2 Септември, 2011 16:50 923 0

Цветовете на есента: Слънчево жълто, капка живот

  • софия-
  • мода-
  • есен

Жълтото не си си го представял на палто? Винаги те е смущавало за вечерна рокля? Плашиш се от агресията му, когато е върху пуловера? Грешка, грешка и пак грешка!, така поднася модните тенденции за есента View Sofia.

Този толкова детски цвят, този слънчев оттенък, цветът на лъвовете и стрелците, цветът на победата и по-точно на пътя към нея, е другият голям фаворит в цветната надпревара на есента, освен кралско синьото,  което вече стои надиплено в гардеробите ни.

При слънчево жълтото нямаме чак такова единомислие сред дизайнерите, но не е важно. Важното е, че откакто Шанел го въвежда в дамския гардероб в средата на миналия век и то с грамаден успех, то присъства по дефилетата на големите, като този сезон най-много при D&G, Prada, Versace, Miu Miu, Beckham.

Ние го харесваме заради озарението и чувството на приповдигнатост, което носи. Винаги е по-добре да облечеш ярък пуловер в жълто, отколкото да погълнеш 300 милилитра енергийна напитка. И двете освежават и държат нащрек, само че едното е естетично и здравословно, а другото не е.

Когато не е в много яркия си, наситено лимонов нюанс, жълтото на тази есен е леко приглушено с капка охра или шепа пясък в себе си. Но по-характерният избор е първият.

При всички положения е чудесен за всеки начумерен ден, за всяко фешън парти, за всяка тържествена вечер.

Представяме си го дори на булка, защото какъв по-хубав символ на един слънчев живот от този. Жълт като слънце.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА