Last news in Fakti

17 Декември, 2021 07:00 10 528 2

Вашият хороскоп за днес, 17.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Ден само за мечти и големи планове за Водолеите

Вашият хороскоп за днес, 17.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Недейте прекалено да капризничите,защото и на самите себе си няма да сте симпатични. Всичко ще ви омръзва доста бързо, бъдете по-концентрирани.

Телец

Сутринта ще се опиянявате от собствените си идеи,но по някое време ще Ви стане ясно, че трябва и да поработите върху осъществяването им.

Близнаци

Настроението Ви в голяма степен ще се определя от поведението на околните, а това си е травмиращо. Но пък Вие сами решавате как да се чувствате.

Рак

Ще се чувствате странно, но приятно. Предчувствията Ви са верни, но не преувеличавайте значението на някои неща,опитайте да гледате мащабно.

Лъв

Ще гледате мащабно на всичко,което правите и така може да пропуснете важен детайл.Това,че идва Коледа не Ви оправдава. Бъдете по-прецизни.

Дева

Разговорите с хора от близко обкръжение ще Ви помогнат да разрешите належащ проблем.Общуването е онова,от което имате нужда. Общувайте.

Везни

Най-добре е да не оставяте прекалено сериозни неща за вършене през този ден, защото със сигурност няма да ги приключите.Карайте по-лежерно.

Скорпион

Добър момент да пообиколите магазините предколедно. Може да попаднете на сериозно намаление или да намерите някой чудесен предмет за вкъщи.

Стрелец

Трудно ще позволите на някого да Ви дава съвет за каквото и да било. Поне откажете любезно, не бъдете грубияни.Правете нещата по нов начин.

Козирог

Ще Ви е малко мързеливо и няма да Ви се занимава с нищо сериозно. Поне се старайте да не демонстрирате пред шефа празничното си настроение.

Водолей

Ден само за мечти и големи планове. Ще има доста условности, които ще Ви пречат да осъществите намеренията си, но едва ли ще Ви спрат.

Риби

Не се обиждайте на дреболии,не приемайте всичко лично. Ще разберете кои са ценните неща за Вас и сякаш изведнъж ще получите просветление.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АННА МИЛА

    2 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.