Last news in Fakti

19 Декември, 2021 07:00 9 337 0

Вашият хороскоп за днес, 19.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Малко меланхоличен ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 19.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Най-добре днес да не мислите много за пари, защото ще Ви потиска. Радвайте се на това,което имате и ще видите,че парите далеч не са всичко.

Телец

Убедително ще говорите на околните за нещата,които Ви вълнуват и като нищо може да си намерите екип. Бъдете внимателни с прекалените ласкатели.

Близнаци

Малко меланхоличен ден. Сигурно ще се чувствате неразбрани и отхвърлени. Не си позволявайте подобни чувства, още повече, че са неоправдани.

Рак

Студеното време може да Ви откаже от разходки, но излезте поне за малко да подишате свеж въздух. Днес е ден за изненади. Очаквайте неочакваното.

Лъв

Ще се заговори за преструктуриране и Вие ще сте едно стъпало по-нагоре,което отдавна очаквахте. Хубав Коледен подарък, не мислите ли?

Дева

Може да демонстрирате ерудицията и философския си поглед върху нещата. Все пак гледайте да станете твърде отегчителни за околните.

Везни

Натрупаното напрежението сякаш се полепва по всичко наоколо.Нищо чудно и компютъра Ви да се бъгне.Насочете страстта си към поизостаналото.

Скорпион

Нищо чудно да сте недоспали, но така е като превръщате деня в нощ. Има толкова неща, които ви вълнуват, че 24 часа са Ви крайно недостатъчни.

Стрелец

Ще се чудите какво им е станало на всички,та се мотат неориентирано,при положение,че сте затрупани с работа.Може би само така Ви се струва.

Козирог

Хубаво е да обърнете по-голямо внимание на хората,които обичате.Кажете онова,които мислите, че знаят, но си ги спестявате, например - обичам те.

Водолей

Не е най-розовият Ви ден .Ще се наложи да разрешите някои наболели проблеми. Не се отказвайте от целта си само защото наближават празници.

Риби

Ще имате толкова неща за вършене,че няма да знаете откъде да ги подхванете. Започнете ги едно по едно и не се разсейвайте. И потърсете помощ.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА