Last news in Fakti

13 Ноември, 2021 12:23 30 148 3

4 зодии преобръщат съдбата си през 2022 г.

  • хороскоп-
  • 2022 година-
  • съдба-
  • зодия-
  • промени

През новата година хората все повече ще се фокусират върху личностното си развитие

4 зодии преобръщат съдбата си през 2022 г. - 1
Снимка: Shutterstock

Все по-близо сме до старта на новата 2022 година, а тя се оказва, че носи съдбоносни промени за представителите на четири зодиакални знака. За това предупреждава турският астролог Мурат Коюн, предава jenata.blitz.bg.

По думите му, най-големите проблеми ще започнат да възникват през втората половина на годината.

В същото време, отбеляза специалистът, затъмненията в Скорпион и преходът към знаците Овен и Риби ще предопределят желанието на хората да се съсредоточат повече върху себе си. Този процес обаче ще се окаже доста сложен, тъй като ще включва интензивни моменти на конфронтация.

Овен

Овенът ще трябва да обърне особено внимание на въпросите, свързани със социалната среда и кариерата. Работата ще бъде по-ефективна, когато нещата засягат лични цели. Освен това ще успее да постигне финансова стабилност през 2022 г.

Астрологът отбелязва, че колкото по-рано Овенът свикне с промените, толкова по-бързо ще оцени реалните си възможности. Всичко, което направи през следващата година, ще му донесе дългосрочна печалба.

Близнаци

През 2022 г. трансформацията на вътрешния свят на Близнаците ще бъде доста бърза. Пред тях ще има повече възможности за печелене на пари и успешна кариера. Може да се наложи да бъдат по-внимателни, когато става въпрос за избор на университет и пътуване.

Рак

Това ще бъде изключително важна година за Раците. Те ще трябва да преоценят живота си и да разширят представата си за света. Възможни са промени в кариерата и ново начало.

Пътуванията и перспективите, които ще се отворят пред тях, също ще изиграят голяма роля в бъдеще.

Риби

Рибите ще са едни от най-големите щастливци на 2022 г. Фортуна ще им даде големи възможности във всички области на живота. Единствената пречка може да се окаже липсата на вътрешна мотивация.

Астрологът обаче уточнява, че докато поддържат емоционален баланс, ще могат да се доберат до успеха.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    7 3 Отговор
    Някой вярвали в подобни твърдения
  • 2 dddd

    1 0 Отговор
    С тези съдби се превърнахме в съдби на кръстопът
  • 3 мамун

    0 0 Отговор
    Всичко е работа и принципи
    безпринципните в гетото или блатото