29 Ноември, 2021 14:15 4 271 8

Психоложка описа признаците на мъжката изневяра

  • изневяра-
  • мъже-
  • признаци

Тя съветва да говорите открито, ако се съмнявате в партньора си

Психоложка описа признаците на мъжката изневяра - 1
Снимка: Shutterstock

Семейната психоложка Мишел Дивейни описа признаците на мъжката изневяра и обясни как да разберем, че партньорът живее в две семейства, съобщи dariknews.bg. Тя разказа за това в своя блог.

Дивейни обясни, че мъжете стигат до второ семейство, защото връзката с любовницата им може да прерасне в нещо повече от просто интимна връзка, но и не искат да се откажат от съпругата си, защото са свикнали с определена връзка. Според психоложката рано или късно жената, която е измамена, започва да усеща, че нещо не е наред. "Не е мит, че жените имат шесто чувство, те са длъжни да открият измама. Друг въпрос е как да се съберат доказателства", каза тя.

"Един от признаците на изневяра може да е желанието да пази телефона си", казва Дивейни. Ако той се страхува да го остави без надзор или му зададе сложна парола, тогава най-вероятно крие нещо". Специалистът смята също, че ако партньорът е изневерил веднъж, тогава вероятността от нови връзки се увеличава. "Драматично промененият начин на живот на партньора може да свидетелства за предателството".

"Например, човек, който е свикнал да спи дълго сутрин през уикендите, може да започне да се буди по-рано и да тръгне за спешни бизнес срещи или срещи с приятели. Обикновено измамникът става подозрителен и започва агресивно да охранява територията си", отбеляза тя. "Нежеланието на мъжа да се появи с партньорката си на публично място може да е доказателство за изневяра. В отговор на въпроси къде е бил, може да последват агресия и обвинения към съпругата, че му устройва разпити".

За тези, които се съмняват в лоялността на партньора си, Дивейни препоръчва да говорят открито с него за чувствата си.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    5 2 Отговор
    Специалистката смята също...
  • 2 Грульо

    7 2 Отговор
    Тез още преди да се оженят си изневеряват.
  • 3 Освалдо Риос

    5 5 Отговор
    Нормално е жената лесно да хваща мъжа в лъжа, зашото на жената й е ясно, че в акъла й 100% от времето се мъдри само мисълта как да се чифтоса, с който и да е кандидат. Тези глупости за генетично подбиране са писани от фемисистки. Истината е, че и най-красивата жена ако би трябвало да избира измежду зарзават и най-грозния мъж, би отишла при мъжа. Затова е елементарно за мъжа да може да си избира самки и то повече от 2. Араите отдавна са го прозряли и виждаме как са се навъдили прогресивно.
  • 4 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    6 6 Отговор
    Исневярата е нещо много много лошо, забранено и недупустимо и трябва задължително да се преследва от закона с най строги мерки. Както се пееше в една легендарна българска класика "100 патрона ще ти вкарам ако в крачка те набарам," като естествено това не трябва да се приеме буквално а като високо философска метафора в която патроните са всъщност всички законови мерки. Ас никога не бих исневерил на моята съпруга. Това го правят само лошите мъже.

    Коментиран от #8

  • 5 Мисля

    10 4 Отговор
    Когато след брака жената се превърне в бохча с 20 кг отгоре,не си вдига очите от фейса,главата я боли редовно и я мързи да почисти,само мрънка....изневярата и е вече пред вратата.

    Коментиран от #7

  • 6 Дрън, Дрън

    11 2 Отговор
    Нищо вечно няма на този свят. Всичко един ден свършва, в това число и любовта. А няма нищо по-студено от умрялата любов. Толкова ли е трудно да го проумее тази психоложка:)
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.