Last news in Fakti

25 Ноември, 2021 22:30 9 631 14

Това са най-ревнивите знаци от зодиака

  • ревниви-
  • ревност-
  • зодиакални знаци-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • любов

Тези зодиакални знаци не оставят партньорите си на мира и винаги са готови да следят всяко тяхно действие

Това са най-ревнивите знаци от зодиака - 1
Снимка: Shutterstock

Ако за някои ревността е потвърждение на любовта, за други това е причина за раздяла. Астролозите са категорични, че е възможно да се познае ревнивеца по знака на зодиака. Ето как звездите подреждат най-големите ревнивци сред зодиакалните знаци:

Управляващият елемент на Стрелеца е огънят. Той е отговорен за темперамента, раздразнителността и избухливия характер. Представителите на този знак могат да издържат дълго време, без да проявяват ревност, но кумулативният ефект рано или късно ще се почувства. Тогава, казват астролозите, партньорът на Стрелеца няма да иска да се покаже.

Когато Овенът ревнува, определено няма да го скрие. Ако представителят на знака има съмнения относно лоялността на партньора, той ще го бомбардира с упреци и обвинения. Но представителите на този знак са проницателни и бързо забравят обидите. След кавга по правило те съжаляват, че са казали твърде много.

Лъвовете са невероятно горди: ако хванат дори намек за изневярата на любим човек, няма да се примирят с това състояние на нещата. Важно е представителите на знака да усетят и чуят, че са единствените. За да успокои ревността на Лъва, партньорът трябва да използва дарбата си да убеждава, като говори много приятни думи и демонстрира искреност на чувствата си.

Дори и най-невинният комплимент към друг човек може да се разглежда от Скорпиона като предателство. Представителят на този знак е моногамен човек и той изисква същата отдаденост от партньора си. Скорпионът не обича любимия човек да прекарва времето си без него. Той може да демонстрира ревност към постижения и командировки.

Най-ревнивият знак на зодиакалния кръг, според астролозите, е Риби, пише actualno.com. В действителност, те са изключително емоционални и чувствителни, те са непредсказуеми, поради тази причина ревността може да възникне дори по най-неочакваните причини. Настроението на Рибите се променя много бързо, освен това, те често преувеличават и да са подозрителни. Ситуацията се влошава от факта, че те не са особено уверени в себе си и всяко отклонение на партньора от стандартното поведение може да се разглежда като изневяра. Всяка от зодиите има своя тъмна страна, но не всяка успява да я прикрие. Не викайте дявола и не карайте знаците да показват тъмните си страни, за да не останете неприятно изненадани.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Виталия

    7 9 Отговор
    Като ОВЕНка не съм изпитвала ревност, а по-скоро обида, че не беше споделил с мен за авантюрата си. Когато я разкрих, на онази светът й стана тесен! Него го напуснах. Когато човек обича и уважава, обидата тежи много

    Коментиран от #3, #7

  • 2 Морталия

    6 8 Отговор
    Овенка=овца.

    Коментиран от #5

  • 3 И какво

    17 7 Отговор

    До коментар #1 от "Виталия":

    ти е виновна "онази" , както я наричаш , че той явно не може да те трае , ма , властна жено ?

    Коментиран от #4

  • 4 Виталия

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "И какво":

    Не съм властна😂. Онази доста по-малка от мен я учих как да си свали мъж. Тя свали😂моя. Обидих се не на нея, а на него! 5 години и накрая така да се изиграе е глупаво. Аз си тръгнах, а тя не е с него. Ето затова и стана тесен света

    Коментиран от #8

  • 5 Виталия

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Морталия":

    Кажи го на Банев-Брендо украинеца, че аз съм овца
  • 6 РОМАН

    5 0 Отговор
    Е, няма как жена ми да олицетворява и 12те, знака на зодиака!
  • 7 ужасът овен

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Виталия":

    Хора,бягайте далече от Овните или Овенките,няма значение.Ще ви направят сами да си говорите.Толкова гнусна и непоносима зодия няма!!!Само те каквото кажат,това е,вие трябва да изпълнявате.Поради някакви си техни налудничави мисли,смятат че те всичко могат,а другия не.Далечеееееееееееееееееее
  • 8 да бе да

    5 5 Отговор

    До коментар #4 от "Виталия":

    Я се върни назад,и си спомни колко пъти си го унижавала,и колко зле си се държала с него.И тогава ще разбереш защо е отишъл при друга.Никой не бяга от хубавото!!!!!!!

    Коментиран от #10

  • 9 I Love You

    2 0 Отговор
    Жената във снимката е много КРАСИВАА ❤❤
  • 10 Виталия

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "да бе да":

    Намерих смачкан психически мъж. Бившата му съпруга беше прекалила с изневери и властно държание. Само за 3 месеца му върнах самочувствието. Приех и детето му. Не беше трудно, обожавам деца. Забавлявахме се с малкия сладур и т.н. Преди 20 години имаше по-нормални хора все още, сега е ужасно! Та ако мислиш, че тези мои действия са го унижили, сигурно е така?! Не съм си променила поведението.
  • 11 Мъжът на, снимката

    1 1 Отговор
    Е по нежен от жената, да, не приема хормони...!?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Шефке, колко комисионна

    1 1 Отговор
    Вземаш на, дамски..!?
  • 14 газо

    0 0 Отговор
    Мойта ме ревнувА, ревнувА, па накрая отиде при друг!