Last news in Fakti

2 Декември, 2021 22:30 36 172 8

3 зодии са родени с късмет

  • късмет-
  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • късметлии

С късмета тези зодии са способни да направят всичко

3 зодии са родени с късмет - 1
Снимка: Shutterstock

Чували ли сте израза "Роди ме мамо с късмет и ме хвърли за смет!"? Има 3 зодии, които го олицетворяват, информира zajenata.bg. Разберете тук дали попадате сред тях.

Близнаци

Щастието на този зодиакален знак винаги е с него в живота и рядко го напуска. Благодарение на социалността си, те лесно намират подход към хората. Умело обвързани с връзки, парите преминават от живота в ръцете им. Ако някой от зодия Близнаци реши да играе лотария, той винаги е печеливш. Въпреки че играят изключително рядко, тъй като се страхуват от загуба, те никога не губят. В любовта късметът е пак на страната на Близнаците. Те са решителни, интелигентни и фокусирани.

Скорпион

Въпреки че този знак на зодиака понякога си мисли, че е нещастен, съдбата винаги дава възможност да забогатее. Всяка лотария е печеливша лотария. Скорпионите вървят в крак с късмета си, винаги имат пари, рядко нямат финансиране. Те знаят как да ги харчат и да постигат големи висоти в кариерата си, в любовта.

Стрелец

Един от най-успешните знаци на зодиака, чиито желания, сякаш с магическа пръчка, веднага се изпълняват. Те са умни, привлекателни, интересни личности, винаги се стремят да изглеждат перфектно. Стрелците винаги имат късмет в лотарията, знаят как да харчат пари и как да спестят пари. Умни, интересни личности, които съдбата просто обожава. Късметът помага не само в лотарийните билети, но и в здравето, в решаването на различни житейски проблеми.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Заоддия Овца

    18 3 Отговор
    Мн ме яд на този скорпион много е умен!
  • 2 Мда

    26 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: 3 зодии са родени с късмет...Близнаци

    БМБ е зодия близнаци и имаше късмет. Но беше дотук, само с къмет не става.
  • 3 Виталия

    13 4 Отговор
    Зодия ОВЕН! Първична като естествената природа. По-умен от биологичният ми баща Козирогът няма!!!

    Коментиран от #7

  • 4 а дали е така

    2 3 Отговор
    efbet реклама...
  • 5 Дебил

    7 1 Отговор
    Чудя се защо си губя времето с тези неверни гадания. Какъв хороскоп! Каква астрология!
  • 6 мамун

    3 1 Отговор
    Роди ме майко с късмет и ме хвърли на смет

    или
    буонджорно каро маф....зо
  • 7 Франко.

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "Виталия":

    Ооо,и аз съм Овен ,Виталия,..Каня те на парти уикенд,в Перпинян..На бутилка Каберне и Фоа граас..
  • 8 даадаада

    2 0 Отговор
    Аз скоро имам рожден ден и късмета ми е че все още съм жив и може би здрав но парите явно са в лъвовете или овните но поне ние сме оптимисти и това ни крепи нас стрелците че да не скочим от орлов мост. Но не сме търпеливи безкрайно а писне ли ни .... жалко за врагъ.