Last news in Fakti

23 Ноември, 2021 15:44 3 969 23

Зейнеб се опитва да направи дъщерята на Гала своя колежка в телевизията

  • зейнеб маджурова-
  • би ти ви-
  • дъщерята на гала-
  • инфлуенсърка

Мечтата на Мари била да бъде водеща на лайфстайл предаване като майка си

След като приятелката на Гала – Зейнеб, се настани в ефира на Би Ти Ви, дъщерята на мадам „На кафе” също е започнала да точи зъби за работа в най-голямата телевизия, пише Хотнюз. Мари Константин вече се появи в предаването „Тази сутрин” по покана на водещата, макар и само като гост в нейната рубрика. Твърди се, че се надявала скоро да получи оферта и за постоянна работа.

Зрителите на „Тази сутрин” бях втрещени, когато миналия петък видяха в ефира на уж сериозното предаване „Тази сутрин” две момичета, за които не беше ясно кои са и с какво се занимават. Оказаха се „инфлуенсърки”. Новата водеща, Зейнеб Маджурова, ги представи с думите: „най-успешните, бих казала, дами инфлуенсърки в България”. Едната от тях бе никому неизвестно русокосо момиче на име Денина Мартин, а другата – дъщерята на Гала – Мари Константин.

Зрителите веднага скочиха и срещу гостите, и срещу новата рубрика. „Едни прости момичета произвеждат други такива”, „Страшен пример за подражание на сегашните поколения – лесни пари без да се трудиш”, „Монолог, досаден и безинтересен. Защо изобщо тези момичета бяха там? За фон на стържещия глас на Зейнеб ли? Закривайте, не става...”, коментират хората на официалната фейсбук страница на „Тази сутрин”.

По-големият проблем е защо една от най-близките приятелки на Гала си позволи да покани в студиото на Би Ти Ви дъщерята на водещата от конкурентната Нова тв? Според слуховете, Мари Константин отдавна се опитва да се настани на малкия екран, но до момента няма кой да ѝ предложи договор. Тя не искала да е проста репортерка, нито да се бъхти зад кадър, а държала да е водеща на лайфстайл предаване като майка си. Засега обаче плановете ѝ удрят на камък. Гала не смеела да я вземе при себе си в „На кафе”, за да не предизвиква подмятания за шуробаджанащина. Преди години тя беше прибрала мъжа си Стефан, ако сега започне да работи и с дъщеря си Мари, би отблъснала и последните зрители, които все още я гледат в делничните предиобеди.

В БНТ момичето не искало да работи, защото рейтингът ѝ бил нисък, а позициите там са твърде проветриви – не се знае кога ще те уволнят. Последният пример с изкаралата само два месеца в БНТ Деси Добрева е доказателство, че работата там винаги е под въпрос. Мечтата на Мари била да изгрее в Би Ти Ви. Тя навила, близката на майка си, Зейнеб да я покани в рубриката си с идеята да опипа почвата и да направи впечатление на шефа Антон Хекимян. Другото момиче било извикано, за да не изглежда гостуването на Мари прекалено подозрително, твърдят запознати.

То обаче е било избрано така, че да има далеч по-слаби постижения в сравнение с дъщерята на Гала. Зейнеб представи гостенките си като най-успешните инфлуенсърки в България, но това не е вярно. Всеки, който се интересува, може да провери колко последователи в Инстаграм имат те и колко са последователите на други популярни българки.

Според слуховете, Мари е била в Би Ти Ви единствено за да си проправи път към работа там. Дали плановете ѝ ще се увенчаят с успех? Нищо чудно. След като се намери място за Зейнеб, едва ли някой би се учудил, ако разкрият щат и за Мари. Дали това ще е успешен ход за телевизията, е друг въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 1 Отговор
    Е ха да я направи, на тях двете, няма да им е много трудно....
  • 2 Стар терикат

    17 1 Отговор
    Не зейнеб а подлогата на ДС маги халваджиян и гала
  • 3 сара

    21 1 Отговор
    Телевизията ни е като махалата.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Карастоянов Петър

    18 0 Отговор
    Не разбирам, като българин, точно какво име/имена е Мари Константин?? Обяснете! Мари-Константин ли? Мари Константинова ли? Какво стана с тези имена? По́ла не разбира вече!

