за кревата. А в жената най-важното е вярността.
  • 62 не е важно

    15 1 Отговор

    До коментар #55 от "Лупа":

    Предпочитам неопитна отколкото отракана като на градския кенеф райберчето.
  • 63 говори се

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "незнайко":

    Защото майката иска да вземе попечителство върху сина си.
  • 64 Така е

    14 1 Отговор
    Няма бивши проститутки !Те цял живот са си проститутки !
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Анонимен

    11 1 Отговор
    Доколкото си спомням тя много бързо се омъжи повторно след като се разведе с първия си съпруг.Това ме кара да мисля, че е имала връзка с Илиян още докато е била в брак с първият си съпруг.Сега историята е на път да се повтори, само че вече има и дете, което тя смята да използва като средство да тормози Илиян.Това е гадното.Добре , че публикува тези записи , за да разберем каква е истинската й природа.И нека мъжете знаят, че когато една жена изневерява на мъжа си с вас, то утре ще изневерява на вас с друг.
  • 67 Реалист

    8 1 Отговор
    Чудя се той като се ожени за нея не знаеше ли какъв боклук е?!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Законите на Полумесеца

    9 1 Отговор
    Джулката(както я нарекоха в сериалчетата, от където изпълзя) ако беше в Мала Азия,щеше да е вързана за някоя камила в пясъка и нямаше да и се лекуват сърбежите, но уви... де късмет у Бг то вс е възможно. Дано справедливостта възтържествува!
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Дъ Мозък

    3 0 Отговор
    и ти си един мъж
  • 74 Chocoo

    5 0 Отговор
    Жива про$титутк@, а преди корекциите, беше егаси трвер$а ...
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 ганю

    5 0 Отговор
    таа не е ли циганка
  • 77 dari25

    3 0 Отговор
    Ужас! Голям боклук е тази Гани!
    Жалко за детенцето.
  • 78 митака

    2 1 Отговор

    До коментар #47 от "Абе, Бастун,":

    Да, да много добре си се определил като "Бастун" и то кух!
  • 79 Гост

    1 0 Отговор
    Тя е обидена и измамена, а той я предизвиква прикрити да говори глупости. Говори ги, защото я е измамил и обидил и предал. После системно я записва. После много клюкарски и НЕМЪЖКИ ги пуска в медиите, за да останат и да обиждат детето другите деца и то да е разстроено и да се срамува, да е агресивно за да се защити и да няма здрави отношения с другите, да стане аутсайдер. Така. Детето ще дадат на майката. Тя ще трябва да разреши бащата да го вижда, не да прави и тя панаири. Много грозен и жалък мъж обаче. Недостоен. Подмолен записвач. Селянин.