Last news in Fakti

17 Ноември, 2021 09:38 26 654 1

Невиждан късмет за 4 зодии през декември

  • хороскоп-
  • зодии-
  • декември-
  • павел глоба

Хората родени под знаците на Рак, Скорпион, Водолей и Риби ще се радват на успехи в края на годината

Невиждан късмет за 4 зодии през декември - 1
Снимкa: Shutterstock

В хороскопа си за декември руският астролог Павел Глоба разкрива какви изненади са подготвили звездите на всички знаци от Зодиака. Специалистът предупреждава за възможни конфликти с колеги и близки. Причината за това е в повишената активност на Марс, който отговаря за агресията, пише jenata.blitz.bg.

Когато общувате с други хора, Павел Глоба препоръчва да запазите спокойствие, да не се поддавате на провокации и да проявявате дипломатичност. Това ще запази доброто отношение на околните и ще ви спаси от емоционален стрес.

За да постигнете високи резултати в бизнеса и да имате късмет в сделките, Глоба препоръчва да ги отложите за благоприятните дни: 2, 14, 17, 24 и 25 декември. Позицията на небесните тела ще бъде максимално успешна за решаване на всякакви въпроси.

В неблагоприятните дни - 4, 7, 22 и 28 декември, трябва да проявявате повишено внимание и да избягвате сложни планови операции и големи финансови сделки.

На работното място успехът ще зависи изцяло от усилията, които полагате. Специалистът обещава подобряване на материалното положение. Отговорните служители могат да разчитат на бонуси, а най-инициативните могат да напреднат в кариерата.

Ето и кои зодии ще се радват на невиждан късмет през последния месец на годината:

Рак

Астрологът обещава финансов успех на този воден знак. Пред Раците ще се отворят възможности за допълнителни доходи, от които не трябва да се отказват. Не е препоръчително да дават пари на заем, тъй като вероятността за връщането им е изключително малка.

Скорпион

Добрите дни за Скорпиона ще започнат през декември. Каквото и да предприемат представителите на този зодиакален знак, ги чака успех.

Астрологът препоръчва да прекарват времето си добре и с полза - да решават лични и работни въпроси, да правят планове или да започнат интересни проекти.

Водолей

За представителите на тази зодия декември ще бъде най-стабилният месец. Нищо необикновено няма да се случи в живота им. Месецът ще бъде удачен за завършване на започнатото и съставяне на планове за следващата година.

Риби

В края на годината Рибите ще могат да се поглезят със скъпи покупки. Финансовото им положение ще им позволи да купят подаръци не само за близките, но и за себе си.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 32 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 теню

    2 0 Отговор
    А мойта зодия(телец защо си я пропуснала?