Last news in Fakti

24 Ноември, 2021 19:45 7 081 6

Не носете това на Нова година

  • нова година-
  • воден тигър-
  • 2022

Внимателно избирайте облеклото си за Нова година, ако не искате да ядосате Тигъра

Не носете това на Нова година - 1
Снимка: Shutterstock

Остава съвсем малко до едни от най-чаканите дни през годината, а именно Коледа и Нова година. Това са онези празници, които изпълват сърцата ни с любов, трепети и вълнения, пише actualno.com. Хората подаряват частичка от добрината си на най-близките хора и разпръскват от специалния прашец около себе си. Истинска магия са тези няколко дни от годината, като че ли коледният дух се настанява във всеки един дом и ни приканва да мечтаем и да ценим малките неща и големите хора.

Предстои обаче годината на Водния Тигър. Това животно е много придирчиво и лесно можете да го ядосате. Затова е нужно да се съобразявате много какво подарявате и какво носите върху себе си през идните празнични дни.

Какво да не носим за Нова година – 2022?

Ако искате да привлечете късмет и просперитет още с настъпването на новата година, трябва внимателно да подберете цветовете на вашия тоалет. В никакъв случай не е препоръчително да носите дрехи, обувки или аксесоари в червен цвят. Така рискувате да раздразните хищника и нещата да ви тръгнат наопаки. Оранжевите тоалети също не са за предпочитане. Според астролозите всички нюанси на оранжевото биват асоциирани с огън от тигровото око и животното ще се изплаши. Розовите и зелени цветове, които са прекалено ярки, също не е добре да присъстват като част от тоалета ви за предстоящите празници. Не бива да залагате и на тоалети, които са в животински принт. Голяма грешка бихте направили, макар да смятате, че това ще зарадва тигъра. Не се окичвайте с много бижута. Заложете на нещо семпло, но стилно. Забравете за огромните гривни, покриващи китките ви или онези тежки колиета, които са основен акцент на тоалета. Астролозите ви съветват да заложите на стилни облекла, които по никакъв начин не са крещящи. Най-добре да се спрете на по-топли и пастелни цветове, вместо това да се нахвърляте на ярки нюанси, забелязващи се от километри разстояние.

Внимателно избирайте облеклото си за Нова година, ако не искате да ядосате Тигъра и да го принудите да ви отмъсти!


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    16 34 Отговор
    5 минути преди Нова година може да угасите телевизора за да не гледате президента на 15% от Българите как срича традиционното поздрваление към неговите съпартийци.

    Коментиран от #4

  • 2 Ние

    23 3 Отговор
    Тука тигри немаме. Обличайте се , кой как си иска. Животното яде само китайци.
  • 3 Виталия

    5 0 Отговор
    Да бе! Тигърът харесва смелите! Ярките цветове и много накити по принцип правят човек да изглежда зле.
  • 4 МирИване

    3 12 Отговор

    До коментар #1 от "Сатана":

    Той освен че срича ами и не е запомнил добре словото .На нова година ще се хвали как е разбил статуквото как е успял пак да излъже народа как другитегерб ги е преборил , след това ще има малко негативна статистика да ти се развали празника и накрая от всички глупости който ги е казал иди и празнувай и се радвай, направо ти иде та се хеърлиш от някъде .
  • 5 Лъфчо

    4 3 Отговор
    По китайския календар, нова година е през февруари, а по грегорианския - на Коледа. В повечето култури, новата година започва в деня на зимното слънцестоене или в деня на пролетното равноденствие.
    Очевидно и следващата година ще бъде под знака на китайския вирус, така че носете маски, тестове и сертификати.
  • 6 Браво

    7 0 Отговор
    " В никакъв случай не е препоръчително да носите дрехи..." - Браво!