Last news in Fakti

20 Декември, 2021 07:00 12 917 1

Вашият хороскоп за днес, 20.12.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Успешен ден за обществени и политически изяви за Телците

Вашият хороскоп за днес, 20.12.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Пазете си краката сухи, носете удобни обувки и не скитайте навън. Романтика може да си създадете у дома или на друго местенце,важно е желанието.

Телец

Успешен ден за обществени и политически изяви.Само не забравяйте какво става по грешната земя,периодично стъпвайте по нея да си припомняте.

Близнаци

Бъдете максимално добри и тактични в отношенията с близките на сърцето Ви. Не е нужно да им разказвате всичко, спестете им малко мърморене.

Рак

Поели сте непосилни отговорности, а това допълнително Ви натоварва. Разходете се по магазините,поне малко да се разсеете от проблемите си.

Лъв

Днес лесно ще се разсейвате и заради това ще сте идеален обект за манипулация. Внимавайте, особено ако имате да пазарувате по-крупни неща.

Дева

Не се задълбавайте в дреболии, имате достатъчно сериозни неща на главата. Влезте в час, май сте забравили да обърнете внимание на някого.

Везни

Внезапно обзелата Ви страст може да навреди на отношенията Ви и дори напълно да ги разруши,използвайте я с мярка и по предназначение.

Скорпион

Пътешествията са нещо вълнуващо,но пътешествията с приятели са нещо истински невероятно.Какво чакате,та не сте тръгнали още нанякъде.

Стрелец

Намерете време за малко козметика,все пак празници идат, бъдете красиви. И не опитвайте да разрешите финансовите си проблеми,ще се потиснете.

Козирог

Опитайте да сте полезни на околните и ще срещнете в очите им не просто благодарност. А съвместната работа може да породи нещо вълнуващо.

Водолей

Имате супер шанс да осъществите много изгодна сделка, не се чудете твърде много. Ако си търсите спътник в живота, днес може да го намерите.

Риби

Любимият човек може да Ви изненада с подарък предколедно. Не се престаравайте в работата си, но и не я гледайте през пръсти по този повод.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 0 Отговор
    БЛАГОДАРЯ