Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 11:56 5 445 8

Брадли Купър най-после проговори за романса с Лейди Гага

  • брадли купър-
  • лейди гага-
  • романс-
  • роди се звезда-
  • проговори-
  • отношения-
  • актьор

Актьорът си позволи да говори по темата 3 години, след като тя започна

Брадли Купър най-после проговори за романса с Лейди Гага - 1
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Римейкът на "Роди се звезда" от 2018 г. пожъна небивал успех, но филмът привлече всеобщото внимание и по друга причина - слуховете за романс между главните действащи лица в него - Лейди Гага и Брадли Купър, Заради роите им в лентата тръгнаха слухове, че двамата имат интимни отношения извън големия екран.

Брадли Купър най-после проговори за романса с Лейди Гага
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

Твърденията започнаха да се носят с шеметна скорост след романтичното им изпълнение на песента "Shallow" по време на церемонията по връчване на наградите "Оскар" през 2019 г., скоро след което актьорът се раздели с красивата си годеница, дарила го с дъщеричка, Ирина Шейк - факт, който единствено затвърди мнението на хората, че той е обвързан с екранната си половинка.

По онова време обаче холивудската знаменитост отказа да коментира темата, оставяйки изпълнителката на "Bad Romance" да се справя сама с атаките на различните медии, решени да разнищят случая. И така, докато блондинката упорито опровергаваше предположенията, че тя е причината за края на връзката между нейния колега и партньорката му, Купър пазеше мълчание... продължило чак до днес - цели три години по-късно.

В скорошно свое интервю пред "The Hollywood Reporter" синеокият артист най-после си позволи да говори по този въпрос, макар и малко. Той разясни защо вместо на раздаването на призовете в "Dolby Theatre" да пеят обърнати към публиката, двамата с Лейди Гага изпълняват хитовото парче от продукцията сякаш един на друг, като накрая той дори сяда плътно до нея на големия роял, притегляйки я в обятията си.

Брадли Купър най-после проговори за романса с Лейди Гага
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

"От лична гледна точка, подобно поднасяне на песента понижава нивото на тревожност, което човек може да изпитва. Освен това във филма персонажите ни се влюбват в подобен момент, стоейки на сцената пред хиляди хора. Щеше да бъде наистина странно, ако и двамата бяхме седнали на столове, обърнали с лице към присъстващите в залата", каза Купър, с което по заобиколен начин отрече да е имало нещо повече от приятелство между тях.

Лейди Гага вече много пъти е обяснявала същото. Тя неведнъж е казвала, че те са се сработили прекрасно на снимачната площадка, изпълнявайки толкова убедително героите си, в чиито обувки са влезли и по време на "Оскарите", че публиката и пресата са се подвели от тяхната игра.

Брадли Купър най-после проговори за романса с Лейди Гага
Снимка Архив: ЕРА/БГНЕС

"Да, хората видяха любов... Но познайте какво! Ние искахме да видят точно това. Това е любовна песен, а филмът е любовна история. В продължение на една седмица работихме изключително упорито върху представянето на "Shallow", каза тя в студиото на вечерното предаване на Джими Кимъл, след като песента бе отличена със заветната статуетка, присъдена ѝ от Академията.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Той е

    13 7 Отговор
    симпатяга, но тя е грозна и абсолютно ЛУДА. Да остави жена си, която е нива над този боклук?... Не разбирам.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    10 5 Отговор

    До коментар #1 от "Той е":

    Благодарение на Брадли Купър -Гаргамела Гага спечели хиляди фенове добра игра в филма таланта и харизмата на Брадли е голяма .Гага Квазимодо е най подходяща да играе роля на Донатела Версаче /лице/.За голямо нещастие човека губи семейство в Холивуд е често явление но да замести жена си това същество което в лице е като трансджендър съжалявам
  • 4 Фен

    2 4 Отговор
    Била много широка, разправят.
  • 5 Наску диаманда

    4 1 Отговор
    Временна известност, така е също и с известните...!
  • 6 Алфа Вълкът

    3 4 Отговор
    Хомосексуалист и Транссексуален са се гушнали на снимката!
  • 7 Бременната баба

    3 0 Отговор
    И все пак не разбрах, кое е шока, кое е ужаса....!?
  • 8 РЗС

    3 1 Отговор
    да оставиш ирина заради този вампир е противозаконно.