Last news in Fakti

8 Декември, 2021 07:00 12 210 2

Вашият хороскоп за днес, 08.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Хубав ден за Скорпионите

Вашият хороскоп за днес, 08.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Най-простите и познати неща ще будят у Вас недоумение. Това не е най-добрият ден да се напрягате, това определено не е правилният начин да се върши каквото и да било. Вдъхновявайте се, не се напрягайте.

Телец

Реализацията е важна, но по-важното е да останете стойностен човек. Не правете компромис с принципите си, бъдете честни.

Близнаци

Вашите собствени потребности трябва да станат задача N:1. Останалите ще почакат. Тъй де, забравяте, че и Вие сте човек с тези безбройни задачи.

Рак

Не всичко, което блести е злато, но понякога изкушението да мислите така е голямо. Имате шанс да получите нещо, което ще промени живота Ви.

Лъв

Настроението на студентския празник витае във въздуха, макар и с ковидни нотки. Въпреки това, един такъв ден е чуден повод за празнуване, макар и в скромна компания.

Дева

Днес ще сте доста активни, особено ако става въпрос за материализация на идеите Ви. Бъдете внимателни с непознати, не се предоверявайте и не се подлъгвайте по големи обещания.

Везни

Ще сте разсеяни, ще искате да избягате от задълженията си и да останете за малко сами. Не упорствайте за неща, които виждате, че са безсмислени. Бъдете практични.

Скорпион

Хубав ден за Вас, ще се чувствате спокойни и уверени. Най-много ще се забавлявате да работите в група с хора, които споделят интересите Ви.

Стрелец

Имате сериозни неща за решаване и те ще погълнат деня Ви. Въпреки това, ще сте доволни, че правите нещата както Ви харесва, а това ще подобри настроението Ви.

Козирог

Ще си помечтаете и това ще Ви накара да повярвате, че нещата могат да станат по-добри. Целете се на високо и не се отказвайте от целите си, пък по Коледа стават чудеса.

Водолей

Ще сте твърде подозрителни, а това определено ще обиди някои хора. Ако не можете да се откажете от предубежденията, поне не ги демонстрирайте.

Риби

Бъдете честни с всичко и всеки, но най-вече със себе си. Това разбира се винаги е полезно, макар често да има толкова много изкушения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДРАКОН

    0 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.