    Коментиран от #20, #21

  • 6 Зейнеб, вече

    9 0 Отговор
    Тя има, връзки, похвално отде се появи, от,, нищото,,...!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Къна

    9 0 Отговор
    Е де,Гала беше първа пръчка при Къци в Невада. Щерката има много хляб и друго да изяде докато настигне Галя.
  • 9 Българки ли са

    14 0 Отговор
    Денина Мартин и Мари Константин? За Зейнеб- ясно каква е. Не ми харесва рубриката й. Нищо по-различно от "кокошарника на Гала". Просто една от кудкудякащите си сменила кокошарника.
  • 10 Кочо

    14 1 Отговор
    Би ти Ви ги събра.Юксел Кадриев,Бесте Събори,Биби Гаваза,Керемекчийска,Канна,Сашо Кадиев,Зейнеб М,Пепи Бъкъра,Мими Цънцера,Цура Риза.Всички с помашка следа .Има един Кадиев с албанска
  • 11 Тачо

    14 1 Отговор
    Зейнеб коя е твоята родина ?И за кой гласуваш?,

    Коментиран от #17

  • 12 Ало

    16 1 Отговор
    КОЯ Е ТАЯ ТУРКИНЯ ЗАЙНЕБ(ДЕТО НА СТАРИ ГОДИНИ СЕ ПРОДАДЕ И СИ ХВАНА МИЛИОНЕР),И ГАЛА-ДЕТО ВЪРТЕШЕ С КЪСА ПОЛА КОЛЕЛОТО НА КЪСМЕТА ПРИ КЪЦИ??? КОИ СА ТЕЯ,ЧЕ НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТЯХ?
  • 13 Хохо

    13 0 Отговор
    Много станахте.Няма достатъчно предавания за всички.Започват игрите на глада.
  • 14 глоги

    14 0 Отговор
    Денина Мартин и Мари Константин. ИДИ И КАЖИ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ!!!
  • 15 кабел

    5 0 Отговор
    Връзкимайна,връзкиииииии...........................Без връзки яжте хартиени разписки!
  • 16 Найденова

    13 0 Отговор
    Какво ме имтересува Зейнеб и щерката на Гала ма? Иди пред блока да ги клюлаш тия глупости
  • 17 Не е ДъПъСъ, а

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Тачо":

    ГербЪ. Родината и е Пунта Кана.
  • 18 МнениЕ

    8 0 Отговор
    Не гледам Герберастка ТВ в които тия патици бачкат!
  • 19 Анонимен

    10 0 Отговор
    То и без това едни и същи си каните във ваща частна тв, само защо ли получавате субсидии от държавата!???
  • 20 Нищо ново под

    6 0 Отговор

    До коментар #5 от "Карастоянов Петър":

    слънцето: Надежда Нейнски си я имаме не от вчера, след нея "цъфна" и Боряна Калейн ... скоро и с още екзотични "китки" със загадъчен пол ще ни "ощастливят"...
  • 21 Срамота

    4 0 Отговор

    До коментар #5 от "Карастоянов Петър":

    Българина е комплексиран, особено тея дето дойдоха в София от близо и далеч. Срам го е къде е роден, срам го е от името си, фамилията, срам го е че говори на диалект, като замине в чужбина пък го срам да каже, че е от България и така
  • 22 ЗЪБЛЬО

    6 0 Отговор
    А зейнеп, от кой турски сериал е
  • 23 Шоу

    4 0 Отговор
    Първо трябва да се научи като майка си целия с топките, след това гълтане, в калния багажник.Ако може тези неща тогава тройки. Трябва да дадеш за да вземеш -Български игрален филм