10 Април, 2013 11:07 3 439 0

Николета напусна Базата, а Миглена колабира в ефир

  • къртицата-
  • николета лозанова-
  • миглена-
  • колабира

Николета Лозанова заяви, че си тръгва от най-мащабното шоу в България Къртицата, като предпочете да се прибере при семейството си. Въпреки това, плеймейтката направи жест и реши да участва в Битката "Камъните падат".

„Разбира се, искам да им помогна, все пак сме един отбор“, обяви тя на живо от Пещерата.

За да се определи трудността на Голямата битка, Участниците трябваше да преминат през Предверието "Камбоджанска закуска". 18 червея бяха изядени от Групата и изпитанието беше счетено за успешно.
 
Само Николета Лозанова и Азис отказаха да опитат шаващата закуска. Истинска саможертва направиха Кирил и Рут, които изядоха по два червея.

В Битката "Камъните падат" Участниците трябваше да преминат през сложно трасе - дребни камъчета, карантия, басейн с олио, ров с кал и вода, огнен тунел, големи речни камъни, змии и влечуги.

Заселниците бяха разделени в два отбора - на звезди и редови граждани.
 
Те преодоляха различните препятствия, като трябваше да пренесат общо 620 кг. Всеки Участник сам преценяваше максималната тежест, която може да носи. 
 
Манекенката Кристина Несторова изненада всички - тя пренесе 35 кг, а от мъжете в отбора на гражданската квота се отличи Любо със своя резултат - 75 кг.

 Групата пренесе общо 673 кг, с което постигна огромна победа над Къртицата и добави към бюджета си 12 хил. лв.

По време на живото предаване в Пещерата, се стигна до намесата на лекарски екип, който се наложи да окаже помощ на Миглена, която се почувства зле след Битката "Камъните падат".
 
Според някои от Участниците младата дизайнерка е надценила възможностите си и е пренесла по-голяма тежест, отколкото може да понесе физически. Лекарите са на мнение, че това е по-скоро психически срив.
 
Миглена вече е по-добре и дори се върна в Пещерата, за да успокои майка си от ефира на TV7. Тя обясни, че вътрешно и за миг не се е чувствала зле, но тялото й инстинктивно започнало да трепери, заради което се наложи и лекарска намеса.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА