Last news in Fakti

7 Декември, 2021 07:00 9 257 1

Вашият хороскоп за днес, 07.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Силно емоционален ден за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 07.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Всяка една реализирана задача, всеки изпълнен проект, естествено Ви носи удовлетворение. Важно е да си дадете сметка и каква полза носи за другите. Ден, в който да помислите за смисъла и полезността Ви за останалите хора.

Телец

Изкушавате се да направите гадничка изненада на близък човек или просто искате да си отмъстите някому.Нали знаете,че това винаги се връща.

Близнаци

Ще имате сила и енергия да постигате резултати, но също и да давате стимул на хората около Вас. Изключително ползотворен ден, не го губете в незначителни дейности.

Рак

Определено ще сте очарователни и енергични. Ако спрете да се опитвате да сте просто интересни, а вместо това бъдете самите себе си, никой не би могъл да Ви устои.

Лъв

Нещата ще се развиват доста добре, дори по-добре отколкото очаквате. Можете да разчитате на хората около Вас. Подходящ ден за планиране.

Дева

Ще се чувствате спокойни и уверени, но няма да Ви се иска да ви закачат изобщо. Сериозните разговори ще Ви отегчават. Може би имате нужда да спрете за малко.

Везни

Ще се чувствате добре, защото ще получите вниманието и любовта на околните. Нещата ще се развиват според очакванията Ви, а какво по-хубаво от това.

Скорпион

Силно емоционален ден. Дори най-малкото външно действие, ще предизвиква реакция у Вас. Не се палете прекалено много, тествайте търпението си.

Стрелец

Ще имате достатъчно късмет, дори в излишък.Разчитайте на себе си, действайте със замах. Не се притеснявайте,че няма да Ви забележат.

Козирог

Не бързайте да свършите всичко, което искате наведнъж, успокойте топката. Не търсете виновни, просто правете каквото трябва и не се фиксирайте върху резултата, а само върху правилните действия.

Водолей

Влезли сте в един калъп и по никак не искате да се измъкнете от него, а светът Ви предлага толкова вълнуващи неща. Проявете въображение, излезте от зоната на комфорт и всичко ще е далеч по-интересно и вълнуващо.

Риби

Имате силна нужда от признание и днес много силно ще се вълнувате от мнението на околните. А не трябва ли преди всичко да дадете признание сами на себе си, тогава естествено ще го получите и от околните.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Телец😈

    0 0 Отговор
    Само с хубави подаръци бих Ви изненадал г-це Маринова и още нещо.