Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 12:45 1 534 7

Джей Ло пя в булченска рокля и хвърли воала си в публиката (СНИМКИ)

  • дженифър лопес-
  • on my way-
  • американски музикални награди

Лопес екзалтира зрителите с невероятното си изпълнение

Дженифър Лопес по традиция направи фурор и "открадна шоуто" на Американските музикални награди 2021 в Ел Ей в неделя вечер.

Въпреки че имаше много солидни изпълнения от стари и нови артисти - от Оливия Родриго до "New Kids on the Block" - именно Джей Ло екзалтира зрителите с невероятното си изпълнение.

Тя започна да пее новата си песен "On My Way" от предстоящата романтична комедия "Marry Me", с участието на Оуен Уилсън, в елегантна тъмна рокля, пише dir.bg. Внезапно 52-годишната направи много впечатляващ трик за бърза смяна на тоалета и застана пред публиката в сватбена рокля. Всъщност това беше нещо като широко черно палто, с колан отпред, което тя свали.

На събитието обаче нямаше и следа от нейния красавец Бен Афлек, който вероятно е предпочел да си остане вкъщи. Накрая на изпълнението, Лопес хвърли воала си в публиката като букет цветя.

Джей Ло пя в булченска рокля и хвърли воала си в публиката (СНИМКИ)

Поради сватбената тематика на новия филм, на латино дивата ѝ се налага да отговаря на въпроси за брака. Дженифър Лопес, която се среща с бившия си годеник Бен Афлек от април заяви пред "Today", че все още вярва в тази институция, въпреки че е била разведена три пъти.

Джей Ло пя в булченска рокля и хвърли воала си в публиката (СНИМКИ)

Тя призна, че е "романтичка" и винаги е била такава. "Все още вярвам в щастливия брак до края на дните, със сигурност, на 100 процента", призна певицата и актриса.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ха ха хаааа

    0 3 Отговор
    Булченска рокля , а ...🤭

    Коментиран от #3

  • 2 Механик

    7 0 Отговор
    Хвърленият воал бе уловен от джендър от 26-тия пол. Честито! Таз година булка, догодина люлка. Гор-чи-вооооо......
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 В лицето

    3 6 Отговор
    е красива, но тялото й не ми допада (голямо дупе и къси крака). Напоследък взе да ме дразни с поведението си, май се взима много на сериозно и започнала да изтрещява.
  • 5 Пене ,

    0 3 Отговор

    До коментар #3 от "Пенчо":

    Алла какво парче беше на тия години , а ...
  • 6 хаберих

    2 0 Отговор
    Айде малко повече кОлтура,де! Пее си жената,да е жива и здрава!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.