Last news in Fakti

1 Декември, 2021 11:14 1 568 3

Кои са най-приближените хора до кралицата

  • елизабет втора-
  • кралица-
  • приближени-
  • персонал-
  • придворни

Бивш състезател от Формула 1 е близък приятел на кралицата

Кои са най-приближените хора до кралицата - 1
Снимка: Shutterstock

Ежедневно британската кралица е заобиколена от множество хора – персонал и придворни, пише каналът "Royal News" във vbox7. Ето и кои са най-приближените хора до Елизабет II.

Лейди Сюзън Хъси, баронеса на Северен Брадли

Лейди Сюзън е придворна дама на кралицата от 1960 г. Оттогава тя е неотменно до британския монарх при официални събития и пътувания.

Сюзън Роудс

Сюзън също е придворна дама на кралицата. Тя заема тази позиция от 2017 г. Сюзън е омъжена за Саймън Роудс, който е син на Маргарет Роудс, братовчедка на кралицата и нейна придворна дама до 2002 г.

Анджела Кели

Британската модна дизайнерка е лична шивачка на кралицата от 2002 г. и създава всички нейни тоалети, от дневни рокли до вечерни тоалети. Тя отговаря и за разтъпкването на новите обувки на кралицата, тъй като носят един и същи номер.

Джон Уорън

Джон е спортен съветник на кралицата. Той е с нея по време на различни състезания, конни надбягвания и спортни мероприятия.

Сър Джеки Стюърт

Бившият състезател от Формула 1 е близък приятел на кралицата. Двамата често са заедно на празнични събития.

Лейди Памела Хикс

92-годишната лейди Памела е близка с кралското семейство от много години. Тя е дъщеря на лорд Луис Маунтбатън и пра-правнучка на кралица Виктория, което я прави братовчедка на принц Филип и втора братовчедка на кралицата. Лейди Памела е шаферка на Нейно Величество и нейна придворна дама.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 😂😂😂

    2 1 Отговор
    Какви лейдита, сърове и 5 лева. Това са група нехрани майковци
  • 2 покруса

    1 1 Отговор
    Голям и зелен празъ...Хикс!Ох,прихнах. Придворната ми дама иска да окопае прасковата и после щяла да ми донесе рибена супа,чорба ли к во беше там?!
  • 3 Кую

    0 0 Отговор
    И права краставица.