Last news in Fakti

1 Декември, 2021 07:00 10 273 0

Вашият хороскоп за днес, 01.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Нови предизвикателства през целия месец

Вашият хороскоп за днес, 01.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Започвате месеца с надежда и вяра в доброто бъдеще. Естествено, това е време за отчитане и резултати. А днес е ден да се огледате в очите на другите и най-хубаво би било да са очи, които Ви обичат.

Телец

Фокусът днес е върху сериозната работа. Ще сте по-практично и аналитично ориентирани. Има опасност да изпаднете в ненужни подробности или да мърморите повече, а и да се притеснявате ненужно. Следобед ще се изостри чувството Ви за справедливост, и също може да се наложи да поемете отговорност за някой друг. Не е твърде вдъхновяващо начало, но след Коледа ще се променят нещата.

Близнаци

С добро настроение стартира декември за Вас. Сякаш се отваря една магична врата, зад която има много чудеса. Следобедът ще Ви приземи и ще Ви напомни някои обикновени ежедневни задачи. Но не губете детското в себе си.

Рак

Декември е празничен месец, но не така ще го усещате в началото, доста работа Ви чака. Затова пък днес ще имате време просто да отпуснете душата си, ей така - да споделите какво Ви боли, какво Ви радва. Простичката човешка близост винаги носи мир на душата.

Лъв

Нов месец-нов късмет, така са казали хората. А и приятно започва за Вас. Ден, в който ще научите доста новини, по-важният въпрос обаче е - за какво Ви е да ги знаете. Не пропускайте да отделите време да се поразходите малко навън, макар и за 10-тина минути.

Дева

Денят е хубав по своята природа, а като добавим, че поставя началото на най-празничния месец би трябвало да се чувствате добре и да не се притеснявате излишно. Разберете най-сетне - притесненията по никакъв начин не помагат на никого, дори напротив. Овладейте ги.

Везни

Мекота, общителност, артистичност, непостоянство - такива за характеристиките на днешния ден и Вие напълно ще ги отразявате. Самият месец може да Ви донесе доста интересни познанства и съкровени празнични мигове.

Скорпион

Малко странно, дори леко мистично започвате този месец. С напредването на деня ще усетите практичното и разумното около себе си и някак пак ще се потопите в обичайните дела. И все пак, не забравяйте да направите нещо за душата, да я нахраните - с добра дума или с нещо безкористно, Вие си знаете какво да е то.

Стрелец

Хубав ден да направите нещо необикновено. Може да започнете с по едно предизвикателство всеки ден до Коледа. Опитайте, предизвикайте се, а още по-добре - направете го с приятел.

Козирог

Денят, месецът, а и годината ще са точно такива, каквито си ги направите. Вярвайте в себе си. От Вашите мисли, зависят и действията Ви, а от тях и резултатът. Запретвайте ръкави.

Водолей

Силно начало на декември, ако следваме поговорката, че денят си личи по сутринта, то месецът си личи по началото. Така че - смело действайте. А подаръците оставете на дядо Коледа, той знае.

Риби

Ако днес Ви е страх да се изправите пред каквото и да било, приемете го като предизвикателство. Именно справянето със страха, ще Ви направи по-силни. Честит декември! Бъдете смели и вярвайте в себе си, тогава никакъв страх не може да Ви се опре.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА