21 Ноември, 2021 09:36 5 904 17

Падна десетата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО/СНИМКИ)

  • маскираният певец-
  • самураят-
  • маска-
  • участник-
  • владимир михайлов

Владимир Михайлов изненада всички под страховитата маска на Самурая

На крачка от полуфинала на най-мистериозното шоу в телевизионния ефир, зрителите на NOVA узнаха самоличността на десетия образ в „Маскираният певец“.

Талантливият актьор и певец Владимир Михайлов свали загадъчната маска на Самураят пред изумените погледи на звездните детективи. Изпълнителят, познат още като Денис Топал от сериала „Братя“, се превърна в една от големите изненади в третия сезон на предаването. След поредното блестящо музикално изпълнение на песента Higher Power на Coldplay, Алекс Раева, Марта Вачкова, AZIS и Владо Пенев бяха сигурни, че зад маската е певецът Славин Славчев. Всички те останаха без думи при появата на Влади Михайлов, но не скриха искреното си възхищение към неговото представяне и перфектния подбор на песни.

Падна десетата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО/СНИМКИ)
Снимка: Facebook/maskiraniatpevec

„Уважаемо жури, аз съм ваш почитател. Водещите – Краси и Геро - са невероятни. Искам да изкажа огромна благодарност към екипа, който е страхотен – не спираха да ни обгрижват и да се вълнуват. Обичам ви, жестоки сте! Благодаря и на продуцентите за поканата. Радвам се, че изживях това приключение и пътешествие“, сподели Влади Михайлов.

Единадесетият епизод на „Маскираният певец“ отново развълнува публиката с епични битки на останалите пет маски. Надпреварата започна с музикален дуел между Самураят, Носорогът и Гъбарко, а след това един срещу друг се изправиха Камъкът и Госпожицата. Тази вечер всяка от маските сподели трима от любимите си изпълнители, които трябваше да насочат зрителите и детективите в разгадаването им.

Падна десетата маска в „Маскираният певец“ (ВИДЕО/СНИМКИ)
Снимка: Facebook/maskiraniatpevec

В шоуто се завърнаха две любими маски от втория сезон – Ангелът и Макаронът. Начало на вечерта постави красивият Ангел с изключително нежната версия на „We Are The World”, а под внушителния костюм се криеше певицата Дивна. В първи сезон на „Маскираният певец“ тя бе в ролята на Пилето, а този път съвсем заблуди Панела. Според звездните детективи ангелските криле бяха разперени от певиците Керана или Роберта.

„Много ми е драго да бъда отново тук в това чудесно шоу, което помага на всеки да избяга от реалността. Напоследък тя не е много цветна, но това шоу става все по-хубаво, по-цветно и по-прекрасно“, призна Дивна за участието си в предаването.

Актрисата и радиоводеща Богдана Трифонова изненада зрителите под маската на Макаронът. „Много ви благодаря! Най-хубавите подаръци, които човек получава, са емоциите и преживяванията. И аз тази вечер получих страхотен подарък“, каза тя за вълнуващото преживяване под маската. Дамите в Панела – Алекс Раева и Марта Вачкова, успяха да я разпознаят, но за AZIS и Владо Пенев тя остана пълна загадка.

Следващата седмица зрителите ще станат свидетели на още впечатляващи битки в „Маскираният певец“.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Headshot

    13 2 Отговор
    Спрете да гледате телевизия, докато и на вас не ви е паднала каската.

    Коментиран от #2

  • 2 Пеям

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Headshot":

    От 10 години не съм гледал!
  • 3 6969

    16 3 Отговор
    Как може да познаеш "певец", познат само на баба му, майка му и леля му? Пълна глупост. Но няма кой да се навие да пее на арменеца за едни 500лв. на предаване.

    Коментиран от #4

  • 4 смЕх

    14 0 Отговор

    До коментар #3 от "6969":

    Абсолютен смях, даже водещите чакат да им кажат в слушалката кой е свалилия маската, а членовете на журито се споглеждат с недоумение.
  • 5 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    2 10 Отговор
    Не ми харесва това предаване. Маските са хубави и ми напомнят за прекрасния празник Хелоин но за съжаление пеят само скучни песни на нерасбираем език. А би било толкова хубаво да ги има вечните български класики като испълнения в предаването - Ласмаги джасмаги, Синя прашка, Хабиби, Сем Тропе, Автомонтйор и така нататък. Мисля че трябва да се наблегне на тези велики песни и българското да е на първо място.

    Коментиран от #7, #13, #17

  • 6 Мнение

    2 3 Отговор
    Светът се тресе, тия ни занимават с глупотевини. В телевизиите е пълно с празнословещи, кухи глави със силиконов мозък. Ако не са такива, няма да ги допуснат на екран. Ще ги отстранят- като покойния Милен.
  • 7 Радио Дупница

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Господин Азис е написал БИБЛИЯ НА ПОП-ФОЛКА
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 те ве зрител

    5 1 Отговор
    този е подмазвач и нагаждач като го слушам по приказките, и няма визуални качества за да бъде сериозен актьор, ординарен, подпухнал, леко задъртел, понеже е вече на 45 години, изобщо БГ сериалите в последните 10 години, тотал щета, нито един не става за гледане
  • 10 всичко е ясно

    3 0 Отговор
    В духа на времето победител трябва да е Гъзарко.
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Една четвърт

    1 1 Отговор
    Не е сингъл, гледа,, таласъми,, пардон, маскираните, ко беши бе, сатира от индия.... ше тизбия, черния сурат....!

    Коментиран от #14

  • 13 някой

    3 1 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Генади,наблегни на буквара първо,за да можеш правилно да си изпишеш заглавията.На просташките песни,на които си фен.
  • 14 Не е сатира, сари е

    1 2 Отговор

    До коментар #12 от "Една четвърт":

    Аха...като не сте сингъл, защо ми,, ползвате,, устройствата.... да попитам аз, за, кой ли път...!?
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Изверг на тебе казваш, бм

    1 1 Отговор
    Разбра ли.. л..... ай..... на.. р....!
  • 17 Хайл

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Научи английски за да разбираш , но първо и българския оправи. И това не шоу за чалга и тъпи песни . Ако не ти харесвазащо гледаш заради Азис нали . Само тъпа чалга в главата имаш. Не искаш да се образоваш да чуеш нещо по различно от чалгията .